Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - agnrud

#1
hehe, ja det bor väl runt 20k i kommunen, så helt omöjligt borde det ju inte vara att känna någon härifrån. Har personen nåt namn? Har inte bott här så länge men det vore ju onekligen lite humoristiskt om jag skulle råka känna honom/henne.
#2
Det låter ju bra det här, ska försöka se till att få lite storlek på armén till hösten, det har kommit små lösa sidoprojekt i vägen ett tag nu. Har varit lite sugen på en ren thousand sons armé, är så svag för modellerna :-)
#3
Föreningen har i o f s sitt säte i linköping, men man skulle nog kunna säga att föreningen har nära till chaos, eftersom det inte är helt omöjligt att finspång skulle kunna omnämnas som det...


Grilla va? Det får vi allt göra upp om så småningom... :-)
Det är alltid trevligt med grillkvällar i och för sig...
#4
Jo eftersom jag kommer från en mycket liten förening ser jag verkligen fram emot att få möta nya spelare. Behöver trimma upp regelkunskaperna med, vilket nog kommer av sig självt bara man får lite frekvens på spelandet.
#5
Halloj på er!
Eftersom jag som framtida boråsbo (till hösten) vill underhålla mitt brinnande intresse för allt vad spel heter så letade jag runt efter föreningar - o hittade er!

Jag måste säga att ni verkar vara en väldigt organiserad förening, det är i alla fall kul o läsa i ert forum!

Hoppas det finns lite plats för en gästande tyranidarmé till hösten?