Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Thomas

#1
BSK 32 / Hur borde jag anmäla mig?
september 16, 2014, 20.47
Jag har ju flyttat ifrån Borås, men jag hoppas att jag kan komma till konventet och hjälpa till som jag gjorde förra året.

Jag har dock inte helt koll på om jag fortfarande är medlem, eller om jag ska anmäla mig på något annat sätt, till exempel som koboldklan, vilket jag inte tror att vi har haft tidigare år.

Hur borde jag göra?
#2
Jag har ju flyttat ifrån Borås, men jag hoppas att jag kan komma upp och vara med på Konventet. För att göra det så behöver jag dock fundera på övernattning.

Har någon i föreningen plats för en person över den helgen?

Finns det fortfarande övernattningsrum på Konventet? Hur fungerar dom i fråga om kostnad, vad som ingår, och var de är belägna?

Har någon råd om billiga vandringshem eller andra platser där man kan sova en helg?
#3
BSK 30 / Fråga om föranmälan
oktober 25, 2012, 21.12
Hur ska man anmäla sig om man är medlem i Armagedon och ska hjälpa till konventet?

Alternativen för Inträdestyp är "Spelledare", "Föranmälan Födda 00-", "Föranmälan Födda 87-99" och "Föranmälan Födda före 87", men jag har för mig att man kunde anmäla sig som arbetare på något sätt inför BSK 29.

Är det bara att dyka upp på fredagen den andra November och börja hjälpa till att packa saker i ordning, eller hur fungerar det?