sektor 19

Startat av Konir, juni 21, 2009, 22.08

Föregående ämne - Nästa ämne

Konir

hej, jag undrar om det finns några personer här som är intresserade utav soft air gun i dagens läge....la märke till att de andra trådarna hade en del tid på sitt samvete.

Jag är med i ett litet lag som heter Petrus apostlar vilken är en utav de två lagen som skapar vårt lilla lajv, Sektor 19.
Sammanlagt är vi ca 10 personer som är med i lajvet allt som allt så vi är inte så många för tillfället, men det räcker för att vi i alla fall ska kunna ha ett spel varje söndag.

Själva historian är som följer:
USA, Ryssland och Kina inleder och avslutar ett kärnvapenkrig, resultatet blir kort sagt att de spränger skiten ur varandra och en kärnvinter i inleds.
I och med detta kriget och kärnvintern står lilla Europa(lajvets värld) inför kaos då tre stora makter plötsligt försvinner ur leken och vintern kommer.
Norden är ett utav de områden som drabbas värst utav själva vintern och kylan leder till en kort istid vilket gör norden obeboelig.

Dagsläget inom lajvet:
Lajvet utspelar sig någon gång under 2070 talet i de mellersta delarna utav Europa.
Kaoset efter kriget ledde till flera krig och uppror i de olika länderna men i slutändan står det två stora makter kvar som slåss om herraväldet, det ena är katolikerna som har sitt huvudfäste i Vatikanen och även hela Italien och en del närliggande områden.
Den andra gruppen är Euromili, en diktatur som konstant expanderar ifrån de västra delarna utav Europa, de hatar allt vad religon innebär och har en stor militär styrka tillgänglig att dra igenom Europa med.
Det finns även många småstater runt om det hela, varav flera ligger i krig med euromili.
Artilleri och fordon och dylikt är sällsynt inom båda de stora faktionerna då det är svårt att få tag på bränsle och dyrt att tillverka.

Lagförklaring:
PA(Petrus Apostlar)
PA är en liten rebellgrupp som har stöd utav vatikanen emot euromili, men eftersom PA egentligen är lite hysh hysh till och med hos vatikanen så har de bara precis vad de behöver för att överleva, vilket leder till att de flesta utav dem inte har något ordentligt kamouflage eller ny utrustning.
De har huvudsakligen gamla vapen som är kända för att vara tillförlitliga, de olika vapnen ifrån AK serien till exempel, däremot kan de högre uppsatta inom gruppen ha nyare vapen.
Denna gruppen rekommenderas i fall man vill rollspela "ordentligt".

SIFCG68
Är en scout styrka som har skickats ut i skogen efter PA för att förgöra dem.
De är ett fullt tränat yrkesförband men de ska inte missuppfattas som ett elitförband.
Det finns dock inte så mycket att säga om dem just nu dock då de bara är en helt vanlig militär styrka.
Iför sig...de har modernare vapen, g36or och liknande.

nu har jag lite tidsbrist så jag hinner inte skriva så mycket om vad striderna utspelar sig om, men om någon är intresserad gå gärna in på vårt forum och kommentera gärna här också om ni har några frågor så kan jag förhoppningsvis svara på dem^^


http://sektor19.egetforum.se/board/
I quote a cat "......Mjao"