Protokoll 2010

Startat av Ewers, mars 30, 2010, 13.21

Föregående ämne - Nästa ämne

Ewers

Protokoll för styrelsemöte
Spelföreningen Armagedon 10-03-21

Närvarande: Anders I, Pierre Å, Fredrik R, Karl T, Kari M, Johan L, Billy L samt Fredrik E.

§1   Mötets öppnande
Mötet öppnas av ordförande Anders.

§2   Inledande punkter
a) Till mötesordförande väljs Anders, till mötessekreterare väljs Fredrik E.
b) Dagordningen fastställs och godkändes.
c) Till justerare valdes Kari och Karl.

§3   Uppföljning
Då den tillträdande styrelsen inte har några punkter att följa upp är den endast en informationspunkt vid detta möte.


§4   Medlemskort
Samtliga medlemmar med nyckel till kiosken skall få sälja medlemskort. Rutin för medlemskortsförsäljning är att den som säljer också skriver allt på det sålda medlemskortets informationsdel, det har visat sig i historien att alltför många skriver likt övervintrade medicinarstudenter. Pengar från försäljningen av ett medlemskort läggs omedelbart i kassaskåpet efter försäljningen. Mer detaljerad instruktion åtar sig Fredrik E att skriva ner och sätta upp i kiosken.

Anders tog på sig att vara medlemsregisteransvarig och se till att det finns en relativt uppdaterad medlemslista i kiosken under året.

§5   Bidrag
Då det är mycket jobb med de olika bidragen delar styrelsen upp ansvaret på tre styrelsemedlemmar. Kommunbidrag: Anders, Sverokbidrag: Kari, Medborgarskolan: Karl.

Sammanfattningsvis kan det sägas att det finns mycket bidrag att få om alla medlemmar hjälps åt att dokumentera de aktiviteter som bedrivs av medlemmarna. Den information som behövs är: Tid, typ av aktivitet, medverkande samt datum.

§6   Nyckel- och skåpsansvarig
Styrelsen väljer Marcus till denna ansvarspost då hen enligt uppgift uttryckt önskemål om att inneha detta förtroendeuppdrag under året. Undertecknad ser med glädje fram mot den ordning som kommer upprätthållas vad avser skåp och nycklar då Marcus utlovat hårda, konsekventa men rättvisa tag.


§7   Firmatecknare för verksamhetsåret 2010
Till firmatecknare valdes Marcus Johansson samt Anders Ivarsson . Kari Mäensivu skall ha åtkomst för att kunna betala räkningar via dosa.

§8   Övriga frågor
1.   Städning
Fredrik E uppmanade styrelsen att fundera på huruvida den ville vara aktiv med städning av lokalen under året. Beslut i frågan kommer på mästa möte.

§9   Nästa möte
Då flera av styrelsens medlemmar har oregelbundna arbetstider kommer styrelsen frångå tidigare rutiner om mötesdatum. Istället kommer nästa mötesdatum fastställas vid varje möte.

Nästa möte kommer hållas måndag 29/3 kl 18.30

§7   Mötet avslutas av ordföranden.




Vid tangentbordet

_____________________________
Fredrik Ewers


Justerare


_____________________________    _________________________________
Karl Tatti    Kari Mäensivu