Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Clifford

#1696
Habla MP-5 / Flipperspel på gedon?
september 17, 2004, 09.48
Rättning i leden folk. Inga mer kraftuttryck, inga personliga påhopp. Oavsett åsikt i ämnet har Apanpapan rätt i att personliga saker tas brevledes. Självklart kan man tilltala andra på forumet direkt, men visa förståelse för dem och deras åsikter. Detta gäller hela forumet. Detta är något som vi alla klarar när vi är på Armagedon, i den fysiska verkligheten, så det ska gå att klara här på forumet också.

Inga mer "Ät Bajs" heller, eftersom "ät bajs" på forumet inte är lika lätt att tolka som i verkligheten, då det inte ackompanjeras av en stilig handrörelse här på forumet.

Nu, personliga åsikter:
Ang. flipperspel: Ingen vet ju någonting konkret, så den som känner sig manad får gärna kolla upp erbjudanden samt ljudnivåer. Dartpisten vore ett ok ställe om ljudnivån kunde sänkas. Eventuella erbjudanden kan sedan diskuteras i sin helhet här.
#1697
Habla MP-5 / Flipperspel på gedon?
september 15, 2004, 13.32
Haha, vi ska suga ut alla femmor ur föreningens medlemsfickor medelst flipperspel! Pengar som kanske iofs skulle gått till kiosken...

Nåväl, jag är för/emot jernet!
#1698
Habla MP-5 / Flipperspel på gedon?
september 14, 2004, 20.47
Swedgames hade kanske inte så görhäftiga flipperspel, eller? Vad vet jag...Men hursomhelst, gäller deras erbjudande flipperspel?
#1699
Föreningsfrågor / Lokalen som helhet
augusti 15, 2004, 02.34
Ok, jag kom lite av spår där, egentligen ville jag bara säga att BSK inte har tappat i kvalitet eller stämning för besökarna ÄN.
#1700
Öhhh....bra idé, men Marco tycks ha gått i ide och det är han som har koll på forumet...
#1701
Föreningsfrågor / Lokalen som helhet
augusti 12, 2004, 13.18
Citatproblemet är väl inte så mycket heller att folk inte jobbar på konventet även om det också är lite dåligt, problemet är väl att folk inte jobbar innan konventet och tar ansvar?

Jepp. Frågan är bara om inte kommunikationen är grundproblemet. Egentligen finns det ju en näve folk som vill jobba med BSK innan konventet i år, men det händer ju inget. Kan bero på den röriga administrativa ordningen, vad vet jag. Brain, jag och Dale hade ju fördelen att vi mest behövde prata med varann. Liten grupp=effektiv.
Sen har vi ju Bohlin & Askåsen som alltid fixat hela RPG-delen.

Vad som behövs är någon som pekar med hela näven och ryter, samt ser till att folk gör sakerna de sagt att de ska göra.
#1702
Föreningsfrågor / Lokalen som helhet
augusti 11, 2004, 23.39
Jag citerade fel stycke, det är korrigerat nu :!:
#1703
Föreningsfrågor / Lokalen som helhet
augusti 10, 2004, 23.38
Citat
dilba wrote:
Jag tycker inte det är något fel att medlemmar betalar för att gå på konvent för det get förningen pengar. Om det skulle vara så att man behöver ställa in saker för att det är för lite medlemmar som hjälper till är det ett problem den det har väll inte hänt en.

Björn wrote:
jo det ger pengar, men inte speciellt mycket. Saken är den att man ställer inte gärna in, folk jobbar underbemmanade istället vilket sänker både stämningen och kvaliten.

Martin Larsson wrote:
Detta är en mycket viktig poäng, vore på tiden att många äldre medlemmar inser detta


Märkligt då att BSK är allmänt erkänt som det trevligaste och mysigaste konventet bland många...

Inte för att dissa folk, men bortsett från de senaste årens WHFB-spelande på konvent, hur många Geddoniter åker på andra konvent och spelar? Innan whfbtureningar blev så poppis var det inte många...Brain, jag och 1d3 andra ibland.

Framför allt tror jag att erfarenheten av konventsrollspel, konventsbrädspelande och dylikt är ganska låg bland dagens medlemmar...Hur många har varit SL på konvent t.ex.?
Så öppna örongluggarna och inse att BSK har ett mycket gott rykte bland konventsbesökare.
#1704
Föreningsfrågor / Lokalen som helhet
augusti 03, 2004, 08.36
Jepp. Nu när jag kan spegla mitt vackra anlete i golvet vill jag stanna minst fyra år till.
/cliff, som tror att Björn har rätt
#1705
BAAAH HATA ALLT! :evil:  :evil:
#1706
Föreningsfrågor / Lokalen som helhet
juli 29, 2004, 14.52
Forumet i sig är inte patetiskt. Om någon blir upprörd över någon annans inlägg får man hålla sig till fakta och undvika kraftuttryck och uttryck som patetisk. Forumet är och förblir väldigt bra för många ändamål, vi kan väl försöka behålla det så.

8)
#1707
Föreningsfrågor / Lokalen som helhet
juli 29, 2004, 01.57
Citat
              -Quote censored by the Inquisition-          

Ursäkta, men nu får ni allt lägga band på er. Det här ska inte urarta till "vem sa vad". Håll er till hårda fakta (båda två och ni andra med) från och med nu. Allt annat tolkas för mycket.

/cliff, soon-to-be moderator
:evil:
#1708
Föreningsfrågor / Lokalen som helhet
juli 27, 2004, 13.09
Ett litet förtydligande: Med medioker menade jag något som nådde halvvägs till målet. Om vi får upp reklamaffischer på tre skolor och på så vis får 5 nya medlemmar så är inte målet nått, men medlemmarna ger ändå bidrag. Likadant att ett konvent med "bara" 400 besökare och 100 arrangörer ger gött klirr i kassan.
#1709
Föreningsfrågor / Lokalen som helhet
juli 26, 2004, 22.58
*rantmode ON*
Jag vill driva konvent och förening, men jag kan inte pga den så kallade verkligheten. Verkligheten innefattar jobb, studier, kärlek, glädje och annat som betraktas som heresy i 40K. Verkligheten tar bort fokus från viktiga saker som bananflugor och bristfällig ventilation. Idag t.ex. ville jag verkligen jobba på Geddon, men när jag väl kom dit var jag så jävla trött av att ha jobbat sen tidig morgon att jag mest gick runt som en zombie.

MAO, det finns folk, men man måste vara ett par stycken. Ju bättre man är på att kommunicera, desto färre behövs det för att göra ett konvent t.ex.

Geddon klarar sig även om folk inte lyckas till 100% med sina åtaganden. Säg den styrelse som levt upp till alla sina åtaganden?

Huvudsaken är att varje liten sak spelar roll, så därför tror jag att ett litet konvent med bristfällig förberedelse är bättre än inget alls. En medioker reklamkampanj är bättre än ingen alls, osv. Historiskt sett lever Geddon av att medlemmarna sätter höga mål och når halvvägs.

Ok, hoppas ni hängde med.
*rantmode OFF*
#1710
Föreningsfrågor / Styrelsens fokus
juli 26, 2004, 22.48
Självklart....men det är ju kul med polls, alla svenska dagstidningar med självrespekt har ju en om dagen på framsidan.