Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Getsen

#21
Habla MP-5 / Kjell Höglund 7-8 Augusti
juli 24, 2006, 20.38
Hittade detta på Kjell Höglunds hemsida, under kommande spelningar.

7-8 augusti
Borås - m/s Svanen på Öresjö.
Biljetter bokas via Borås Turistbyrå, tfn 033-35 70 90.
#22
Habla MP-5 / Zombies, ZOMBIES AAAHHAAA!!
mars 14, 2006, 18.42
Yo.. ville bara tipsa alla människor med för mycket fritid och för lite att göra om spelet Urban Dead, ett textbaserat zombie-hackar spel där man kan spela antingen överlevare, zombie eller både och. Spelet har ca 300 000 aktiva karaktärer och man gör "drag" dagligen... (ens karaktär har en mängs Action Points att göra saker för och de ges tillbaka 1 AC/30 min) enkelt och vanebildande om man ger det en chans. Spelas med fördel i grupp då man lätt får stryk om man är ensam.

Själv spelar jag överlevaren Patches the Clown och den fd zombien Bikini Princess :D


www.urbandead.com
#23
BSK 23 / Bagagepersonal på BSK
november 01, 2005, 20.08
Hej hej!!

Då jag precis fått reda på att jag är lite semi-ansvarig för bagaget på BSK, undrar jag om det finns folk som kan tänka sig att hjälpa till?

Enkelt arbete med sjysst folk och du kommer in gratis, enligt samma premisser som gäller i kiosken... hur kan någon säga nej till det? :)

Det vore jättetrevligt om folk som var intresserade kunde maila mej på Fredrik.Ros@Armagedon.org eller svara på den här tråden så kan jag vidarebefodra info dit den bör vara.
#24
Habla MP-5 / Biodags!!
juni 23, 2005, 02.02
Yo!! Här tänkte jag att man kanske kunde samla ihop all de tillfällen då folk försöker sammanstråla för att gå på bio tillsammans. Det händer ju titt och tätt.

Första posten gäller filmen Sin City (efter serien av Frank Miller), en ultravåldsam hårdkokt, skitsnygg, apbra film som har premiär den 1/7. Den är mestadels svartvit och är ett antal "shortstories" som utspelar sig i Basin City, en ganska mörk, hård och dyster stad. (svenska siten för filmen kan ses http://www.sf.se/sites/sincity/ ). Jag har sett den två gånger redan och den är lätt värd 85 spänn för att glana på i en biograf.

Känner nån för att gå å se den :) ?
#25
Rollspel / kamPAnjen
maj 12, 2005, 02.28
Jaja, PA´s Expert-kampanj har väl inte riktigt nåt namn, och spelas kanske mest bara av en grupp, och finns det en andra grupp så kanske allting alla gör är hemligt, men även om det är det så är klockan nu ungefär 2.30 på morgonen och ingen tid är väl bättre än att skriva ett inlägg än då. Eller nu. Eller hur det blir. Ialla fall och nomatter what;

Jag hörde att det dukats upp för lir denna kommande lördag? Runt klockan 17.00 sådär? Är det sant?
#26
Ja, ja, det platsar kanske inte riktigt under "Film", men det är ju saker som rör sig på skärmen. Följer Austin Powers-idén att även henchmen har ett liv bortanför sin skurkighet, i detta fall en stormtrooper :-)

http://www.centrifuga.net/ops/


Da Gets