Tviksta Spel kommer till BSK!

Startat av Tomas (Tviksta Spel), oktober 16, 2006, 22.34

Föregående ämne - Nästa ämne

Tomas (Tviksta Spel)

Det är nu klart att Tviksta Spel kommer till BSK 24. Vi kommer som vanligt erbjuda folk att spela våra kluriga spel Cubiq, Yatzy-Dart och Front. Dessutom lanserar vi på BSK vårt nya Diamond Rail.

Cubiq: 4 i rad i 3D. Ett rutnät av trådar håller kvar bollarna i luften.
Yatzy-Dart: En piltavla som man kan spela Yatzy på - samla på sexor etc.
Front: Ett tärningsspel där man ska ta sig över till andra sidan spelplanen.
Diamond Rail: Ett strategispel där järnvägar ritas med whiteboardpennor.Spelbaren är öppen för alla som vill prova på lite klurigheter. Vi kommer att anordna drop-in-turneringar där vinnarna får spelen som pris. Besök vår hemsida för mer info: http://www.tvikstaspel.se

Väl mött på BSK!
/Tomas

Tomas (Tviksta Spel)

Vi kommer som sagt att lancera vårt nya strategispel Diamond Rail nu på BSK. I detta spel knyter man räls till olika städer genom att rita med whiteboardpennor på spelplanen. Belöningen för att komma först till en stad delas ut i form av diamanter. Den spelare som har flest diamanter när alla städer är tagna vinner spelet. Läs mer om Diamond Rail på http://www.tvikstaspel.se.

Tomas (Tviksta Spel)

Jag och brorsan ville bara tacka för oss. Vi var mycket nöjda med konventet och med hur det har arrangerats. Framför allt gillar vi den trevliga stämningen som BSK alltid präglas av. Vi kommer gärna tillbaka nästa år.

Vi är glada att så många ville prova våra spel och gratulerar Tomas "Brain" Davidsson som tog hem segern i Yatzy-Dart turneringen.

Tomas (Tviksta Spel)
//www.tvikstaspel.se

Ewers

Tack själva! Ni är varmt välkomna nästa år.

Grattis Brain!

Mvh /Fredrik Ewers Ordförande BSK 24