Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Thure

#21
Någon som har lust att köra en 1750p match på Torsdag? Tänkte köra antingen Khorne Marines eller Footsloggah Orkz, kommer vara inne runt kl 18.00 någongång, jag antar att det finns minst 2 lediga bord för Erik och Stefan skulle också spela
#22
Då var det dags igen, en 2v2 match med 2000p. Någon som är sugen? Ni kommer få möta Tau+Ork, skriv här om ni är sugna
#23
Någon som är sugen på en 2v2 match (2000p) på Torsdag denna veckan? det är jag och erik (dasher på forumet) som ska köra Ork+Tau. om någon är sugen skriv här så försöker vi fixa ihop en liten match
#24
Köp/Sälj / Space Marines till salu
april 28, 2010, 10.46
Jag har börjat köpa lite orks för att sätta ihop en grym ork arme, och då tänkte jag köpa en Assault on Black Reach då man får med 3st deffKoptas för 599kr ist för att köpa dem 250kr st. Någon som vill köpa ut space marinesen ur denna box för runt 300kr?
Innehåller 1 Space Marine Captain, 10 Tactical Space Marines, Five Space Marine Terminators, a Space Marine Dreadnought
#25
Warhammer Tabletop / "Modella" en defiler
april 20, 2010, 18.00
Jag är nog inte den enda som tycker att defilern är riktigt jäkla ful, så då tänkte jag, man kanske skulle kunna ändra den lite så den blev lite coolare, självklart fick jag inspiration av den gigantiska syrsan som AG gjort, men då jag har en khorne arme så skulle det ju definitivt inte passa in, men vad är mer khorne den demoner liksom. SoulGrindern skulle ju passa ganska bra som defiler i snygghet men saknar ju battlecannonen, så behöver lite hjälp med idéer och lite tips och tricks när man modellerar egna modeller då jag inte gjort det innan.

Tack på förhand
#26
Tja. Jag och dasher tänkte köra en 1750p match på torsdag inne på armagedon och undrar om det är någon där eller någon som skulle kunna tänka sig att komma in så man kan få lite hjälp, behövs självklart inte hela matchen men så man har någon att fråga om det är något man har fastnat på.
Eftersom dasher ska köra en 500p match med stefan först så blir våran match efter det. så runt 19.00-19.30 börjar vi att spela antaglien.

// Thure
#27
Köp/Sälj / Chaos bitz
april 07, 2010, 00.23
Någon som har lite blandade Chaos Space Marine Bitz?

behöver :
2x CCW (defiler)
2x Meltaguns
2x Powerfists

eller vet någon hemsida som säljer. alla jag har varit inne på har haft slut på dessa delar. jobbigt värre liksom ^^
#28
Hej . Jag skulle behöva köpa 2st meltaguns och 2st powerfist om någon har till salu!

Tack på förhand.