Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Thomas

#1
BSK 33 / SV: hemsidan
oktober 25, 2015, 18.02
Sidan "Praktisk Information" saknar information om att nötter av alla slag är totalförbjudna på konventslokalerna.

Det har i alla fall varit så tidigare år och jag antar att det inte har förändrats.
#2
BSK 32 / SV: BÄRHJÄLP!
oktober 29, 2014, 10.51
Jag trodde att jag redan var Kobold-anmäld, men jag har skickat ett mail till nu. Ledsen för fördröjningen.
#3
BSK 32 / SV: BÄRHJÄLP!
oktober 28, 2014, 01.13
Jag kommer förmodligen till Borås med 17:55 tåget, så det skulle vara lättast för mig att gå direkt till Bäckängsgymnasiet för att vänta på er där.
#4
BSK 32 / SV: Hur borde jag anmäla mig?
oktober 26, 2014, 03.12
Okej, då tror jag att jag har ordning på allting bortsett från en sovplats natten mellan torsdag och fredag. Jag hade hoppats på att kunna vara använda en av konventets sovsalar, men det kanske inte var möjligt för den natten.

Har någon plats för en person natten torsdag-fredag, eller måste jag använda ett vandringshem?
#5
BSK 32 / SV: Hur borde jag anmäla mig?
oktober 22, 2014, 20.40
Jag har föranmält mig som Kobold, så att ni i alla fall vet att jag kommer.

Jag skulle uppskatta om någon i styrelsen kan kolla upp om jag är eller inte är skriven som medlem i föreningen.
#6
BSK 32 / Hur borde jag anmäla mig?
september 16, 2014, 20.47
Jag har ju flyttat ifrån Borås, men jag hoppas att jag kan komma till konventet och hjälpa till som jag gjorde förra året.

Jag har dock inte helt koll på om jag fortfarande är medlem, eller om jag ska anmäla mig på något annat sätt, till exempel som koboldklan, vilket jag inte tror att vi har haft tidigare år.

Hur borde jag göra?
#7
Det verkar vara svårt att hitta bra platser, men vi får se.

Om det visar sig att jag inte hittar någon plats att sova och får åka upp på fredag istället, när ungefär är det som förberedelserna för konventet börjar?
#8
Okej, det är vad jag förväntade mig.

Jag funderar på att åka upp på torsdag eftermiddag så att jag kan vara med på brädspelskvällen och sen är på plats i staden på fredag då arbetet att förbereda för konventet börjar.

Är det möjligt att sova över torsdag-fredag natten i Armagedon's lokaler, eller skulle jag behöva hitta någon annan plats att övernatta?
#9
Exakt vad ingår i en sovplats? Jag kunde inte hitta den informationen på hemsidan och vill veta vad jag själv behöver ta med mig.
#10
Hur exakt fungerar passen?

Jag har varit med på konventet två år, men då var höll jag inga särskilda pass utan gick runt och hjälpte till där det behövdes.
#11
Kostar det någonting att använda sig av sovsalarna, eller ingår det i antingen entré kostnaden eller medverkan på konventet?
#12
Jag har ju flyttat ifrån Borås, men jag hoppas att jag kan komma upp och vara med på Konventet. För att göra det så behöver jag dock fundera på övernattning.

Har någon i föreningen plats för en person över den helgen?

Finns det fortfarande övernattningsrum på Konventet? Hur fungerar dom i fråga om kostnad, vad som ingår, och var de är belägna?

Har någon råd om billiga vandringshem eller andra platser där man kan sova en helg?
#13
Okej, jag ska försöka att närvara.
#14
BSK 30 / Fråga om föranmälan
oktober 25, 2012, 21.12
Hur ska man anmäla sig om man är medlem i Armagedon och ska hjälpa till konventet?

Alternativen för Inträdestyp är "Spelledare", "Föranmälan Födda 00-", "Föranmälan Födda 87-99" och "Föranmälan Födda före 87", men jag har för mig att man kunde anmäla sig som arbetare på något sätt inför BSK 29.

Är det bara att dyka upp på fredagen den andra November och börja hjälpa till att packa saker i ordning, eller hur fungerar det?