Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Apanpapan

#841
De hade typ 9 T-34 76 och 4-5 T34 85:or... Inte så mycket annat som man kan med och spela med. Finnarna hade stug III den med lång pipa men utan schurtzen. Det var D eller F eller annan dum bokstav. Men det är coolt att ha finnar till firefly:)
#842
Den idén har jag haft i snart 8 år... finska trupper till firefly. Det tråkiga är dock att de hade knappt några vettiga vagnar och spela bara infanteri är inte så käckt.
#843
Datorspel / WoW
mars 21, 2005, 15.45
Sälj din själ till blizzardgames....
#844
Skulle vi inte höja nivån på forumet eller har jag helt fel?  :lol:
#845
Alla bilder på den gode moderatorn är lustiga... på ett sorgligt litet vis men ändå lustiga...  :lol:
#846
Figurspel / battlefleet gothic
mars 20, 2005, 23.22
Nu har jag målat de tre eskorterna Hunter, Raider och Reaver i Black Templars färgerna. Så om ett år ungefär så har jag en hel flotta uppmålad. Passa er alla ni fiender till Kejsaren.
#847
Habla MP-5 / Det sjunde filmsektionen
mars 20, 2005, 11.36
För att ha moralisk rätt att skriva på detta forum så måste man ha sett det sjunde inseglet minst sju gånger.

Härmed inviger jag denna nya superbra tråd!
#848
Figurspel / battlefleet gothic
mars 17, 2005, 22.43
Yep... Min SM flotta gonna whip your ass...

Alla flottor borde ha ett minimikrav i kostnad i pengar... så vi slipper sådanadär tuggummimonsterflottor som kostar fem spänn att göra...  Det är fuuusk!!! böööl!!!
#850
Mitt inlägg var bara ett skämt där jag ifrågasatte ifrågasättandet av inköpet av soffor. Det som är problemet med detta forum är att det hela tiden läggs åsikter på de som inte är här och skriver något i stil med "alla andra skiter i föreningen som inte tycker något här". De flest bryr sig om sin förening och kommer göra det när det verkligen gäller. Jag har suttit ute och kurat över ett jävla dike i urskogen i Finland i 30 graders kyla och jag bryr mig inte ett dugg att det luktar piss på dassen. De har ju dörr, nuff for me.

Ingen vill slänga in sig i en dialog här där man redan är stämplad som en "förrädare/åsiktslös/kommunist/kapitalistgris/idiot" Tänk på tonen killar (ja, jag ska oxå göra det) Påhopp av personligt slag har vi fått nog av på detta forum eller?

Jag höjer hatten för Fredrik, min finnpajsarbroder som vågar säga ifrån när det glappas för mycket. Kiitos maanmies:)

Om vi alla chillar lite så får vi kanske en trevlig och saklig argumentation på nätet.
#851
8000:- för  en soffa på en spelförening.
20000:- för kaklade dass på en skitförening?

Hey i dont know...
#852
Warhammer Tabletop / 40K-skirmish
mars 07, 2005, 12.06
Thats Heresy!

Det viktigaste är givetvis att ta fienden av daga på mest effektiva sätt som tänkas kan. Brännmärk er och gå med i närmaste Penal legion.

Gör om, gör rätt.
#853
Figurspel / battlefleet gothic
mars 06, 2005, 17.08
750 pix är lite mer än jag tänkt mig... Men om allt är omålat så är jag på. Men om det är målat så är det så jävla jobbigt att dippa skiten... Då vill det prutas.
#854
Figurspel / battlefleet gothic
februari 25, 2005, 10.55
Space Marine grejor kan vara kul att ha... Inte för att jag säkert ska spela med dem... Men om det är billigt så kan jag tänka mig att köpa lite....
Vad skulle det kosta med båtar till SM?

Pasi
#855
Alver är som kvinnor. Trevliga att se på men inte ha i sitt eget skåp... eller hur var det nu igen... trevliga att se på men inget man släpar ut i krig.... ääh fan... skit samma...

Hell Nurgle