Den nya ligan BB 5.0

Startat av cracked_open, september 12, 2006, 23.14

Föregående ämne - Nästa ämne

Brain

OK har fått lite info från Jerry så nu kommer Da Kobolds och New Orcleans Saints med i listan :-)

Blande de mest positiva nyheterna finns att Kenny skaffat mobil :-)

@Jerry: Stämmer ditt mobilnr? Var inte telefonen borta??

EDIT: Har jobbat lite till:
Har uppdaterat lite grejer:         

Matchschema med Lagnamn på Anslagstavlan (lättare att läsa)         
Har även gjort i ordning speciella rapportformulär där namnen är utskrivna         
         
Tyvärr är det kasst med kol i skrivaren så dom är lite suddiga :-(
Tomas Davidsson

cracked_open

ny mobil men gammalt nummer  :wink:  :wink:  Telias krafter är inte att leka med  :lol:
If everyone is thinking alike, then somebody isn't thinking.
George S. Patton

KOBOLDKUNGEN

Angående poängen i ligan så tycker jag att de ska vara fortlöpande, precis som förra årets säsong, MMMT I, om nu nåt annat är tänkt. Alltså att man behåller alla poäng man skrapar ihop i gruppspelen mellan cuperna till sista matchen i ligan är spelad och inte börjar på noll efter varje cup. Det är ju själva grundtanken med en liga.

Poängen avgör vem man spelar mot i cuperna och vem som står som slutsegrare i MMMT II.

Vem blev SPIKE! Magazine player of the year?
_______________________________________
Jag KUNG, du KOBOLD...
_______________________________________
www.semesterbostad.org
www.jisit.se


Kari

Om man ska behålla poäng från förra gruppspelen, så är det självklart att även lagen på plats 9-10 får en chans att vara med i cupen, för att iaf ge nya lag en sportslig chans att få delta i så stor mån som alla andra.

Tveklöst Larssons überråtta som vann Spike Magazine PotY.
"O divine art of subtlety and secrecy! Through you we learn to be invisible, through you inaudible, and hence we can hold the enemy's fate in our hands."
― Sun Tzu, The Art of War

KOBOLDKUNGEN

Kan ju ha cupplayoff mellan 7-10 och 8-9 som nån föreslog. Så får stryklagen en extramatch också  :D
_______________________________________
Jag KUNG, du KOBOLD...
_______________________________________
www.semesterbostad.org
www.jisit.se


pzkpfw

New Orcleans Saints stod på sig bra i första matchen mot Blitzing Bulls. Det krävdes övertid för att avgöra som tyvärr inte gick de grönas väg.

Slutsatserna från matchen var att handikappsystemet gjorde matchen hyfsat jämn trots skillnaden i TR (1750 vs 1050).

Kul Detalj
Matchen började på utsatt tid och i rask takt så blev de gröna fulkomligt mosade. Trollet fick hjärtstop på första blocken men apotekaren lyckades sparka liv i honom. Ytterligare två orcher och en goblin fick bäras av plan innan den tredje turnen börjat. Publiken var vild av glädje.
Sen blåstes matchen av och allt visade sig vara ren teater som arrangerats av de båda lagen för att höjja stämninen på Saints första match.
(Vad som egentligen hände är at två rostiga Blood Bowl coaches råkade missa injury tabellen och slog direkt på serious injury så fort man missade armor roll, det blev lite blodigt.)
Matchen startades sedermera om (efter att ett upplopp utbrutit bland de besvikna fansen), och inga ytterligare alvarliga skador inträffade under matchen.

5,5 timmar tog matchen. Nästa vecka är det små sega mörkeralver på menyn....

New Orcleans Saints - Blitzing Bulls 1-2 (OT) Cas 0-1

Barcus

Det har gått bra För Wasintown Greenskins i början av säsongen. tre vinster. laget har fått spela hårt här under 5 en 5 dagars period har laget spelat 3 matcher så nu ska laget ha en veckas vila på ett spa.


Match 1: var mot Dancers Of Temptation en inte alt för väl spelad match för Wasintown men de kunde ändå ta en kontrolerad seger. Kan medelas att dancers of temptation har hyrt in många dyra men väldigt kompetenta läkare de lyckade rädda tre spelare från säker död och två av dessa kunde fortsätta spela matchen men än då var det ett sargat dancers of temptation som lämnade planen.

Match 2: var mot en av ärkerivalerna kanske det lag son wasintowns tränare har mest svårt att möta om det är psykiskt vet han inte. men matchen var iaf mot NSDAP en betydligt jämnare match kännde inte riktigt att jag hade koll på läget hela tiden stor skilnad i lagvärde gav NSDAP en hafling som stod och lagade mat.
det luktade otrligt gott och moralen skönk drasktiskt i laget. (förlorade 3 re-rolls andrahalvlek som NSDAP fick) Men tränaren hade en ide och det funkade utan tralls kan inget vampire lag spela så löd planen och vist utan tralls gick det sämmre. machen var inte särkilt blodig 4-0 i cas eller nått sånt.

