Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Zot

#121
Habla MP-5 / SV: Några frågor
augusti 04, 2016, 10.32
Fantastiskt fint att se den typen av klassisk armé som du har där, helt målad!

Låter jättekul att testa lite 9th ed nån dag. Om du vill köra dina fina DoW-grejer som just DoW regelmässigt, så skulle jag även gärna spela 6th ed (som jag tror är DoW-kompatibel?).

Skickar ett PM med lite uppgifter.
#122
Habla MP-5 / SV: Några frågor
augusti 03, 2016, 22.11
Det låter kul!

Jag kör alltid och uteslutande Empire!  ;D

Själv?
#123
Habla MP-5 / SV: Några frågor
augusti 02, 2016, 22.51
Jag var nog lite otydlig. Allt som allt har jag pysslat med WH i 25 år nånting (med långa pauser), men de senaste åren har jag utgått från den senaste utgåvan, som väl kom 2010. Som jag minns det var det dock ganska sällan som vi faktiskt fick till något spelande i tonåren. Ofta rann det ut i sanden p g a brist på pengar eller koncentration. Sen har det blivit lite annat mellan varven också. 40k t ex, men kanske särskilt Svarta Korpen som var min ingång till figurspel överhuvudtaget (från rollspel, kan man säga).

6th ed har jag nog också, men tror inte att jag nånsin faktiskt spelade den versionen.

Men, som sagt är det nog snarare en viss look eller "känsla" som tilltalar mig, än en specifik regeluppsättning (även om det delvis hänger ihop förstås). Tycker också att det verkar finnas bra grejer vid sidan av hela WH-klustret, skulle t ex gärna testa Dragon Rampant.
#124
Habla MP-5 / SV: Några frågor
augusti 02, 2016, 16.34
Lite sent svar kanske, men jo, jag har sett att det är ganska stora förändringar på gång. Jag har egentligen inga jättestarka åsikter om olika regelsystem, men gillar mest den klassiska looken och känslan. Har mest spelat versionen från 2010 de senaste åren, men har nog kvar lite äldre grejer också!
#125
Habla MP-5 / SV: Några frågor
juli 30, 2016, 22.07
Hej emil!

Själv har jag alltid varit inne på "vänskapligt" spel eller vad man ska säga, dvs inte turneringar och tävlingsinriktat. Nu har det dock varit väääldigt sporadiskt ett tag så det skulle vara kul att lufta figurerna lite.

Försöker däremot undvika att fastna i datorspel för närvarande!  :)
#126
Habla MP-5 / SV: Några frågor
juli 29, 2016, 23.04
Tack så mycket för snabbt och utförligt svar! Har inte Facebook men det du skriver verkar intressant för oss. Då siktar vi väl på att titta förbi någon torsdag i första hand, så återkommer jag med fler frågor om det blir aktuellt. Tack igen!
#127
Habla MP-5 / Några frågor
juli 29, 2016, 11.02
Hej!

Jag är en gammal (40!) spelare som har hållit på med figurspel från och till och tycker att det skulle vara kul att komma igång med det igen. Det är väl främst Warhammer fantasy som har varit aktuellt för mig, men jag är öppen för andra liknande system också. Har några frågor:

1. Har ni någon grupp eller regelbunden aktivitet kring Warhammer eller liknande, så att man kan komma och ta en titt och säga hej? Ser på hemsidan att ni t ex spelar Mordheim, är det aktuellt fortfarande?

2. Finns det andra föräldrar i föreningen som spelar med sina ungar? Har själv en 8-åring och vi har kört lite Song of Blades and Heroes, men även olika brädspel och rollspelet Äventyr. Det skulle vara kul att träffa andra i samma situation och kanske vara med i nån aktivitet.

Tack på förhand för svar!