Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Sparvel

#196
Rollspel / Random Frågor
mars 02, 2006, 00.59
Hmm. ja då har man suttit här som medlem i föreningen ett tag.  dock har jag väl inte orkat vara där nere så länge/ofta men nåt jag har hunit observera är att ni verkar spela i samma grupper hela tiden när ni kör rollspelskampanjer. (<- innbygd fråga)

Så nu undrar lilla Sparveln självklart om det är hon som inbillar sig (mycket möjligt faktum) eller om det verkligen är så. Om det är så vill jag juh gärna veta varför(<- inbygd frågarepris), eftersom jag är en av dom som höll på dö i lilla kramfors när jag var tvingad att spela med samma människor hela tiden ( inget ont om detta folk, men omväxling förnöjer har jag hört nånstans)

Fast nu minns man juh knappt hur man använder tärningar längre...

well, Elaborate

*släpar fram en sackosäck och en trevlig bok och sätter sig och väntar.
#197
Habla MP-5 / FÖDELSEDAG!
mars 02, 2006, 00.46
Ja tack allihopa :>
*smyger iväg igen
#198
Hemsidan och forumet / Webcam?
februari 15, 2006, 19.27
Jag e på! Hatar personligen att vara med på foto, men en webbcamera är juh inte riktigt samma sak :) Sen vore det kul om det bara hände nåt nytt med föreningen för en gång skull ^_^;;

sen är det juh en ganska bra portal utåt kan jag tänka mig. Att folk utifrån ser att det är folk där (nej då tänker in på oss som redan är medlemmar) och har roligt.

Sen att småbarnen kommer tycka det är jätte kul att peka finger i början får man väl leva med, dom kommer inte orka hålla på särskilt länge eftersom dom inte får nån respons på det.

men men, over and out.
#199
Habla MP-5 / Innebandyn
november 16, 2005, 21.40
Jag tror att det är dags att nån börjar diskutera innebandyn lite mer.

Varför Håller ingen tiden? Personligen var jag i början där en kvart innan som det sagts (eller är det bara jag som drömt  det?) för att sätta upp sarg så det kunde börja spelas till kl 21. Nu är jag bara jäkligt less på att folk dyker upp mellan 10 och 15  minuter efter utsatt tid... varför är det så? Jag tycker det är skit kul att vi spelar! men det skulle vara roligare om alla var i tid så vi faktiskt fick använda hela tiden vi har i hallen istället för 2/3. (visst alla kan vara sena ibland men det börjar likna en vana tycker jag)

Sen förstår jag inte alls varför folk dyker upp på måndag, och säger att dom ska dyka upp på onsdag, sen är det alltid bara 4-5 personer där iaf. Idag (onsdag 16/11)gick jag dit och det dök upp 4 pers. Man kan väl iaf säga till på måndagen så att alla andra vet, och inte behöver ta sin bil och åka dit och upptäcker  att det inte blir nåt.

Är onsdagen en så dålig dag för så många kanske vi borde byta den? eller är det tiden, är det hallen? nåt måste det juh vara.

Speciellt skulle jag önska att personer med målvaktsutrustning och västar och dylikt skulle medela att dom inte dyker upp.

Detta ska inte tas som något påhopp på enskild person, för det är det verkligen inte tänkt som. Jag bara undrar vad det är som gör att det inte funkar just nu.
#200
BSK 23 / Att göra-lista
oktober 10, 2005, 15.52
Om det går att göra hemifrån så kan jag hjälpa till, är sjuk och känner inte för att vistas bland andra människor  =/
#201
BSK 23 / Att göra-lista
oktober 01, 2005, 19.27
Japp, har nu skickat medelande via, Mail, ICQ och mobilen till mannen som skall fixa en svartvit bild av loggan, jag medelar när jag tjatat på honom lite mer  :wink:
#202
BSK 23 / Att göra-lista
september 25, 2005, 22.37
När kommer loggan att läggas upp på hemsidan?

Skulle jag göra nåt av den andra bliden jag gjorde? Känner att jag inte fått så mycket respons på den, så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till..
#203
BSK 23 / Krismöte!
september 23, 2005, 17.35
Nog tror jag vi kan få ihop städare, kanske med tvång och mutor men det är sådant som brukar lösa sig.

Men jag håller med om att det vora bra att veta vad skolan har för krav inför slutstäd.

Hoppas det gick bra med att printa loggan och flyers och att vi får med lite folk från stockholm nu.
#204
BSK 23 / Receptionsansvarig anmäler sig!
september 02, 2005, 00.47
Tänkte bara påpeka att jag finns, och att denna existens gärna kan flyttas mot receptions avdelningenvid själva konventet.

får väl se om du dycker upp på nåt möte nån gång så ska jag presentera mig och se vad du kan behöva hjälp med.

Hare gött till dess
#205
Habla MP-5 / vem är vem?
september 17, 2004, 14.13
jag är Sparvel... Sparv om Sie willen. What else ye wanna know?