Pris till BSK 16, 1998 - Fråga till styrelsen

Startat av carlsson, juli 09, 2011, 02.54

Föregående ämne - Nästa ämne

carlsson

BSK 16 gick av stapeln 1998. Detta år hade vi ett rollspelsarrangemang som hette Vinterspel; Ett välrenommerat CoC-scenario författat av Anders Hallberg. Vinnarna i turneringen hette "Varför säger de alltid att de inte ångrar sig".

Året innan lät BSK göra en bok som skulle gå som vandringspris i alla framtida CoC-arrangemang. Meningen var att förstapristagarna i turneringen ska få sitt namn präntat i boken samt få några sidor dedikerade till sig själva (dom får alltså skriva/rita vad dom vill i boken på sina sidor), samt ha boken stående hemma (den är väldigt fin i äkta skinn och allt) under vinståret.

Första året skickades denna bok som den skulle, och allt fungerade. Året därefter fastnade dock detta uppdrag, och det har det legat på mina axlar sen dess. Jag håller på att rensa undan gammalt bös och hittade dessa ångestladdade papper, med adress, telefon och epost till gänget som vann. Boken står för övrigt hemma i en av våra bokhyllor.

Nu till frågan, som jag vill ha ett svar från styrelsen av: Ska jag ordna så att de rättmätiga vinnarna får ha vandringspriset hemma hos sig, eller ska vi glömma det hela? Vad ska hända med boken sen?

Det är en fantastiskt trevlig idé och ett mycket läckert vandringspris, men det kräver ju en del av oss, om inte annat i reda pengar: Det ska kalligraferas, och det ska skickas. Om inte någon i föreningen kan kalligrafera vackert så kostar den tjänsten några hundralappar. Bokförsändelsen är väl kanske inte lika dyr.

Bestäm ni. Under tiden tar jag ner grejerna till föreningen.

:reindeer:

Andreas Carlsson, Borås
ASL-nörd och gammal Armagedon-uv

http://www.aslsweden.com

carlsson


Andreas Carlsson, Borås
ASL-nörd och gammal Armagedon-uv

http://www.aslsweden.com