Välkommen till Armagedons forum

Startat av Clifford, november 26, 2004, 11.15

Föregående ämne - Nästa ämne

Clifford

Välkommen till Föreningen Armagedons forum.
Forumet är till för både medlemmar och andra nyfikna. Allt du behöver göra är att registrera och aktivera ett användarkonto innan du kan komma med egna inlägg.

Föreningen Armagedon bildades i början av åttiotalet som ett sätt för en kompiskrets att träffas och spela spel. Föreningen växte stadigt under det första decenniet, och det som spelades var brädspel och rollspel i stor utsträckning. En lokal hyrdes och under nittiotalet ledde medlemsökningen till flera lokalbyten. Lokalen där vi är idag har vi haft sedan dess. Lokalen rymmer ett rollspelsrum, brädspelsrum, kortspelsrum, arbetsrum för målning med mera, figurspelsrum samt kök och andra nödvändigheter. Allt som allt är lokalen 300 m2.

Medlemskap löper från första januari till sista december och kostnaden finns noterad på hemsidan. Vill man vistas i lokalen mer än ett första besök köper man sitt medlemskort från någon i styrelsen. Styrelsen är de som är ansvariga för att räkningar betalas, att lokalen hålls öppen, att kiosken fylls på och andra viktiga beslut.

Styrelsen är demokratiskt vald på årsmötet av medlemmarna. De har möte en gång i månaden där du kan ta upp motioner och frågor.

I lokalen har vi även skåp som man kan låna, för att ha föreningsrelaterat material typ spel och figurer. I styrelsen finns en skåpsansvarig som man kan tala med om att få tillgång till ett skåp. Armagedon tar dock inte ansvar för personliga ägodelar.

På föreningen har vi en del regler som gäller ALLA. Vi är trevliga, hjälps åt att hålla rent, följer Sveriges lag och föreningens stadgar samt använder sunt förnuft. Undrar man något så frågar man styrelsen om råd.

Lokalen har inga bestämda öppettider, men den är nästan alltid öppen på kvällarna efter 17.00. Är man osäker kan man ringa till lokalen på telefon 033 / 10 34 43 och höra om någon är där. Telefonen är gratis att använda och kan man så svarar man i den när det ringer.

Om du vill vara med på något, tex. innebandy eller rollspel så kan du ta kontakt med våra sektionsledare. Varje sektion har hand om en hobbygren, och vet mer om innebandytider, brädspelsinköp eller dioramabyggen.

Har du några frågor rekommenderar vi att du ställer dem i vårt forum här på nätet, eller ringer föreningen och frågar efter en styrelsemedlem.

Reglerna för forumanvändande är enkla och grundar sig på sunt förnuft:
    *Rätt sak på rätt plats. Vet du inte vart du skall skriva, prova "Habla MP-5"-tråden där det mesta platsar.

    *Tänk på språket. Bristande etikett ger oss dåligt rykte.

    *Inga diskriminerande uttalanden eller personangrepp avsedda att skada eller såra.

    *Inga uppmaningar till olagliga handlingar.[/i]

    Det finns fler saker man bör tänka på, som att man lätt kan missuppfattas på ett forum och att tydlighet är extra viktigt. Vi förutsätter dock att allt ovanstående är en självklarhet för alla.

Har du några frågor?  Registrera dig först och ställ dem HÄR.