Erbjudande för Armagedon från Wizard-Games

Startat av Clifford, augusti 03, 2006, 15.48

Föregående ämne - Nästa ämne

Clifford

Fick ett mail, citerar:
Wizard-Games slår ett slag för föreningar!

10% introduktionsrabatt!!!

Hej,

Detta är ett erbjudande från oss på Wizard-Games till ett antal föreningar som sysslar med figurspel i någon utsträckning. Wizard-Games är en Internetbaserad figurspelsbutik som har sin huvudsakliga försäljning via vår hemsida www.wizard-games.com, men vi säljer även vid konvent såsom Gothcon & BSK. Vi arrangerar också några småkonvent då och då. Senast var det Wizard Summer Games som gick av stapeln 22-23 juli.

Vårt sortiment innehåller dels Games Workshops spel Warhammer 40K, Warhammer, Blood Bowl & Epic. Vi kan även ta hem artiklar från Games Workshops mailorder sortiment på begäran. Vi säljer även figurer och tillbehör till Battlefronts Flames of War som är ett 15mm WWII figurslagsspel. Som komplement till Blood Bowl kan figurer från Shadowforge användas. Bara kvinnliga figurer från Australien. Kolla in Orc-brudarna! Nytt i butiken är nu Confrontation som är ett spel på uppgång i Sverige. Surfa in på vår hemsida www.wizard-games.com och kolla själva.

Vid en direkt jämförelse med andra Internet butiker kan våra priser tyckas vara höga men vi har ett rabattsystem i två steg där man först som kund får mer rabatt ju mer man handlar. Upp till 5% kan man få på det viset. Sedan har vi dessutom en mängdrabatt som kan ge upp till 5% rabatt, ytterligare!

Det är ju då en liten tröskel som man måste komma över för att kunna åtnjuta dessa rabatterade priser och för att hjälpa till erbjuder vi Er förening en 10% direktrabatt på en order, dvs. ett köptillfälle!

Ni som förening har här ett gyllene tillfälle att skaffa er ett kundkonto som snabbt kan ge er förmånliga priser på hela vårt sortiment. Det ska ju också nämnas att mängdrabatten gäller fortfarande så kommer ni över en ordersumma på 3500:- (exkl. porto) så får ni ytterligare 5%!

Vad behöver ni då göra för att kunna nyttja detta erbjudande?

Ni får utse någon i föreningen som registrerar ett konto och då blir kontaktperson för oss & administratör för detta kundkonto för föreningen. Lämpligen infogar denne person namnet på föreningen inom parenteser efter sitt förnamn vid registreringen exv. Lars (föreningsnamn), och fyller resten av uppgifterna.

När detta är gjort skickar ni ett mail till order@wizard-games> med kundnamnet och föreningsnamnet så skickar vi tillbaka en kod som ni skriver in, i för detta avsedda ruta, vid utcheckningen av varukorgen då ni fyllt den med allt som era föreningsmedlemmar vill ha.

Har ni frågor eller om det är några oklarheter så maila order@wizard-games> så reder vi ut det.

Välkomna som kunder hos oss!

Hälsningar,

Trollkarlarna från Wizard-Games


Bollar över detta till den styrelse som tillträder på söndag.

sebbe

ojojoj, de verkar vara billigare på FoW redan utan rabatten, jag är fetpå om det blir något. fast inte förrän i slutet på augusti, efter lönen =P
sen finns det EU-mopar
då får man köra i 45