Spela Disney Lorcana 19 maj

Vi spelar Disney Lorcana TCG och draftar nya expansionen Ursula’s Return!

Förvänta dig en heldag med massor av häng, spelande, tävlingar och en gemensam titt på alla nya kort. Välkommen till Spelföreningen Armagedon!

Häng på när vi utforskar alla nya kort och sätt att spela på⭐️

Datum: 19 maj

Drop in från kl 10 (men var på plats i tid om du vill säkra din plats i draften)

HELT GRATIS att testa på, lära sig, hänga och spela hela dagen!

Plats: Vita rummet, Armagedons lokal på Katrinehillsgatan 7b (info om lokalen)

Är du inte medlem? Du är välkommen ändå! Vill du bli medlem löser vi det på plats eller så klickar du här!

Hur fungerar en draft?

Draften kommer fungera som en vanlig draft i Lorcana: Varje spelare får 4 st boosterpacks som man i tur och ordning öppnar och skickar runt för att komponera ihop en så bra lek som möjligt. Minst 40 kort helt utan restriktioner i färg eller antal dubbletter. När alla deltagare komponerat ihop sin lek drar vi igång turneringen. Då spelar alla med sina draft-lekar 1 mot 1 tills en vinnare krönts. Vinnaren får en custom designad och tillverkad pokal i Ursula-tema! Efteråt behåller alla spelare alla kort de valt i sin draft.

Har du inte draftat tidigare så lär vi dig detta på plats! Vi vill dock att du redan vet hur man spelar Lorcana om du ska delta. Men är du på plats tidigt kan vi lära dig även detta innan draften drar igång!

Sofie har sökt och fått ett bidrag från Borås kommun vilket gör att vi kan sänka priset så att fler ska kunna testa på spelet. Detta innebär att det endast kostar 150 kr att vara med i draften! (vanligtvis kostar det minst 300kr). Det är begränsade antal platser och det är först till kvarn på plats som gäller.

Det kommer finnas tillgång att helt gratis testa de nya starter decksen samt det helt nya co-op PvE spelet Illumineers Quest.

Har du aldrig spelat förut så lär vi dig! Passar alla åldrar som kan läsa engelska. Det finns även gott om lekar att prova. Om du vill lära dig lite redan nu kan du läsa Lorcana Quick Start Rules.

Arrangör Sofie Lappas

Arrangör: Sofie Lappas

Discord: soffpotato

Epost: sofie@armagedon.se

Har du frågor om eventet så hör av dig! 👋

Gå med på föreningens Discord!

Disney Lorcana TCG officiella webbsida

Bookmark the permalink.

Comments are closed.