Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Gizmo

#16
Brädspel / Någon som spelar Go?
juli 20, 2006, 16.59
Citat från: "Daniel"Tja, jag har lite tid över till helgen, söndag förmiddag/tidig eftermiddag eller på lördagen, vad säger övriga intresserade?

... eller har vi något bättre datum?

Skall vi säga någon tid? Jag tror att jag kommer behöva dra dock vid 16 eller något sådant. Lite osäker än på exakt tid.

/Gizmo
#17
Brädspel / Någon som spelar Go?
juli 14, 2006, 21.56
Trevligt att det är folk som vill spela Go. =^_^=

Jag kan i nuläget alla dagar utom fredagar och söndagskvällar, när hösten börjar så kommer mina möjliga dagar minskas radikalt, dels pga studier dels pga att jag är tränare  för nybörjarna i Borås BågskytteSällskap.

Jag har 3 fullstora bräden själv (varav ett är vändbart med ett 13x13 på enda sidan), och kan fixa fram ett antal kopierade 9x9-bräden, dock dåligt med stenar ifall alla skall utnyttjas samtidigt.. De andra brädena jga brukar ha på konventen lånar jag ihop av 2 kompisar.

Daniel: det går att köra 19x19 fort med. Spelade ett blixtparti utan handikapp där hela partiet tog 7 minuter på ett konvent för ett par år sedan.


/Gizmo