Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Martoow

#1
Rollspel / D&D Carl's campaign of pro-ness +5
augusti 13, 2011, 04.14
Nu behövs ett beslut, vilken tur att jag har ett som låg lätt till hands:
Vi har talat om spelande de här veckorna sedan sena vintern. Att ställa in så här dagen innan skulle förstöra för oss andra som har sett fram emot att se upplösningen på the savage tide, inte bara för den som i sista minuten avslöjar andra planer.
Då Erik inte verkar kunna ge några raka svar heller måste jag säga att vi blir tvugna att spela idag lördag för att ha något hopp om att spela den allra sista delen ,av det allra sista kapitlet, innan jul.
Jag kommer i varje fall att gå upp klockan elva, packa ner mina grejor och bege mig.   Spel blir det, punkt.

Erik är självklart välkommen att vara med om han tillslut lyckas slita sig.
#2
Då låter det som att vi i alla fall kan spika de två helgerna(6:e, 7:e och 13:e , 14:e) då alla verkar kunna på helgerna.
Jag är nu klar med pluggandet också för den här sommaren, så jag bör kunna spela vilken dag som helst. Bra va?

Erik, du skulle kunna säga till din familj att du kan komma att ha speldagar med oss de kommande veckorna. Även om de kanske vill planera något i så fall så har du ju åtminstone gett dem en förvarning om att det kan krocka, har jag rätt?

Ska nu ta och damma av böckerna, alla character sheets och mina tärningar. 8) Väl mött!
#3
Rollspel / D&D Carl's campaign of pro-ness +5
februari 20, 2011, 02.25
Jadu Erik, det skulle väl vara till sommaren men till och med då är det osäkert om Carl kan. Han är tydligen med i ett ganska så stort, meckigt projekt som skulle ta ganska mycket tid i anspråk till sommaren.
Vi kommer få avvakta och se hur det löser sig när alla har mer klart för sig vad det är som gäller under sommarledigheten. :)
#4
Rollspel / D&D Carl's campaign of pro-ness +5
januari 05, 2011, 03.19
Hejhej!
Jo, nu är det så här att jag under dagen fick reda på att en släkting fyller år på torsdag. Kalaset slutar senast klockan 16 så det är först då jag kan spela.
Dessutom, som grädde på moset så är min stackars lilla mamma sjuk så det är onice för alla att spela här hos mig, ack!
Förslagsvis så träffas vi hos Carl klockan 16:30 om det går för sig?
#5
Rollspel / D&D Carl's campaign of pro-ness +5
december 30, 2010, 08.55
Hmm, det visar sig att jag har prov imorgon. Jag skulle vilja läsa igenom allt innan jag går och lägger mig bara, så det skulle vara nice om vi slutade ungefär vanlig tid. :)
#6
Rollspel / D&D Carl's campaign of pro-ness +5
december 13, 2010, 17.29
Nice, nice!
Håller med Erik om den 26:e, det ska inte vara några problem för mig att spela då heller. Har inte heller några planer under resten av helgerna, så jag slänger upp de datumen också. :)

26/12 - Martoow
1/1 - Martoow
2/1 - Martoow
8/1 - Martoow
9/1 - Martoow

Vi skulle kunna ta diskussion om vardagskvällar när vi träffs om alla är sugna på lite extra spelande. Det är väl egentligen bara FiBes jobb som begränsar där misstänker jag(mitt pluggande går att planera lite hur som helst bara jag är klar innan deadline).

Förresten, min MSN blev kapad och jag blev av med alla kontakter så det är lättast att få tag på mig om ni ringer till min mobil eller skriver en rad på facebook. (y)
#7
Rollspel / D&D Carl's campaign of pro-ness +5
november 16, 2010, 16.49
Hej alla glada!

Nu börjar det då bli dags igen för lite D&D-spelande.
Det är tänkt att vi ska spela vidare på the savage tide nu till jul och kanske hinner vi till och med spela klart.
Jag skulle som vanligt behöva en liten recap om vad som hände senaste gången vi spelade, det börjar bli lite luddigt för mig.

Hursomhelst:
FiBe och jag kommer bara att kunna spela på helger. Jag har inget jullov från mitt pluggande och FiBe arbetar, ack!
Jag spelar helst inte den 24:e och den 25:e december av förklarliga skäl, men de andra helgerna ska funka utan problem. :)
#8
Rollspel / D&D Carl's campaign of pro-ness +5
augusti 10, 2010, 14.00
Ons: hos Carl kl12:00 -Erik, Julian , Martoow
Tor: hos Martoow kl12:00 -Erik, Julian, Martoow
Fre: hos Dennis kl12:00 -Erik, Julian, Martoow

Det finns en liiiiiiiten risk för att jag måste byta dag med Dennis. Men då får ni senast reda på det hos Carl på onsdag.
#9
Rollspel / D&D Carl's campaign of pro-ness +5
augusti 07, 2010, 20.14
Hej!
Jo, det är mycket riktigt att Dennis inte kan på måndag, så första speldagen blir då -uppenbarligen- på tsidagen. Jag har fått grönt ljus om att vi kan vara hos mig en av dagarna i andra halvan av veckan, och jag antar att vi kommer att vara hos Dennis en av dagarna, eftersom det inte blev av senast.
Förslagsvis:
Tis: hos Dennis kl12:00
Ons: hos Carl kl12:00
Tor: hos Martoow kl12:00
#10
Båda dagarna bör det bli, men vi kan diskutera det under lördagen.
Jag tar mig friheten och föreslår spelstart klockan 12:00, trots att det är Dennis som är värd för spelkalaset. Då bör det bli samling klockan 11:30.
Om det är några frågor, slå en signal bara. :)
#11
Vecka 32 har jag inget inplanerat... än. Dock, FiBe, kan flygningen komma att hamna på en helg därikring, bara så att du vet. 8)
Förslagsvis så kan vi andra komma ner till stan och samlas på samma ställe så behöver inte FiBe åka omkring i hela stan för att hämta oss.
#12
Hej, era mammor.
Jag är på för att spela hos Dennis, inga problem. bör komma hem innan den kommande helgen.
#13
Var ska vi vara någonstans på lördag? Det funkar inte hemma hos mig, det är ett som är säkert.
Med lite tur är Carl jättesnäll och låter oss slita lite på hans soffa en dag till. Annars gäller det att vi har lite tur och det är öppet på gedon. Ack!
Men jag tar mig friheten att anta att det är klockan 12:00 som gäller även denna gång.

Har även lagt in alla character sheets i en pärm, sorterade efter campaign. Jag kommer att ta med mig den gamla plastfickan så att folk kan ta ett sista farväl av den.  :roll:

Förhoppningsvis så har också mitt paket med böcker från Neogames anlänt tills jag kommer hem och då tar jag med mig den traven också så att folk kan få en liten preview av vad som kanske kan komma att spelas.

Behövs det frågas någonting innan lördag så nås jag ENDAST per mobiltelefon. Ni bör kunna numret vid det här laget.
Nu ska jag offra en bunt små döda djur till tärningsgudarna.
Väl mött!

//Daephistus
#14
Då drar jag tillbaka till sommarstugan igen den 18:e igen och stannar till helgen därpå.

Idag har jag dessutom inhandlat ett paket från Neogames med massa böcker till EON, ett rollspel som vi bör testa vid ett senare tillfälle. Jag har tänkt gå igenom reglerna med Carl och sedan får vi se vad vi kan koka ihop. 8)
#15
Jag har pratat med Dennis om spel den 17:e, det bör inte vara något problem. Jag ska dock påminna honom när han kommer tillbaka från balkan.