Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Hindenburg

#1
Perfekt eftersom det var just scavvies jag hade tänkt att spela. Men det kanske blir Orlocks man vet aldrig. Jag är med!
Vilka gäng finns representerade?
#2
Jag är intresserad och tror att jag ska kunna hinna med en gång i veckan. Särskilt onsdagar passar mig bra.
Har en hel del att måla innan dess så det blir att slita lite.
Alla gäng är tillåtna? Även scavvies och ratskins och så?
#3
Figurspel / SV: Infinity
januari 02, 2013, 18.26
Jag rekommenderar det definitivt.
Här kan man få en liten uppfattning över hur spelat spelas: http://www.youtube.com/watch?v=Ogtjm7UspSQ
#4
Figurspel / SV: Infinity
december 30, 2012, 06.56
Så den nya kampanj boken till Infinity har släppts! Och den är fullpackad med uppdrag som verkligen förhöjer spel upplevelsen och såklart regler för att spela de i en kampanj följd med ett slags XP system. Så nu är det extra lämpligt för alla intresserade av att börja med Infinity att göra det. ;)
#5
Figurspel / SV: Necromunda/Mordheim.
december 30, 2012, 06.53
Det var trevligt att höra. Jag är mest intresserad av Necromunda då jag fortfarande inte har riktigt satt mig ner och fått fullt grepp om Mordheim reglerna.  :-[
#6
Figurspel / SV: Necromunda/Mordheim.
november 11, 2012, 22.49
Synd. Necromunda är en av GWs, nuförtiden, förbisedda pärlor.
Vi är tre spelare som nyligen börjat spela det. Har den gamla lådan med pappterräng och ett gäng scavvies och ett Orlock gäng. :)
#7
Figurspel / Necromunda/Mordheim.
november 11, 2012, 17.02
Någon som spelar/vill spela Necromunda och/eller Mordheim, på föreningen?
Nu har jag ju aldrig varit förbi på föreningen men man kollar ju gärna om det finns en spelarbas för de spel jag spelar i förväg.  :)
#8
Figurspel / SV: Infinity
augusti 16, 2012, 18.39
Infinity är ett väldigt välbalanserat skirmish spel med en lätt anime känsla är det korta svaret. Om du känner till Beasts of War så har de gjort flera videor tillsammans med Corvus Belli, företaget bakom Infinity som en introduktion, även om Beasts of War har sina brister kan videorna vara bra att titta på om man är intresserad, finns bakgrunds fluff till faktionerna etc. http://www.beastsofwar.com/infinity/
Annars är ju alltid den officiella hemsidan bra att titta in på också. http://www.infinitythegame.com/infinity/en
Är man intresserad så tycker jag att man ska testa ett parti eller två med proxy modeller. Reglerna finns att ladda ner gratis på hemsidan! Även om jag äger båda böckerna för fluffet och artwork ;)
#9
Figurspel / SV: Infinity
augusti 03, 2012, 20.08
Nu kommer det ju en ny bok med både uppdrag, kampanj och en ny faction till Infinity så det är prima tid att börja ;) Om inte annat så hade jag kunnat ställa upp på demogames till Infinity. Det är många regler att vänja sig vid
Själv har jag en Khador arme till Warmachine!
#10
Figurspel / Infinity
juli 31, 2012, 17.17
Hejsan allihopa. Jag har aldrig besökt Armagedon men jag hade gärna gjort det.
Jag spelar först och främst figurspel och på senaste tiden är mina ambitioner nästan helt riktade mot Infinity. Infinity är ett high tech sci fi skirmish spel med 28mm metal figurer och några av de bästa figurerna på marknaden, enligt min mening.
Så jag undrar om det är någon spelar Infinity, är intresserad av att spela Infinity eller om alla är upptagna med 6th? Hoho.