Match 3:
Höjdpunkten på de fem dagarna med stärkt självförtoende efter 2 raka vinster storma Wasintown in på planen jämte The Bunny House. åskådarna var mest gammla gubbar i morgonrock men det fanns en och annan orc och goblin på plats.
Som vanlit var det de som hördes mest och i början av matchen lyckade en goblin vid namn Znoræt "fixa" en blitzer i Bunny laget, med en väl riktad sten rakt i tiningen tvinga han bunnyn att stapla av plan där han sen kolapsade under några rundor innan hon kvikna till igen ch kom ut på planen.
Znoræt  blev genast hämtat av Wasintowns kast tränae och ingår nu i laget inför nästa match.

Matchen började med att wasintonw sparka bollen till Bunny laget. Men Bunny laget hade nog underskattat Wasintowns styrka när de fort omringa deras bollhållare samt resten av laget det liknade mest en knattematch när lagen sprang i klump runt bollen. Men efter mycket knuff och gruff lyckades matchens stora TD görare komma loss med bollen och spran för alt vad bena ba mot bunnys TD zon.
Matchen blev blodig men inga farliga skador Wasintown hade fåt order från tränaren att inte läga för mycket styrka i blockarna, och erfarna spelare som det är slog det bara hårt nog för att de spinkiga små bunny-flckorna inte skulle kunna fortsätta spela matchen,
Men trollet i Wasintown som efter sin spruta han fick efter 1 matchen denna sässongen har ökat betydligt i muskelmassa nu med en mätning av oficiella Blood Bowl ligan har en styrka på 6 i skalan, belv lite exalterad av alla orcer som gjorde så bra när det slog ut bunnys på löpandeband ville inte vara sämre och slog en bunny så hon fick en lätare skada och nu har en nigling.
första halvlek var jämn fram mot runda 6 då orcerna började dra ifrån.
Sen var det en "all orc game" långa stunder det ville sig inte riktigt för bunny laget.
matchen slurt iaf 4-0 til Wasintown i TD och
7-0 till Wasintown i cas
Puss På Skinkan
Marcus Johansson

KOBOLDKUNGEN

Citat från: "Barcus"machen var inte särkilt blodig 4-0 i cas eller nått sånt.


Bortsett från svartorken som skulle visa hur hård hans skalle var och helt självmant kastade sig med huvudet först rakt i backen och stendog då  :lol:
_______________________________________
Jag KUNG, du KOBOLD...
_______________________________________
www.semesterbostad.org
www.jisit.se


cracked_open

jag tycker om dessa små noveller som kommer in med matcherna  :D
Det blir lite mer autentiskt då *skratt*
Keep on the good work  :wink:
If everyone is thinking alike, then somebody isn't thinking.
George S. Patton

Barcus

Citat från: "KOBOLDKUNGEN"
Citat från: "Barcus"machen var inte särkilt blodig 4-0 i cas eller nått sånt.


Bortsett från svartorken som skulle visa hur hård hans skalle var och helt självmant kastade sig med huvudet först rakt i backen och stendog då  :lol:

oj glömde han.
Handplockade juhe en ny lovande black orc från ligan under som verkar väldigt lovande, laget som det är nu går väldigt bra så jag har råd med sånt som att handplocka spelare från andra ligor som verkar lovande för jag jag har inte vampyrer som tuggar i sig sina lagkamrater.... :lol:
Puss På Skinkan
Marcus Johansson

pzkpfw

New Orcleans Saints vs Naggaroth Nasty Nobodies 1-2

Återigen föll mina gröna vänner i  slutet av matchen. Efter en chockartad öppning  så avgjord NNN's rutin i slutändan. En Long Bomb i slutsekunden av första halvlek höll Svart Alverna kvar i matchen och gjorde att det stod 1-1 i halvtid. Efter halvtidsvilan hade Svart Alverna rykt upp sig rejält och spelade ett solit försvarsspel som sänkte orcherna total.
Matchens lirare blev Svart Alvernas lönnmördare som lyckades skicka en goblin och orchernas troll av planen samt lyckades göra den matchvinnande TD's. (Han belönades senare med en välförtjänt MVP).
På orc sidan så utmärkte sig Ragé Bash med 2 cas och 1 TD. Lagets andra blitzer, Duce McMolester fick bäras av plan och förväntas inte spela nästa match. I hans ställe rekryterades blitzern Crosh Bollocks och han flyttar in i lagets träningsanlägning inom några dagar.

Nästa vecka blir det dvärgar till kvällsmat. Dvärgar är som gröt, inte så väldans gott men nyttiga om man väl får i sig dem.

pzkpfw

Första vinsten för New Orcleans Saints

Woooooooohooooooooo!!!!!!! Viiii är champinioner, viiiiiiiiiiiii är champinioner, vi är champinioner..........

