Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - roligt

#1
Kortspel / SV: Kommer ni spela Magic idag?
augusti 10, 2013, 12.28
Hej. Lite sent svar men ändå, du kanske läser det.

Magic spelas på gedon då och då, men inte regelbundet. Det sker när folk kommer överens om att de vill spela typ. Mycket av det sker genom att vi känner varandra och tar det via telefon eller skype.

Vill du bara prova på och lära dig mtg så tror jag nog att det bästa allternativet är att gå förbi tåget en söndag. Där spelas då draft och det finns säkert någon som kan tala om hur det går till.

Jag rekomenderar oavsett hur du gör att du först försöker lära dig reglerna själv hemma, finns många sätt, läsa in reglerna eller testa något av spelen om Magic som tex finns på steam är nog lättast dock.

Återkomm gjärna om du vill veta mer. Det finns även en väldigt aktiv facebook grupp som heter något i stil med Magic the Gathering Borås.
#2
Föreningsfrågor / SV: Internet nere
juni 30, 2013, 11.46
Jag har också saknat internet den senaste veckan.
#3
Övriga arrangemang / SV: Filmkväll
juni 29, 2013, 11.53
Satt och pratade lite om det igår senast. Inte helt säker, jag har egentligen tid nästan när som helst. Kanske kan ta det den 7:e Juli?
#4
Övriga arrangemang / Filmkväll
juni 04, 2013, 09.05
Med tanke på den nyligen installerade filmhörnan i lokalen så tycker jag det är hög till att vi inviger med en filmkväll. Datumet för detta är lördagen den 8/6. Alltså denna helgen.

Vi samlas på eftermiddagen och så drar vi igång film runt 19:00 och håller sedan på så länge folk orkar. Lokalen är givetvis öppen för annan aktivitet under tiden.

Vill du ta med en film så gör det så gärna, och sedan röstar vi på vad vi vill se på plats på lördag. Vill man ta med något att äta att bjuda på så är väll även det uppskattat.

Jag kommer ta med ett Playstation 3 att spela upp filmerna från. Det betyder att alla dvd & Blueyar filmer går bra. Och filmer på hårddisk/usb går men med vissa begränsningar. (Krävs fat32 formatering samt vissa begränsningar på filformaten, inte .mkv som exempel)

Om du vill komma så skriv gärna här men det går lika bra att bara dyka upp på lördag. Vid frågor eller förslag så skriv här också.
#5
Datorspel / SV: World of Tanks
maj 10, 2013, 12.42
Nisse - SgtSnake
Ewers - Lt_Viper
Kari - trickytree
Henke - WolfTheTank
Krille - Lonnebo
David - Aarklash
Sven - FunkerSven
Oscar - Offra
Jerry - Contorter
Lallo - ItIsUnfair
Adam - Obvious1
Peter - Milop
Robin - Platton725
Erik - Bringor
#6
Kortspel / SV: Legacy
maj 07, 2013, 10.32
Citat från: Andrés T skrivet maj 02, 2013, 10.23
Jag spelar Legacy!

Är det många som spelar det?
4pers kanske.
#7
Rollspel / SV: En nybörjare!
maj 03, 2013, 20.43
Låter bra.
#8
Rollspel / SV: En nybörjare!
april 30, 2013, 12.07
Nå? Hur blir det?
#9
Rollspel / SV: En nybörjare!
april 23, 2013, 23.40
Hmm... När som under nästa vecka borde passa mig bra. Vad sägs som en utav helgdagarna 4 & 5? Start vid 12 och så spelar man tills 18 eller så.
#10
Rollspel / SV: En nybörjare!
april 23, 2013, 18.44
Citat från: skalbit skrivet april 23, 2013, 18.24
Lady Blackbird lät intressant, men det finns säkert många andra bra. :)
Hey jag fattar piken, jag är lat och oduglig ok?

Nej men vist, vi får ta och välja ett datum där folk kan. Återkommer senare ikväll, ska bara ringa runt lite.
#11
Kort inlägg idag, återkommer med mer senare.

Meningen med sista etappen i historien var att ni skulle bli färdiga med utredandet på sätt och vis. Ni skulle förstå vilka alla grupperna som fanns var och ni skulle få välja sida. Sedan så skulle en tid följa där allt som till ett slut, om ni valde att rädda väcktarna som exempel så kulle ni få ge er ut och hitta deras fängelsen samt befria dem och samtidigt undvika vampyrerna som förföljer er. Det skulle nog sluta med att de tillsammans kan göra någon sorts ritual för att rena världen. Linkande så hade jag idéer på vad som skulle ske ifall ni valde att tro på högadeln, de fria vampyrerna eller på vampyrerna i Ryssland. Det sorgligaste slutet vore om ni följde vampyrerna i Ryssland och fångade in Simon, det skulle sluta med någon sorts ragnarök/armagedon för magiska varelser efter några veckor tror jag.

Jag känner att jag är lite för trött för att skriva sammanhängande och att jag inte får med alla detaljer nu så jag ska nog sova. Återkommer väll.
#12
Rollspel / SV: En nybörjare!
april 03, 2013, 00.32
Citat från: skalbit skrivet mars 31, 2013, 22.39
Ja veckan som kommer nu passar bra förutom tisdag och onsdag, det beror på lite hur lång tid man behöver, t.ex hinner man mellan 15 och 19?
Jag kommer inte hinna denna veckan ser det tyvärr ut som. Men jag har kollat med lite folk och det finns intresse för att spela. Kan inte lova att det blir just Lady Blackbird men något liknande en sessions rollspel ska det allt bli. Återkommer efter helgen.
#13
Rollspel / SV: En nybörjare!
mars 29, 2013, 09.58
Citat från: Usually_Insane skrivet mars 28, 2013, 22.33
Njae, Lallo (=roligt) kontaktar lite folk han känner och tror är sugna, sedan bestämmer man något datum som alla kan. Så kanske säga några datum och tider som passar antingen i PM eller i denna tråden kan vara en bra idé, sedan är det Gothcon denna helgen så räkna inte med svar innan söndag tidigast.

för övrigt är jag ledig nästa vecka så har gott om tid...
Precis så tänkte jag. Du har koll du.
#14
Rollspel / SV: En nybörjare!
mars 25, 2013, 20.14
Efter GothCon. Någon dag när alla kan. Ska kolla med lite mer folk vilka som vill vara med. Borde kunna bli 4-5 pers utan problem.
#15
Gört. För allas trevnad. Just tallrikar tror jag dock inte det finns i överflöd, men muggar absolut.