Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Hail Sigmar

#1
Habla MP-5 / Tips om bra udda filmer :)
maj 28, 2007, 21.04
hehe. just den filmen menar jag Robin.Yamato! Jag fattar inte Japanernas mentalitet. Nog därför jag tycker den filmen är så kass. Men du får dig en hemläxa o titta på Deliverence eller den svenska titlen, Den sista färden. Där har du en guldrulle!
#2
Habla MP-5 / Tips om bra udda filmer :)
maj 28, 2007, 19.05
Citatbara grejen att någon har gjort en film som inte är från jänkarnas perspektiv är ju smått otroligt

Yamamoto var skitkass! Japaner behöver en utländsk regisör för att göra schyssta WWII rullar
#3
Det va skoj som fan o lira. Undrar bara vad NemesisJerry gör med sådana låga siffror  :shock:


:twisted:  :twisted:  :twisted:

/Henk
#4
Henk guards eller  Ultramarines, men på 2 månader hinner man ju fixa till massor med guardsmen, så det lutar mer åt guards än marines
#5
ja e nere på geddon vid 13tiden o ska försöka spöa upp Nemo i warmaster, så det håller nog på ett gäng timmar. så kom nån gång på eftermiddagen/ tidig kväll. Så löser vi det Robin.

/henk
#6
Ja kan va nere på Geddon vid 09:00. så nån gång efter det funkar fint för mig.

/henk
#7
På fredag går bra. Mitt jobb gör så jag är socialt död måndag till torsdag. Så det går tidigast på fredag.

Obs. Hade tänkt dricka några pilsner under lördags dusten, så Pärlan2, den med alla wunderbaums, kräver en nykter chauför på hemvägen, om det inte finns andra alternativ såklart.


Mvh

Henk
#8
Woot! Jag har sett fram emot o möta dina Alger som dödat allt geddon motstånd i evigheters evigheter. Du måste ju lira dom! Men mina Judas IG kan stå till ditt förfogande om du nu vill göra en sådan omkullkastning av 40k armè

/henk
#9
Jag lirar Utramarines. Min IG armè håller inte måttet än så länge, och har en ny listig plan som jag måste testa. Så det blir Marines som sagt.


Mvh
Henk
#10
okie dokie! 1750. har snickrat ihop en gjävulusikt ond armè nu. Så det borde gå göörbra för mig på Gamesday :twisted:
#11
hur många poäng kör vi, skummat igen óm rubbet nu, men ser inga poäng. hoppas på 2000p armeèr
#12
Habla MP-5 / Skitsnack
april 25, 2007, 20.50
jävla helvetes skitventiler!
#13
Än en gång visade sig att Grombold o hans tappra dvärgar spöade upp en ny Gobbo armè med en lysande seger. Som Grädde på moset överlevde Grombold, så han kan delta i sista scenariot, del 4, Jaja. så kan det gå med lite oflyt, det är jag som spelar Gobbos, 1500p nightgobbos mot 1000p poäng dwaffar. Undrar hur det ser ut i del 3 och 4?

Nu borde nog John blivit av med lite tur och jag har massor av tur, så att det blir en piece of cake del 3 och 4 att spöa upp Grombold med råge. Men det får tiden utvisa, nu gäller det och vänta in aprilnumret av whiteDwarf, så man kan fortsätta med den här underhållande kampanjen.

Ha de gött


Mvh

Henk
#14
Warhammer Tabletop / Dwaffar > gobbos
april 02, 2007, 19.07
Om det nu kan glädja er wfb tabletoppare, så fick mina 2000p starka gobboarmè stryk av 1000p dvaffar. Helt otroligt hur Fru fortuna kan förudmjuka en på ett sånt förnedrande sätt. Men det var ett kul mission som var med i mars numret av white dwarf. Grombolds Oath. Ska lira del 2 på fredag med 1500 p Nightgobbos mot cirka 1000p Dwaffar. De vore fan om det kommer gå lika illa igen. Hähä

Ville bara srida lite ljus om hur det kan gå i wfb världen


Ha de gött alla

Mvh

Henk
#15
Henric,aka  Henk, inte Henke!! Svensson

Lång tid kvar till dess, så jag har tid och utveckla mina guards lite. Vore sköj o lira guards men det lutar åt Ultramarines. jagg ger ett konkret svar om vad det blir om nån månad eller så. Men jag e på i vilket fall som hellst.