Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Den Gamle

#436
BSK 23 / BSK 24
november 11, 2005, 00.31
Jag är medveten om att ett konvent på ett hotell skulle bli mycket annorlunda gentemot ett traditionellt konvent. Men annorlunda betyder inte nödvändigtvis sämre. Vi skulle behöva tänka om koncepten och skapa något nytt.

Jag menar inte heller nödvändigtvis att ett hotell-konvent är rätt väg att gå, jag spånar mest på lite olika lösningar.
#437
BSK 23 / BSK 24
november 09, 2005, 01.28
Angående Engelbrekt så tror jag att Mariedal-Cup har den under allhelgona och man kan ju liksom glömma att försöka sno skolan från kommunens guldkalv.

Men jag har ett annat förslag på lokal. Ett något kontoversiellt förslag men ändå.

Here it comes...

Vi kan ha konvent på Scandic Plaza Borås. För er som inte redan visste det så jobbar jag som nattportier på sagda hotell. Vi har titt som tätt olika idrottsevenmang på hotellet (brottning, judo, fotboll, handboll osv). Det brukar funka som så att deltagarna bor på hotellet och spelar i olika hallar runt om i staden. Saken är den att den arrangerande föreningen brukar få låna en del av våra konferenslokaler under tävlingarna (för anmälan, invägning osv) utan kostnad.

Om man kör en helg med låg beläggning på hotellet skulle deltagarna kunna få ett dubbelrum för runt 500kr (trippel 600kr, fyrbädd 700kr). De skulle få sova i riktig säng, bajsa på egen toalett, egen dusch och en rejäl hotellfrukost ingår. Många kommer säkert att tycka att det är för dyrt men en del äldre med fetare plånböcker kommer kanske att köpa konceptet. Två nätter i fyrbäddsrum kommer förmodligen att kosta 350kr per person, inte alltför blodigt enligt mig.

När det gäller lokaler att spela i så är hela våran gamla konferensvåning tom nästan jämt. Jag tror att vi kan få låna hela våningen utan att betala för den. Det finns en juste lobby med en receptionsdisk och ett litet pentry med bardisk. Sju mindre konferensrum och fyra i klassrumsstorlek (varav tre går att göra till ett stort rum). Vi skulle få ha hela våningen för oss själva. Skulle det bli många anmälningar finns det fler konferenslokaler i bottenplan.

Fördelar: Förhoppningsvis inga lokalkostnader för konventet. Bra lokaler. Bättre boende för deltagarna.

Nackdelar: Dyrare för deltagarna. Vi kan inte ha egen kiosk. Att man är på hotell tillsammans med "vanliga" gäster innebär att man får hålla koll på konventsaporna.

Den här ideén är inte på något sätt förankrad hos mina chefer men jag tror att de kan köpa den. Det skiljer sig inte mycket från evenemang vi redan kör.

Feedback???
#438
Habla MP-5 / Serenity - scifirulle på gång
oktober 07, 2005, 03.56
Bygger på en TV-serie som heter Firefly. Gjordes bara en säsong (14 avsnitt +pilot tror jag) och lades sedan ner på grund av kassa tittarsiffror. Rätt ok, väl värd att ladda ner.

/Erik
#439
Jag har lite foton som jag tagit när vi spelat mechwarrior på geddon. Om det är intressant kan jag skicka över dom. De är i jpg.

/Erik Norén