Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - oscar

#1
Brädspel / World in Flames
maj 29, 2009, 10.54
Citat från: "Clifford"Jag erhöll just Oscars inramade och inplastade WiF så nu står det i mitt sovrum. Fast hisingen kanske är ett dåligt ställe för WiF-vecka...
Var inne och kikade lite och kunde inte att undgå detta helt korrekta konstaterande. Liten kommentar bara, det saknas fortfarande gluters till spelet eftersom ingen, inklusive mig själv, har brytt sig om att fixa detta. Jag vet med säkerhet att den tyska WP SS 6-3 INF från 1939 saknas tillsammans med några plan som jag dock inte minns vilka de är. Fast det är klart, avsaknaden av några sketna 2FTRs utlöste inte landssorg på samma sätt... Mest för att ni ska veta man måste gå igenom alla kits en gång till.

Kanske borde komma och kolla hur det går för er någon gång... Drabbades av en allvarlig släng av "väx-upp-feber" och är nu svårt inbegripen i projekt hus och bebis. Denna åkomma har haft en menlig inverkan på samtliga åtaganden som har att göra med skojiga saker såsom brädspel och rollspel.
#2
Rollspel / Gryning på Ereb
maj 29, 2007, 16.07
Jag lider redan. Särskilt av att spelningar ständigt blir inbokade på datum jag inte kan närvara. Jag är i Bulgarien den 6/6-14/6.
#3
Rollspel / Gryning på Ereb
maj 28, 2007, 10.54
6/6 till och med 14/6 är helt kokt för mig då jag kommer att befinna mig i Bulgarien och dricka paraplydrinkar.
#4
Rollspel / Gryning på Ereb
maj 15, 2007, 11.10
Detta innebär att åtminstone tre personer i gruppen inte kan spela...
#5
Rollspel / Gryning på Ereb
maj 15, 2007, 09.39
Va fan?! Det här måste vara spelning 293 som ni andra fullständigt skiter i att jag har andra saker att göra. Det är inte så jävla konstigt att jag missar en jäkla massa spelningar om spelningen antingen är på en arbetsdag eller på en dag där jag uttryckligen skrivit att jag inte kan.

18:e är den enda dag den här helgen som jag absolut inte kan spela eftersom Marcus ska fira sin 25-årsdag. Jag hade kunnat spela på alla andra dagar den här helgen...
#6
Rollspel / Gryning på Ereb
maj 11, 2007, 16.33
Låter helt tokdåligt tycker jag. Anledningen är att Marcus (inte Clifford) har fest då. Risken finns att fler än jag ska konsumera maltbaserade drycker i stora mängder på kvällen ifråga.
#7
Brädspel / World in Flames
maj 11, 2007, 14.18
Visst är det coolt? Funderar fett på att leka italiensk frogman i hamnen :)
#8
Rollspel / Gryning på Ereb
maj 07, 2007, 18.23
19:e är väl perfekt? Supa den 18:e, Oscar sover över i Borås. Går och lirar rollspel lite lätt bakis och åker hem på söndag....
#9
Brädspel / World in Flames
april 25, 2007, 17.36
Varsågoda, här kommer...  :)

11.14   Invasions
Invasions allow land units to attack enemy held coastal hexes in a sea area you have transported them to.
You may only invade an enemy controlled coastal hex that has at least 1 all-sea hexside (at least part, but not necessarily all, of this coastal hexside must touch upon the sea area where the TRS is located). You can only invade with face-up land units on TRSs in the sea area. The TRS must be in the 1, 2, 3 or 4 section of the sea-box. Only infantry class units can invade.


Och här är ett utdrag från ett replikskifte jag hade med Patrice Forno, en av utvecklarna på ADG:
CitatTouching the sea does not mean "touching an hexdot". This is a ghost of WiF past.
The Bremen hex does not touch an hexdot, but it touches the North Sea, how could it be a port in the North Sea otherwise ?
(in reply to oscar72se)
Det replikskiftet handlade om huruvida Bremen är möjlig att invadera från Nordsjön eller inte, vilket den faktiskt är (skulle det visa sig).
#10
Brädspel / Inköp av Europe Engulfed
april 25, 2007, 14.30
Helt omedelbart kan man alltså utgå ifrån  :D
#11
Brädspel / Inköp av Europe Engulfed
april 25, 2007, 12.39
När blir det lir av Europe Engulfed?
#12
Brädspel / World in Flames
april 25, 2007, 12.37
Blev helt chockerad häromdagen när jag läste ett inlägg i Matrix forum för utvecklingen av dataspelet WiF, MWIF. Där kan man läsa att havsinvasioner kan göras så länge som hela hexsidan går mot havet. Hexen behöver alltså inte gränsa mot en mörkblå ruta.

Detta skall vara en ganska så ny ändring...

Det innebär att det är möjligt att invadera på en miljon fler platser...
#13
Brädspel / ASL Pool 2 diskussionstråd
april 18, 2007, 13.37
Märkligt. Vi har förlorat så löjligt mycket manskap att till och med Stalin själv skulle skratta åt eländet. Ändå när man plockar tillbaka trupperna från brädet så undrar man var alla grabbar kommer ifrån? Var höll dom hus när tysken använde oss som entrématta?

Äckligt tufft att spela ryss i början av scenariot. Man får kopiöösa mängder med box. Bra tärningsslag eller dåliga. Spelar ingen roll. Försöker intensivt att hålla vår redan låga moral uppe, förhoppningsvis vänder det så småningom. Men det är tufft, vi har väldigt skickliga motståndare...
#14
Rollspel / Gryning på Ereb
april 18, 2007, 13.31
Halloj!
Brekal misslyckades med bedriften att ha ihjäl sig själv och kommer därför även fortsättningsvis fundera på hur livet skulle te sig med färre nyggare i omlopp. Detta låter sig dock inte göras i Ara då Brekal visade sin bästa sida mot kungen (röven). Brekal gillar Kehal, han är lagom komplicerad. Han vill nog hänga på honom... BRONK!!!
:D
#15
Återigen har min bil utsatts för grova övergrepp  :evil:

Denna gång har någon j-vel bestämt sig för att ignorera det faktum att man inte får lov att flytta andras bilar med hjälp av sin egen. Resultatet av sådana handlingar blir nämligen oftast skador på lack (plus i det här fallet även krossade lyktor).

Jag måste lämna in bilen på tisdag morgon och får inte tillbaka den förrän på fredag eftermiddag. Det innebär att jag inte kan komma på spelning imorgon. MISÄR!!!!