SydCon inställt...

Startat av Heavy, maj 26, 2005, 13.03

Föregående ämne - Nästa ämne

Heavy

<saxat från Traddan>


SydCon.14 inställt
Det är med stort vemod som vi i projektgruppen för SydCon.14 samt styrelsen i AF SydCon måste meddela alla besökare och arrangörer att årets upplaga av Sveriges sydligaste konvent är inställt p g a lokalbrist.

Vi blev tidigare i vår varslade om att de lokaler vi tänkte använda för årets konvent kunde vara svåra att få tillgång till. Ett antal reservplaner utarbetades och dessa fick också sättas i verket då vi i påsktider fick det definitiva beslutet om att vårt primära val av lokaler inte kunde nyttjas. Dessvärre har alla reservplaner stött på problem i olika former, såsom ombyggnationer, förbud mot nyttjande som sovlokal, höga kostnader m.m. De senaste veckorna har vi sökt mer eller mindre bra lösningar men ingen av dessa har kunnat tillfredställa våra redan sänkta krav. Och därmed har vi beslutat att vi hellre ställer in än arrangerar ett häftigt nedbantat konvent.

Vi förstår att många blir besvikna, både besökare och arrangörer, och vi kan bara be om er förståelse. Det har varit svårt att fatta detta beslut men risken har blivit allt för stor att ingen lösning kan hittas och att samma beslut då måste fattas senare.

Men SydCon kommer tillbaka. En projektgrupp inför 2006 är redan under utformning och arbetet inför nästa år sätter igång så snabbt som denna grupp är klar. Vi hoppas kunna erbjuda båda arrangörer och besökare ett större, häftigare och bättre konvent.

Vi vill tacka alla besökare, arrangörer och hårt arbetande personer som verkar i kulisserna för de senaste åren och hoppas ni fortfarande vill vara med nästa år igen. Med det så säger vi farväl och på återseende för denna gång. Gripen flyger vidare....

Undertecknat

AF SydCon
Projektgruppen SydCon.14

Har du frågor, synpunkter eller är intresserad av att utforma SydCon 2006 redan från start så når du oss på e-post: fraga@sydcon.org
I never had enough money or enough privilige to be white!
Im white trash and society better learn how to recognize the difference.

Clifford

O crap....har Sveriges konventsskolor beslutat att göra 2005 till the year of hell? Lincon, Sydcon, BSK...alla har megastrul med lokaler i år.

Robin

Helvetes jävla skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit  :cry:


Fan fan fan.... Dock verkar det som om det kan bli ngn form av warhammerträff där nere till sensommaren, det håller dem på att titta på.
Jag vann combat med 13.

Heavy

Ja, det är bajs..

Däremot lär vi få precis hur många vi vill till BSK :)
I never had enough money or enough privilige to be white!
Im white trash and society better learn how to recognize the difference.

emil

Äh! Bara det blir WH så är ju allt koolt.

Martin Larsson

Tja, man kan ju se saker på 2 sätt, eller hur 8)
When one person is delusional it's called insanity
When millions are delusional it's called religion

"Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience" ㅡ Mark Twain.