Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Beach

#16
Warhammer Tabletop / Games Day I 2006 28/1
december 21, 2005, 11.51
Hur är det VDR/Imp-armour och andra sådan saker. Tillåts de?
#17
Warhammer Tabletop / Färgborttagningsmedel
december 01, 2005, 07.48
Jag gillar dem, och det där med multipos; så länge man bara använder figurernas armar - helt sant. Men om man är villig att modda saker så blir de ganska okej. Dessutom är de inte så dynamiska som ras. Jag tror de blir bra.
#18
BSK 23 / BSK tackar för sig
december 01, 2005, 07.47
Där ser man. Det hade jag ingen aning om.
Några planer på alternativa lokaler?
#19
BSK 23 / BSK tackar för sig
november 26, 2005, 22.49
Citat från: "Dina"Efter att ha samtalat med Bäckäng vill jag meddela allihop att BSK i år inte har fått klagomål överhuvudtaget från skolpersonalen. Ett extra tack till samtliga som slutstädade så fint att Bäckäng inte hade något att tillägga. Även om BSK antagligen inte har möjlighet att hyra lokalerna nästa år, finns det en fast grund att stå på när Bäckäng behöver hyras igen.
Saknas pengar för att hyra skolan nästa år eller?
#20
Warhammer Tabletop / Färgborttagningsmedel
november 26, 2005, 22.48
Jag är inte så petig, och att såga sönder ihoplimmade figurere och "scavange" tycker jag är kul...
#21
Warhammer Tabletop / Färgborttagningsmedel
november 20, 2005, 16.55
Nej, allra helst inte, men det är ju bra att veta hur man sak göra om det dyker upp. Det finns ju lite annan plast som man kommer över som är för dyr för att kasta (nya marine terminators t.ex.)
#22
Köp/Sälj / Tzeetch demuner säljes/bytes..
november 20, 2005, 16.54
Det är uppfattat. Någon aning om pris? Vad köpte du det för?
#23
Habla MP-5 / video/dvd
november 19, 2005, 16.15
alla mina tidigare försök har resulterat i en del flimmer, men slddar/kontakter är glappa i de där maskinerna, och behöver bytas ut.
#24
Köp/Sälj / Tzeetch demuner säljes/bytes..
november 19, 2005, 11.08
jupp. Särskilt horror. Behöver dem till mina Tzeentch-förvandlignsbesvärjelser senare.
#25
Det låter ju inte så illa. Får se till att dra med mig mina större maskiner när de är klara (hur fan man nu kan frakta en Phantom titan utan att slå den i bitar... hmm... måste klura).
#26
Warhammer Tabletop / Färgborttagningsmedel
november 16, 2005, 17.08
Citat från: "Martin Larsson"
Plast e fan inte värt besväret att köpa begagnat/alt restaurera. Sakerna e ju ofta mongo-posade och dassigt målade i flera lager :x
Det är dock det enda alternativet man har om man ska måla squats till exemepl; nya figurer är knepiga att få tag på. Ska ut och köpa grönsåpa...
#27
Alla är så "normala" jämt.  :wink:

Jag kommer snart vara klar med min tredje Super-heavy, snart kommer jag ha titaner redo, Harlequins är redo och Squats ska målas upp. Är det över lag så att folk inte skulle vilja spela med sådant på plan, eller skulle det kunna uppskattas i spel?
#28
BSK 23 / BSK tackar för sig
november 16, 2005, 16.07
Folk (I alla fall Glenn) I bagaget kan också vara onda. Men tack i alla fall för ett bra konvent.
#29
Köp/Sälj / Switch/router köpes..
augusti 13, 2005, 23.20
Förutom att Heavy endast hävdade att han skulle prata med mig. Han glömde...  :D
#30
Rollspel / Lokala spel
augusti 06, 2005, 14.21
Citatknappast på premissen att det är ett lokalt producerat spel. frågan bottnar nog som vanligt i om det är bra kvalitet/tilltalande genre/prisvärt.
Jag hoppas att det har tillräckligt god kvalitet, men det kommer vara billigt och kommer ha en massa möjligheter, vilket är mer än man kan säga om felra av de "större" produktionerna som gjorts de senaste åren. De blir så lätt stereotypa och linjära...

CitatSjälvklart blir man intresserad att kolla vad det är för lokalproducerat spel, men att köpa det är bara aktuellt om det är bra. I alla fall för min egen del.
Det låte uppmuntrande. Mer info kommer när spelet fins i tyck (håller fortfarande på med korrenkturläsning av betalyouten).

CitatGeddon köper ett ex skulle jag tro, problemet är väl att många använder det exemplaret istället för att köpa egna. Vilket ju egentligen är bra för medlemmarna, men dåligt ur försäljningsperspektiv.
Det är ju hemskt snällt. Vad försäljningen gäller så är det inte så akut; detta är inte en vinstpropotion - jag vill bara dela med mig av mina idéer i spelform. :)