Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Wisshard

#1
Rollspel / Behöver folk till rollspelsgrupp
december 01, 2008, 21.32
Tjena,

Detta är min första post på forumet så jag känner att jag kanske ska introducera mig själv. Jag heter Hampus Rosenlöf, är 20 år och är uppfostrad sedan barnsben med rollspel (varav det sista antagligen är mest relevant för er). Jag och en kompis letar för närvarande efter folk som är intresserade av att skapa en ny rollspels grupp. Spelet vi tänkte oss är Eon, vilket jag själv har samtliga böcker utgivna av, men vi kan tänka oss att spela andra rollspel också.
Själv skulle jag föredra ifall ni är erfarna rollspelare eller i alla fall har spelat rollspel förut så ni har en känsla av vad det är, och att ni är kapabla till att spelleda såväl som spela. Jag har nästan aldrig varit spelare själv utan har spellett den övervägande majoriteten av allt rollspelande jag gjort.

Ifall ni är intresserade av att skapa en ny rollspelsgrupp i Borås, eller ifall ni har plats för två i en existerande rollspelsgrupp, hör gärna av dig på min email (finns nedan).

wisshard@hotmail.com

//Hampus Rosenlöf