Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Clifford

#41
Hemsidan och forumet / Forumrevidering på G!
februari 19, 2007, 17.41
Hej hopp!

För att forumet ska bli mer lättöverskådligt avser jag bunta ihop delar av det och ta bort andra.

Konkret:

Airsoft - tas bort, används ej
Warhammer 40K & Warhammer Fantasy & Figurspel -slås ihop
Film - införlivas i Habla MP-5
BSK arkiv - redan borttagen, överflödig

Funderar även på att ta bort kategorierna "föreningsarrangemang" och "utomstående arrangemang" då dessa trådar knappt används. Arrangemang som Games Day utlyses ju redan på relevant speltråd tex figurspelstråden.


Ni har ikväll på er att komma med synpunkter!
#43
Datorspel / Age of Conan
januari 11, 2007, 01.37
Ok, nu verkar det ha gått så långt att även jag funderar på ett mmorpg...
eftersom det är Conan får det väl ursäktas.

Conan-trailer

Mer ond bråd död, mindre tecknat gulligull är ju alltid bra.
(det verkar faktiskt vara nytänkande på många sätt, bland annat att ens första 20 levels spelas som singleplayer, med andra ord inga "newbies" i multiplayerspelet...)
#44


Kommer 2007....

Jag kan tänka mig att det behövs ny dator för hela det där, men jeflar!  :shock:  :shock:
#45
Hemsidan och forumet / Bot-blockning på forumet
november 13, 2006, 16.12
Idag har vi ungefär 10 automatregistrerade spam-konton PER DAG på forumet. Jag har försökt lite olika knep och minskat det en aning, men jag behöver idéer och förslag på hur man bäst åtgärdar det. Ska vi byta forumtyp? Kräva admin-godkännande av varje konto?

Jag orkar iallafall inte rensa konton 15 minuter varje dag, så kul är det inte...
#46
Habla MP-5 / Musikförslag
oktober 16, 2006, 16.39
Eftersom min playlist aldrig blir komplett vore det kul med lite förslag på bra musik som man borde lyssna på.
Själv vill jag passa på att nämna 16 Horsepower som min senaste upptäckt.

Nån annan som har tips?
#47
Köp/Sälj / Frys säljes billigt!
oktober 15, 2006, 19.20
Hepp! Jag har en frys som funkar utmärkt, modern och inga fel. Den är cirka 1 meter hög och rymmer rejält med mat. (Den har dörr, inte lock, alltså inte en frysbox)
Dock har jag ingen nytta av den nu då den bara tar upp plats.
Därför säljer jag den för 200:- om nån vill hämta den. (finns i Brämhult)
Jag kan köra hem den om man vill men då får man vänta tills jag är i Borås.

Kanske Geddon behöver eller nån medlem?
#48
En "splirrans ny" T-34/76 från 1944 med tyska markeringar släpades upp ur en sjö i Estland och den jävla dieselmotorn startade...hela stridsvagnen hade legat i 3 meter djup lera på botten av sjön. Russian Engineering....undrar om nån modern vagn skulle klara det

:shock: :shock: :shock:


http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2825290

http://www.diving.ee/articles/art035.html

#50
Hemsidan och forumet / Låst utseende
september 15, 2006, 01.55
PGA buggjakt så har jag för tillfället låst forumets utseende till Subsilver.

Jag ska återställa de gamla så snart de släpps i nyare, säkrare versioner.

Dessutom har jag fixat en modd till forumet som gör att jag kan deleta konton direkt i forumet, so beware, spambots!


*EDIT*

Ytterligare en spam-blocker som fungerar som följer:
Spambots registerar sig (nästan) alltid med en hemsida. Nu finns inget fält att fylla i för hemsida när man ska registrera sig för ett konto på forumet. Botten försöker ändå,  modden känner av detta. Resultat: Die.

No more russian bots!
Vill man ha en hemsida i sin profil synlig så går det bra att lägga till den efteråt, i Profile-menyn.
#51
Nån som minns varför vi var tvungna att ha "register globals" påslaget på forumet?

Vad var det som inte funka om vi stängde av det?
#52
BSK 24 / Avgift för BSK 24?
september 12, 2006, 18.03
Vad kommer det att kosta att föranmäla sig resp. betala i dörren?
#53
Fick ett mail, citerar:
Wizard-Games slår ett slag för föreningar!

10% introduktionsrabatt!!!

Hej,

Detta är ett erbjudande från oss på Wizard-Games till ett antal föreningar som sysslar med figurspel i någon utsträckning. Wizard-Games är en Internetbaserad figurspelsbutik som har sin huvudsakliga försäljning via vår hemsida www.wizard-games.com, men vi säljer även vid konvent såsom Gothcon & BSK. Vi arrangerar också några småkonvent då och då. Senast var det Wizard Summer Games som gick av stapeln 22-23 juli.

Vårt sortiment innehåller dels Games Workshops spel Warhammer 40K, Warhammer, Blood Bowl & Epic. Vi kan även ta hem artiklar från Games Workshops mailorder sortiment på begäran. Vi säljer även figurer och tillbehör till Battlefronts Flames of War som är ett 15mm WWII figurslagsspel. Som komplement till Blood Bowl kan figurer från Shadowforge användas. Bara kvinnliga figurer från Australien. Kolla in Orc-brudarna! Nytt i butiken är nu Confrontation som är ett spel på uppgång i Sverige. Surfa in på vår hemsida www.wizard-games.com och kolla själva.

