Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Heavy

#1291
Citat från: "Björn"Det sämsta som kan hända är att folk egentligen tycker nr2 men röstar på nr1 för att den känns mer ambitiös och seriös, men sedan inte tänker engagera sig

Hear, Hear !!
#1292
Föreningsfrågor / Styrelsens fokus
oktober 07, 2004, 08.23
Nu ska jag vara såpass elak att tycka till om att ALLA de frågorna i pollen ovan är lika viktigt !
(Om man nu omformulerar lite i fråga 5 och tar bort att den "endast" ska jobba för)

Att det är en ganska övermäktig uppgift att sköta en förening utan stor uppbackning utav medlemmarna (att göra alla sakenra i pollen i detta fallet) kan alla som suttit i en styrelse lätt hålla med om, så vi kommer återigen tillbaka till kärnfrågan som jag ser i Gedon´s problematik;

Engagemang från medlemmar..
#1293
Citat från: "Clifford"Ang. att ha fler alternativ: Tyvävrr kan jag inte addera val till en poll efter att den skapats. Jag håller med Heavy, bortsett från att de som anser att någon borde göra något oftast inte gör något.   :lol:

Det är ju trots allt så att det är lättare att klaga än att "göra något" *s*

Nåja, allvarligt dock..
Jag tror att många som är mer eller mindre aktiva på detta forumet men inte arbetar aktivt för förening på annat sätt verkligen skulle engagera sig mer om de kände att deras idéer och tankar får gehör..

Så är det iallafall för mig i vissa fall..

Heder åt dom som trots allt kämpar i orkanvinden (som Björn uttryckte det)...
#1294
Persoligen avstår jag från att rösta eftersom det borde finnas ett tredje alternativ som går ut på att "Det spelar egentligen ingen roll vilket så länge folk börjar aktivt ta ansvar för föreningen"..

Det är förmodligen där problemet ligger, och problemet kommer att kvarstå (om än i mindre skala) även om Gedon flyttar till en billigare lokal. För gratis lokal lär vi ju knappast aldrig få tag på..

Helst skulle jag själv se ett större engagemang från medlemmar i stort och en nyrekrytering, det är det enda sättet Gedon kommer att överleva på 20 år till.. Det man behöver ha lite i åtanke om man skaffar en ny lokal (vilket trots min ovanstående åsikt är det enda som gäller i nuläget) är att medlemsantalet med allra största säkerhet kommer att sjunka ytterligare.. Vilket betyder, som ni säkert kan räkna ut, ytterligare mindre inkomster för föreningen..


Men det är förstås min inte-så-ödmjuka åsikt som dom säger över-där..

/Heavy
#1295
Habla MP-5 / vem är vem?
oktober 05, 2004, 00.03
Citat från: "emil"Seså Heavy... Kliv upp ur papperskorgen nu och ha lite bättre självkänsla, riktigt så hemsk är du inte.  :wink:

Det är bara för att jag är så jävla bäst på att spela lajva snäll :)
#1296
Habla MP-5 / vem är vem?
oktober 03, 2004, 22.10
Inte så svårt att fatta vem jag är, för jag är er största jävla mardröm !

(John Rambo alltså för den som inte fattar ändå !)