Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Magnusnod

#1
Snyggt jobbat, med både kartan och inköpen!  :D
#2
Tackar tackar!  :)

Hur ser det ut inför ikväll? Har tyskarna hunnit göra inköp?

Här på hemmafronten är de nya rutinerna fortfarande lite haltande, så det blir knivigt för mig att vara iväg ikväll. Men det kanske ändå inte blir nån action för ryssen?
#3
Japp, jag kommer inte kunna komma med ikväll pga ny familjemedlem. Men jag ser fram emot att sparka lite surkålsrumpa om två veckor!

Ska vi ryssar ses och planera något inför den stundande nattens festligheter eller tror ni att ni tar det ikväll?
#4
Jag måste tyvärr ställa in för egen del. Jag har sovit riktigt riktigt taskigt i natt och måste prioritera sömn nu när vi väntar smått vilken sekund som helst (blir en vecka över tiden idag). Jag misstänker att det kommer bli svårt för mig att vara med även om två veckor, men därefter hoppas jag på att kunna komma igen starkt!
#5
Jag kan!
#6
Matilda jobbar mot deadline och kommer tydligen behöva jobba över, hur sent vet hon inte. Jag kan nog komma ner men blir antagligen inte förrän tidigast 19.00.
Jag hör av mig via SMS till dig Andreas när jag vet mer.
Kör gärna ett kortare scenarion om tid finns, annars tar jag en vända förbi och glor på er när ni spelar (om hon inte kommer hem på tok för sent).
#7
Hallå vänner, jag har tyvärr fått förhinder på torsdag  :(
Extra kvällsjobb i veckan gör att jag har en massa att styra med hemma på torsdag. Jag får komma igen starkt om två veckor istället! För nu rullar vi på med spel va?

Allt gott / Magnus
#8
Brädspel / SV: [ASL] Valor of the Guards 2016
januari 09, 2017, 22.41
Sry guys men hela januari är kört för mig. Flytt och annat att stå i. Sen sticker vi på charter och är åter den 12/2. Efter det kan jag hänga på!
#9
Ska bli superkul det här!

Det är mitt första kampanjspel så jag behöver nog komma in lite i det innan jag är förmögen att fatta egna beslut kring inköp osv. Ska ta och läsa igenom regelhäftet under semestern och så får vi se till att hitta tillfälle att träffas och snacka strategi!