Vid en direkt jämförelse med andra Internet butiker kan våra priser tyckas vara höga men vi har ett rabattsystem i två steg där man först som kund får mer rabatt ju mer man handlar. Upp till 5% kan man få på det viset. Sedan har vi dessutom en mängdrabatt som kan ge upp till 5% rabatt, ytterligare!

Det är ju då en liten tröskel som man måste komma över för att kunna åtnjuta dessa rabatterade priser och för att hjälpa till erbjuder vi Er förening en 10% direktrabatt på en order, dvs. ett köptillfälle!

Ni som förening har här ett gyllene tillfälle att skaffa er ett kundkonto som snabbt kan ge er förmånliga priser på hela vårt sortiment. Det ska ju också nämnas att mängdrabatten gäller fortfarande så kommer ni över en ordersumma på 3500:- (exkl. porto) så får ni ytterligare 5%!

Vad behöver ni då göra för att kunna nyttja detta erbjudande?

Ni får utse någon i föreningen som registrerar ett konto och då blir kontaktperson för oss & administratör för detta kundkonto för föreningen. Lämpligen infogar denne person namnet på föreningen inom parenteser efter sitt förnamn vid registreringen exv. Lars (föreningsnamn), och fyller resten av uppgifterna.

När detta är gjort skickar ni ett mail till order@wizard-games> med kundnamnet och föreningsnamnet så skickar vi tillbaka en kod som ni skriver in, i för detta avsedda ruta, vid utcheckningen av varukorgen då ni fyllt den med allt som era föreningsmedlemmar vill ha.

Har ni frågor eller om det är några oklarheter så maila order@wizard-games> så reder vi ut det.

Välkomna som kunder hos oss!

Hälsningar,

Trollkarlarna från Wizard-Games


Bollar över detta till den styrelse som tillträder på söndag.
#54
Valberedningen har arbetat fram en del namn inför en ny styrelse men tar tacksamt emot fler intresserade. Om du är intresserad av en ansvarspost på Armagedon under resten av 2006 och kan tänka dig sitta i styrelsen, ta då kontakt med mig eller Anders "Ivar" Ivarsson snarast.
#55
Habla MP-5 / Wahlströms suger!
juni 30, 2006, 01.35
När jag tänkte insupa lite after-work på Wahlströms idag på sedvanligt manér så hade r*vhålen mage att ta 60:- för att sitta på deras uteserveringen.

Att de dessutom tagit bort "halva priset" på torsdagarna gör att åtminstone jag avser hitta ett bättre ställe att sitta på i år. Dessutom var vakterna rätt otrevliga och malplace på en uteservering...  :pukeleft:

Så, förslag till bättre torsdagsställe inför sommaren?
#57
Hej
Dags för en ny tråd tycker jag. Tanken var att starta en diskussion om var Geddon är på väg. Just nu är det mycket som fungerar bra (Games Days, många rollspelskampanjer, Bloodbowl, WiF, ASL, osv), en del som fungerar så där (kiosktillgång, städning, nya medlemmar osv), och en del som knappt fungerar alls (datorsalens existens och intäkter, möblering, motivation och engagemang i stort, m.m.) Sakerna i parentes var bara mina funderingar och inte nödvändigtvis sanna.

Hur som helst vore det kul om nya ideer kom fram istället för att skitsnackstråden fylls med gnäll.

Jag går hårt ut och föreslår att vi säljer 4 datorskärmar att börja med, samt tangentbord och annat tillhörande. För pengarna köper vi en bra spelkonsoll och fyra handkontroller. Varför? Jo, det kräver inte en ansvarig för att fungera och det ger TV:n ett existensberättigande. Lite kuliga spel som Fifa 2006, Tekken, Singstar och Buzz är ju sedan klart givna i sammanhanget. Dyrt? INTE i jämförelse med datorer. Dessutom kan vi famröver kanske frigöra ett rum till genom att skära ner datorverksamheten. Jag tror att elektronisk underhållning bör vara en sekundär verksamhet på Armagedon i framtiden. Dock ska vi behålla bredbandet pga styrelsedatorn och eventuella LAN.
#58
Habla MP-5 / Lincon nästa helg?
maj 29, 2006, 00.23
Hepp.
Vilka ska egentligen åka till Lincon?

Fre-Tis 2-6 juni

jag vete fan, men lite kul kan det väl vara.
#59
Datorspel / ALIEN SWARM uppgraderat
april 26, 2006, 16.13
Det Space-Hulkliknande spelet Alien Swarm har uppdaterats och försetts med två nya co-op kampanjer på dator 1-4 på Geddon. Max antal spelare i kampanjerna är fortfarande 4 så det behövs inte på de andra datorerna om inte nån insisterar.

De nya kampanjerna (Telic & Phoenix) startas genom "custom campaigns" i menyn när man startar servern.

Telic innehåller även en massa nya vapen och fiender.
#60
Köp/Sälj / [köpes/lånas]Moderkort s939
april 21, 2006, 10.46
Eftersom min nya dator vägrar funka så behöver jag köpa eller låna ett socket 939 moderkort, vilket som helst, för att utesluta om mitt egna är trasigt. Nån som har ett till låns eller till salu?