Denna forumkategoris syfte

Startat av Clifford, mars 19, 2005, 01.02

Föregående ämne - Nästa ämne

Clifford

Inte för att jag ska säga åt styrelsen hur saker ska va, men...

Denna forumkategori, Styrelsen informerar, var tänkt att vara låst för vanliga medlemmar och endast kunna användas av styrelsen, som ska ha moderator-rättigheter i den här kategorin. Allstå kan de låsa, spika fast, och edita inlägg som de vill här.

Syftet med detta är att ha en renodlad informations-punkt på forumet där styrelsen kan informera om möten, beslut och så vidare.

T.ex. så har det INGENSTANS nämnts att alla skåp på Geddon som inte fått nya kontraktsignaturer TÖMS den 1/4. DAgs att upplysa folk även via nätet, kanske?

Styrelsen kanske vill att den här forumkategorin funkar som den gjort hittils, men risken är då att den får samma funktion som vilken debatt-kategori som helst på forumet, a´la "Habla MP-5".

sebbe

just nu känns det som att denna kategorin och föreningsfrågor är exakt samma sak, så det är nog en bra idé att låsa den.
men se till att göra rätt så att vanliga medlemmar iallafall kan läsa den, något vi inte kunde innan.
sen finns det EU-mopar
då får man köra i 45

Martin Larsson

Ja, det var väl det som var haken med den förra versionen av "styrelsen informerar", dvs att ingen kunde läsa informationen. Cliffs ide låter vettig.
When one person is delusional it's called insanity
When millions are delusional it's called religion

"Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience" ㅡ Mark Twain.

Heavy

Citat från: "Clifford"T.ex. så har det INGENSTANS nämnts att alla skåp på Geddon som inte fått nya kontraktsignaturer TÖMS den 1/4. DAgs att upplysa folk även via nätet, kanske?
.

Point taken !
I never had enough money or enough privilige to be white!
Im white trash and society better learn how to recognize the difference.

Clifford

Nu ska det vara fixat så att den nya styrelsen har moderator-rättigheter här, grupptillhörigheter har ändrats. Numera kan alltså bara styrelsen skriva här, kom ihåg att markera "announcement" eller sticky" om ni postar här. Låser den här tråden.