Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Clifford

#81
Hemsidan och forumet / PhpBB 2.018
december 26, 2005, 14.53
Skulle till att uppdatera PhpBB nu och ser att någon redan lagt upp en 2.06>2.018 Patch på hemsidan. Här på forumet står det dock 2.06 fortfarande. Kan den som gjort det förklara vad som gäller och vad som hänt, vad som behöver göras och så vidare?
#82
Kan väl vara bra att informera om att det är styrelsemöte idag...kl. 13.00, om jag förstått saken rätt. Alla får vara med. (tror jag)
#83
Datorspel / Nya uppgraderingar idag!
november 16, 2005, 22.08
Datorerna har nu fått:
Nya, fina Hörlurar
Counter Strike:Source
Day of Defeat:Source



Dessutom har datorsalen städats! Wow!
Bara att börja spela! Och glöm inte berätta för kidsen...

*EDIT* Datorsektionen ägar nu också en extern DVD-brännare med USB-kontakt. Supersmidig och en superidé från Marcus Johansson som var väl värd pengarna!
#84
BSK 23 / BSK 23 avklarat!
november 07, 2005, 12.46
Tack alla som hjälpt till med konventet! Efter allt gnäll och tjôt under sommaren och hösten kan vi nu ta ett djupt andetag och konstatera att konventet blev en succé även i år. 400 betalande besökare samt över 100 arrangörer, slutsålda muggar redan på fredagen, en välbesökt kiosk, uppskattade matkuponger, roliga och varierade arrangemang samt mycket nöjda deltagare.  :D

Tack till alla som hjälpt till :!:
Ett speciellt tack till våra utomsocknes medhjälpare som gjort ett jättejobb med förarbetet, databasen, receptionen och i kiosken. Det hade inte fungerat utan er hjälp.

Ekonomiskt finns inga exakta siffror än men det verkar ha gått bra, någon risk för att vi gått back föreligger inte.

Allt som allt så kan vi förklara BSK 23 ett avslutat kapitel och nöjt slappa ett tag. Förhoppningsvis kan Armagedon också bli lite mer muntert framöver....  :wink:
#85
BSK 23 / BSK Möte Onsdag 18.00
oktober 30, 2005, 22.39
Nu på Onsdag har vi det sedvanliga konventsmötet där alla ansvarsområden gås igenom och vi samlar oss inför konventet. Alla som ska arbeta under konventet bör närvara eller meddela att de inte kan komma.

Mötesplats: Armagedon
Tid: Onsdag 2 november 18.00
#86
Habla MP-5 / Hemsk nyhet
oktober 30, 2005, 00.46
Från SVD, helt purfärskt, hände för två timmar sen:

Död man hittad utanför skola i Borås
En död man hittades nära Bäckängsskolan i centrala Borås vid 22-tiden på lördagskvällen. Polisen misstänker att mannen som var i 25-30-åldern dödats.

- Han har yttre skador som gör att vi misstänker att det ligger brott bakom, säger Bengt-Åke Nilsson, jourhavande kommissarie på polisen i Västra Götaland, till TT.

Det var en förbipasserande som slog larm till polisen.

Området där mannen hittades är avspärrat och polisen söker efter vittnen till dådet.

Slut citat.
Detta händer alltså någon i ens egna ålder, 100 meter hemmifrån mig, mitt på kvällen. Jag hade precis funderingar på att gå den vägen ner till föreningen. Fy fasiken, hoppas de hittar eventuella skyldiga. Det är väl ingen vi känner som drabbats?
#87
BSK 23 / Latinskt citat
oktober 04, 2005, 10.40
Årets BSK-citat:
Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit.
#88
Idag stängdes åldersgräns-scriptet av. Det skapar mer problem än det löser. En enklare kontroll är införd, nämligen 18-årsgräns rakt av. Det är upp till styrelsen att se till  att den efterlevs, alternativt häva den. Det sker alltså ingen automatisk kontroll vid inloggning.

Medlemmar kan som tidigare visa upp målsmans underskrift på medlemskortet för att få spela på datorerna även om de är under 18 år.

Alla datorer ska nu fungera relativt bra.
Daemontools strular med mounts på vissa, då får man helt sonika mounta själv.

Alla hörlurar är nu återigen reparerade med hjälp av silvertejp, aka gaffa.

Battlefield 2 fungerar fortfarande inte.
#89
Datorspel / WHFB datorspel
september 28, 2005, 20.57


http://www.gamespot.com/pc/strategy/warhammer/preview_6134458.html
Warhammer fantasy battles, verkar skitsnyggt, osså är det ju Skaven   8)
#90
Datorspel / The Warriors
september 22, 2005, 19.47
Rockstar Games gör spel av kultfilmen the Warriors...med tanke på hur bra GTA-spelen är så lär det rocka:

http://www.rockstargames.com/thewarriors/warriors.html
#91
Datorspel / Battlefield 2
september 14, 2005, 16.29
Idag installeras Battlefield 2 på datorerna. De kommer vara upptagna under kvällen tills det är helt klart. Hoppas ni tycker BF2 är kul!
#92
Hemsidan och forumet / Styrelse-specifika ranker?
september 12, 2005, 23.48
Jag lade just till ranken "Ordförande" på Dalevik. Det gör att hans "vanliga" rank inte syns, men å andra sidan ser alla att han är boss. Nu funderar jag på att alla med ansvarsposter på Geddon ska ha dem som rank. Tex. "Kassör" m.m.

