Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Zot

#1
Warhammer Tabletop / Sigmars ålder
maj 28, 2017, 22.16
Ja, här är alltså en tråd för att diskutera Sigmars ålder. Hur gammal kan han vara egentligen? 40-nånting?

För övrigt:

Citat från: Minimupp skrivet maj 28, 2017, 08.36
AoS är det nya WFB (betydligt enklare regler och lättare att komma igång med). Det fungerar dock att spela lika stora slag som i det gamla, och de gamla fyrkantiga baserna går alldeles utmärkt att använda sig av. De största skillnaderna är ju att man inte har hela rank and file-delen (alla units har det som kallades skirmish i WFB) samt att man slipper alla tabeller (WS S/T etc).

De har nu (igår) släppt en Skirmish-variant där du har typ 200-poängsarméer istället för 2000. Det gör det lätt att komma igång eftersom du bara behöver typ 5-10 modeller.


Finns det någon dag i veckan som folk tenderar att spela mer? :)

Sen om någon har lust att spela idag är jag ledig.

För egen del är det söndagar som funkar bäst. Dock ej nästa, men 11:e kanske? Jag ses gärna och testar nåt AoS-aktigt.
#2
Habla MP-5 / Några frågor
juli 29, 2016, 11.02
Hej!

Jag är en gammal (40!) spelare som har hållit på med figurspel från och till och tycker att det skulle vara kul att komma igång med det igen. Det är väl främst Warhammer fantasy som har varit aktuellt för mig, men jag är öppen för andra liknande system också. Har några frågor:

1. Har ni någon grupp eller regelbunden aktivitet kring Warhammer eller liknande, så att man kan komma och ta en titt och säga hej? Ser på hemsidan att ni t ex spelar Mordheim, är det aktuellt fortfarande?

2. Finns det andra föräldrar i föreningen som spelar med sina ungar? Har själv en 8-åring och vi har kört lite Song of Blades and Heroes, men även olika brädspel och rollspelet Äventyr. Det skulle vara kul att träffa andra i samma situation och kanske vara med i nån aktivitet.

Tack på förhand för svar!