Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Ivar

#406
Föreningsfrågor / Lokalen som helhet
januari 20, 2005, 13.35
visst har jag uppfostrat honom bra! :P
Han har ju faktiskt fantastiskt rätt.(min lillebror alltså...)

Ja herr Larsson har faktiskt också rätt om att strutsa och ja det kommer gå åt helvete om inte folk skärper sig och det måste folk göra i år!

Jag tycker vi säger upp lokalen även om det inte finns ett alternativ!
Då får vi i alla fall en blåslampa i stjärten så vi måste göra något!

Alla medlemmar borde leta efter alternativ så tillsätter man en grupp människor som förhandlar o tittar på kontraktsdelarna, men vi måste våga ge de vårt förtroende att göra detta.

Härmed uppmanar jag alla som vill byta lokal att leta efter en sådan, när man hittar ett alternativ så be om ett prospekt eller skriv ut, och ta med till årsmöte eller styrelsemöte så faktiskt folk fattar.

MEN se tilll att ha något konkret utskrivet så det inte blir stilen jag känner nån som kanske kan ha en lokal om vi går tre varv bakåt i vänstervarv kastar salt över höger axel hoppar upp o ner o skriker whao wha kali maa!!!

Kom i håg det finns ingen som kan hindra oss!!!!!!!!
#408
rikskansler
#412
skitbra frågeställning, det är väl upp till alla medlemmar att bestämma sig om vad de tycker om den saken både gamlingar o ungdomar, såna som blev medlemmar i dag o för 22 år sedan, jag vet inte.det jag menar är de medlemmar som inte har blivit medlemmar än som man ska försöka ragga upp med flashiga slogans o neonljus...
#413
Föreningsfrågor / Warmaster Regelbok
november 15, 2004, 13.55
ivar säger köp
spelas tillräckligt, och vi har det inte så det finns inget tvivel.
Vi bör dock skära ut o stoppa i plastfickor, brukar väl hålla bättre då
#414
CitatAntingen så är man en lat geddonit som inte vill göra så mycket och då är det alternativ 2 som gäller, eller så ser man möjligheterna och då är det alternativ 1 som gäller.

Jaså det var så enkelt?

Nej det är det inte, inte för mig i alla fall, min värld är inte svartvit o det finns mer saker att ta hänsyn till än engagemang. Armagedon har varit o håller på att bli en fritidsgård men ingen (vad jag vet) vill jobba gratis som fritidsledare i lokalen med allt som det innebär.

Förändringen vore väl att våga satsa på alternativ 2, vi har ju i föreningen alltid gått på 1ans linje. Medlemsantalet skulle vara mindre, lokalen skulle vara mindre o medlemsavgiften högre.

Armagedon är en tunnelmask(möjligtvis en Ziplodit)  som växt så mycket o slukat allt i sin väg, att skelettet inte hunnit med o det håller på att kollapsa. Är föreningen till för de existerande medlemmarna eller för de imaginära blivande medlemmarna?
#415
Warhammer Tabletop / Dioramabyggarworkshop
oktober 09, 2004, 00.59
Nåja, det är väl lite mer som behöver göras...
Men i stort...
#416
Extremt svår fråga att ta ställning till!
Därför har jag inte ännu svarat då jag fortfarande funderar på vad jag vill. Kan ju vara så att det stämmer in på vissa andra också.
Man kan väl tycka utan att uttrycka.
Jag har i alla fall mycket självmotsägande åsikter, min hjärna o mitt hjärta tycker olika o ligger i luven på varann.
Ambivalens, aaarghh!!!!!!!!!!!
#417
Habla MP-5 / Flipperspel på gedon?
september 16, 2004, 22.39
Är jag också en av de som är emot?
Bara undrar?
#418
Habla MP-5 / Flipperspel på gedon?
september 16, 2004, 14.20
läst igenom den här diskussionen några gånger nu, o jag fattar INGENTING.
Vill folk ha flipper eller inte?
Det kan ju vara ganska kul, men det låter en del även om man sänker volymen, men å andra sidan kan det vara en liten inkomst o de är ju spel.
Jag vill också bestämma :?
#419
Föreningsfrågor / Lokalen som helhet
augusti 12, 2004, 15.00
Ord! 8)
#420
Föreningsfrågor / Lokalen som helhet
augusti 12, 2004, 06.49
Lite tankar

De äldre medlemmarna på Gedon brukar inte åka på konvent, o de brukar inte betala sig in på bsk, de ä väl en relativt ny företeelse.

vad det gäller folks erfarenhet från andra konvent så har rätt många av de äldre det. Vi var rätt mycket ute i konventsssverige för runt tio år sen under en treårsperiod.

problemet är väl inte så mycket heller att folk inte jobbar på konventet även om det också är lite dåligt, problemet är väl att folk inte jobbar innan konventet och tar ansvar?