Efter två förluster fick de små gröna nog av all extra träning och bad coachen fixa vinsten utan att de skulle bejöva springa skiten ur sig hela dagarna. Med 3 Black Orcs och ett Troll på rostern fann coachen deras argument som övertygande och beslutade att det var dags att försöka vinna på det sätt som orcher vanligtvis vinner, fusk. Så med en hel säck med pengar och en kort bilfärd till New Orcleans skummare så lyckades coachen skrapa ihop en lite kasse med flaskor och annat "skoj".

Dvärpfarna fick börja med bollen och genast satte orcerna in the tunga artelleriet. En dvärpf sprang direkt av planen och bollmottagaren började kräkas och se helt snurrig ut. I denna oreda fick orcerna tillfälle att organisera om sitt försvar. Dvärpfarna drive pallade inte detta angrepp och föll ihop som ett korthus. Saints QB Draw Breathe sprang till sist in med bollen för en leding på 1-0.

Dvärpfarna hade dagen till ära tagit med en Deathroller som ägnade hela första driven åt att putta runt New Orcleans Troll Yo Stenchbomb. Precis innan TD'n lyckades han till slut välta trollet. Denna apparat blev givetvis avvisad efter TD'n.

Hela matchen så hade Orcerna en enorm tur med sina AV rolls mot de stackars dvärgarna. Det är ingen överdrift att säga tt ca hälften av alla AV roll som dvärgarna fick mot sig misslyckades, och med AV 9 så är det inte illa alls. Tyvärr resulterade det inte i några blodiga skador men tre dvärpfar spenderade hela första halvlek i K.O boxen (och en spenderade resten av matchen där, tursamt nog en av nyckelspelarna en MA 7 dvärpf).

Dvärpfarna var inte helt lamslagna och hämnades genom att skada 2 spelare i första halvlek. Yo Stenchbomb (trollet) fick till och med återupplivas av apotekaren efter en rejäl smäll från dvärpfarnas nakna troll slayer.

Andra halvlek drev orcerna bollen rakt igenom mitten på dvärpförsvaret och LB Vile Bitehead tog in bollen. Inte så konstigt då dvärpfarna bara kunde ställa upp 10 man och orcerna av någon anledning lyckades få in 12 man på plan. Dvärpfarnas sista drive ran ut i sanden och avslutades med ett desperat passförsök.

Matchen slutade 2-0 men 0-3 i casualties. Yo Stenchbomd och LB Mak Slimeetoe missar nästa match.

Vile Bitehead blev MVP och har äntligen lyckats få kläm på hur man blockar.

60 lök i kassan och 1 ny medlem i klubben fan-club.

Team Value nästa match = 1040.

Nästa match mot Da Kobolds.

KOBOLDKUNGEN

Strålande matchrapporter  =D>
_______________________________________
Jag KUNG, du KOBOLD...
_______________________________________
www.semesterbostad.org
www.jisit.se


Nemo

1040.. va.. NEEEEJJJ!!!.. alla mina planer om intet.. ska jag behöva spela goblins utan en massa fuskigheter... *smusslar in några på plan iaf*

pzkpfw

New Orcleans Saints hade gott självförtroende efter förra veckans seger. Goblins är ju sådana där slavar som man har hemma instället för diskmaskin. Efter nogranna hem-studier av Black Orcen Josh Paine kunde han, till lagets förtjusning, rapportera att de gick sönder hur enkelt som helst och att en diskmaskin faktiskt fungerar bättre (och var mindre gnällig).

Hursomhaver, de små gröna fick starta med bollen. Första halvlek gick i rasande fart. De större gröna spelade mycket avvaktande och var stundtals inte riktigt säkra på hur de skulle hantera de små. Det visade sig att utan kökets fyra väggar och en låst dörr var det betydligt svårare att få fatt i dem. Hela första halvlek han rinna ut i sanden utan att något av laget lyckades göra poäng. Tursamt nog så hade gobbosarna skogsarbetare inte trimmat sin motorsåg riktigt bra och fick den i huvudet 3 gånger under halvleken.

2:dra halvlek så var det de stora grönas tur. Nu gick det lättare och goblins flög av planen. Deras desperata attacker mot bollen var suicidala och uppskattades mycket av publiken. New Orcleans coach valde att spela säkert och efter att två gånger försökt få någon av Black Orcsen att göra poäng (2 gånger bankades de ner av en blitzande kamikaze goblin) så fick Murk Camphell springa in bollen . Strax innan slutsignalen gjorde gobbosarna ett sista försök att kasta en gobbo över planen men det gick inget vidare. Slutresultat 1-0. En förvånandsvärt ospektakulär match som avverkades på 2 timmar.

Gobbosarna MVP blev ett troll som spenderade 75% av matchen  på KO bänken. Det är kul med en kunnig publik som såg snilledraget i detta.

New Orcleans MVP blev Draw Breath som också hade en CAS under matchen.

Casualties 2-2

New Orcleans rekryterade Blitzer Josh Bollocks efter matchen och har en lag ranking på 1340 inför nästa match. QB Draw Breath har lärt sig kasta långt och Murk Camphell har lärt sig sparka bollen.

Nästa vecka är det danskurs mot Dancers of Temptation. Mysigt.