Nackdelen är att då syns inte de "vanliga" rankerna för dessa personer. Tråkigt för Heavy som ju har en åtråvärd rank  8)

Vad säger ni, bra eller anus?
#93
Habla MP-5 / Stockholms spelkonvent
september 12, 2005, 22.40
Stockholm har konvent.

http://stockholm.spelkonvent.se/

23-25 september. Verkar seriöst. Nån som ska dit?
#94
Datorspel / Datorsektionsansvarig avgår
september 12, 2005, 22.11
Jag har bestämt mig för att sluta som datorsektionsansvarig (egentligen var jag bara tillförordnad eftersom jag aldrig blivit vald av årsmöte).

Jag sitter kvar tills nästa styrelsemöte. Tills dess ska jag försöka installera Battlefield 2 på datorerna, och hjälpa till om något krånglar.
#95
Motion om arvodering:

Under senare år har Armagedon utvecklats på många sätt. Vi tar idag större ansvar på många områden. Det innebär att vi som förening och ställer större krav på våra medlemmar, vår styrelse, kommunen och andra berörda parter. Därför är det viktigare än någonsin att vi får saker gjorda effektivt, rätt och snabbt. Behöver Armagedon en uppgift utförd för att fungera tillfredsställande så måste det ske. Se tex. renoveringen av toaletten och elektriciteten som exempel på detta. Mitt förslag är att vi ska fortsätta på det viset.

Jag anser att...

1: Vi bör kunna arvodera medlemmar för engångsprojekt i föreningen. Inte vilka projekt som helst, bara sådana som är allt av nedanstående:

A: Permanenta
B: Långsiktiga
C: Kompetenskrävande
D: Tidskrävande

Denna lista skall fungera som mall för framtida arvoderingsbeslut. Ingen arvodering bör överstiga 999:- då det innebär att vi passerar gränsen för skatte- och anmälningsplikt.

2: det första förslaget till arvodering kommer vara en arvodering på 999:- till lämplig datorkunnig för att sammanföra Armagedons och BSKs register med all info vi behöver i Filemaker Pro. På rak arm tror jag Andreas Carlsson skulle vara lämplig kandidat om han är intresserad, alternativt Per, Oscar eller Sebbe. Styrelsen definierar för kandidaterna vad som behövs av databasen.

Som styrelse kan ni avslå en eller båda ovanstående att-satser separat.
/Marcus Clifford 4/9 2005
#96
Habla MP-5 / Intressant "företag"
augusti 31, 2005, 16.39
Känner någon igen sig i detta "företags" hemsida?

http://www.huhcorp.com/

Manpower?
#97
Föreningsfrågor / Städningen
augusti 14, 2005, 00.55
FETE-edit

Tydligen ska vi hårdstäda imorgon söndag, eftersom det inte blivit städat på ett tag. Bara att komma ner och göra en insats för omväxlings skull :!:
#98
Datorspel / Reklam inuti spel
augusti 12, 2005, 23.10
Konstig och lite obehaglig nyhet om att spel samlar information och skickar till företag:

http://nationalcheeseemporium.org/
#99
Köp/Sälj / Köpes: SDRAM
augusti 10, 2005, 03.02
Hej hopp, ge mig ert gamla SDRAM i stickor om minst 128 mB.
Helst 133 mhz också...

Pengar finnes.
#100
Datorspel / F.E.A.R.
augusti 09, 2005, 16.07
Dis is da shit

:!:

Jag har just tankat demot av FEAR från Fragzone, här kommer en lyrisk rapport.

Det enda dåliga hittils är namnet, som ju är skittöntigt. Det står för övrigt för First Encounter Assault Recon...(oj vad 733t man kan vara)

1. Story: Verkar lovande, bra skådespel, klart skumt, faktiskt en badguy som verkar ond. Små barn med onda ögon fungerar ju alltid...

2. Grafik: Jag är inte den som blir imponerad lätt, men här får man ståpäls av allt snyggt. Framför allt så känns grafiken enhetlig, inga specialeffekter som känns påklistrade eller överflödiga. Att skjuta skurkar i "bullettime" är ett enda nyårsfyrverkeri med kulhål, damm, rök, och maffiga ljuseffekter.
Skuggorna är levande. Ibland skjuter man sin egna skugga när den kommer för nära en...

3: Ljud: Tja, bra röster, mycket dödsvrål i 5.1 surround och mycket ambientljud som man inte vet om det är ambient eller faktiskt någon som smyger upp bakom dig. Härligt.

4: Innovation: Det är ju bara en shooter. Fast med allt som borde finnas i varje shooter. Som spelare är du begåvad med två armar och en rygg. Det gör att du kan bära en pistol och två andra vapen. Thats it. Inget mer "jag har alla tio vapen och din mamma i bakfickan". Och tittar du neråt SÅ SER DU DINA FÖTTER. HALLELUJA! Gud hör bön! Dessutom har Han begåvit dig med bullettime OCH förmågan att titta runt hörn, som om Max Payne skaffat barn med den där svenska kvinnan i Rainbow Six.

5: Helhetsintryck: Fem evils:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: