Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - snoffaz

#1
Warhammer Tabletop / Gammal Nybörjare
februari 19, 2010, 20.10
Hejsan, jag är väldigt sugen på att börja spela Warhammer fantasybattle igen, efter ett avbrott på nästan tolv år. Så nu undrar jag om det finns någon vänlig själ där ute som skulle tänka sig att spela lite med mig så jag kommer in i det igen, jag har läst igenom de senaste reglerna så jag har någorlunnda koll på det överlag. Men det finns en hel del frågetecken som behöver lösas upp. Jag har en Ogre kingdom arme och en Dwarf arme. Men funderar på att komplettera Orcsen som man fått med i battle for skullpass.

Tack på förhand Christopher.
#2
Brädspel / Drakar och demoner brädspelet.
december 13, 2009, 19.23
Ja nu är frågan är det splitternya Drakar och demoner brädspelet värt att köpa???

Vad tror ni ??

Är någon intresserad av att testa att spela det om jag skulle inhandla det ???

http://www.riotminds.se/bradspelet
#3
Våran underbart roliga och trevliga Glorantha Secon age grupp söker en ny medspelare pga ett avhopp. Vi är nu fyra stycken inklusive spelledare som träffas typ varannan lördag klockan ett varje månad.

Känner du dig att du skulle vilja vara med skriv här i tråden eller släng iväg ett mail.
#4
Rollspel / Drakar och demoner trudvang
mars 23, 2008, 10.21
Vi är en två gamla erfarna rollspels rävar,som spelat rollspel i snart femton år, som fått upp ögonen för Drakar och Demoner Trudvang, så nu tänkte vi dra igång en liten kampanj och spela hela äventyrsviten som börjar med vildhjärta och slutar med likstorm. Vi söker därför erfarna som oerfarna rollspelare som kan tänkas att ansluta sig, och träffas regelbundet för härliga spelträffar.

Det är bara att höra av sig utan att tveka.
#5
Rollspel / Gamla Rollspel
december 04, 2006, 18.26
Hej , jag har letat efter Drakar och Demoner: Chronopia, Mutant Chronicles och Wastelands, nu ett bra tag utan någon större framgång, men jag tänker inte ge upp hoppet riktigt än, därför undrar jag om någon kan tipsa mig om någon eller något bra ställe där man kan tänkas få tag på det här gamla spelen,
Tack på förhand.
#6
Rollspel / Undersökning
november 04, 2006, 13.12
:o  Hej jag har lite funderingar, som jag skulle vilja ha lite svar och tankar på. Hur tror ni att en Rollspels butik skulle fungera i Borås och hur skulle man kunna utöka en att ha en renodlad rollspels butik för att öka chanserna för överlevnad. Är det bara jag som saknar att kunna gå i en till en butik och köpa sin böcker och även Warhammer prylar, Skriv gärna tankar och funderingar, så man kanske kan utveckla sina ideer.
Tack på förhand