Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Henk

#1
Datorspel / Alien colonial marines
januari 27, 2013, 11.37
Nytt spel på g runt den 10e feb, coop & multi. De har verkligen fått till den rätta känslan i spelet o är mycket frestad o börja lira det :)

http://www.youtube.com/watch?v=ixG3JajJ0xw
#2
Datorspel / heroes and generals.
november 10, 2012, 10.31
Kom över detta av en slump på youtube. fortfarande i beta, men verkar riktigt coolt

http://www.youtube.com/watch?v=v5mboCZmOZI&feature=related
#3
Datorspel / guild wars 2
juni 12, 2012, 20.58
Tjo!

Guild wars 2 slår upp dörrarna förmodligen om några veckor. Vad jag har hört är bara ros o inget ris. Bra sak är att det e inga månadsavgifter, det bryter det mesta av konventionellt MMOande och rent generellt sett, bra skit.

Tänker testa detta när det kommer o annonserar ut en server om fler vill börja lira. De är en del folk på jobbet som ska börja också. more the merrier

/henk
#6
Datorspel / Warhammer online
september 14, 2008, 11.06
Tjo! På torsdag kommer warhammer ut i butikerna. Försöker organisera så att så många som möjligt är på samma server. Storen och 4-5 av hans ENS polare, jag och 2-3 från Cooperrate Express och 1 o uppåt från Parker, vet inte hur stort intresset är där ute numera.

På torsdag eller fredag vet jag vilken server det blir vi kommer börja lira på, beroende på hur mycket det ska jävlas med att installera spelet :)

Hör av mig då

Ha de gött
#7
Tjo alla glada tabletoppare. Vill förmedla att mitt nästa projekt blir den nya VC listan, tema, min döda imperiearmè. Får nya boken idag eller måndag, men jävlar va det ska konventeras. Kul som fan ska de bli.

Ohhh...

Inga mer sunkna LD tests!!

Mvh

Henk
#8
Nån som vet eller spelat spelet? Kollade lite på youtube, men blev inte allt för imponerad.

/henk
#9
Datorspel / World in conflict
november 10, 2007, 19.18
Då har man knäckt den kampanjen oxå. Asroligt spel!! När man hade oändlig tillgång till artelleri och airstrikes mm, samtidigt som ryssarna zergade en, då sprutade adrenalinet! Aldrig spelat ett spel med en sån detaljrikedom, så jag  får nog lira om den kampanjen igen tror jag alldeles bestämt.

Här är lite smakprov från youtube

http://youtube.com/watch?v=A9Q49FeUrxw
#10
Tjoho!!!

Dags för en Epictunering på Geddon. Lördagen 12e januari smäller det av. Armèerna ska vara 4000p, standard tuneringsregler, sid124-125 i regelboken.

Ändringar i vapentabeller o andra regler hittar ni här

http://www.specialist-games.com/epic/default.asp

Ha de gött

Mvh

Henk
#11
Datorspel / Armed assault!
oktober 22, 2007, 20.27
En guldteaser till OFP2, när det nu kommer. Knäckte just kampanjen, som var svår men askul. Flyga helikoptrar var paniksvårt och skjuta ihjäl folk med assaultriffles på 200m avstånd e hopplöst svårt, oftast tar det ett helt mag innan den lede fi faller. Och man dör hur många gånger som helst, datorn e riktigt grym på att skjuta ihjäl en på långa avstånd. Och som grädde på moset så e det smuts på siktena när man kör stridsvagn, så det e svårt som attan o se på långa avstånd med stridsvagn. Allt kul som ett fps spel kan ha har Armed assault och det e som Operation flashpoint, bara mycket snyggare, roligare, mer blod och mer av mera osv.

http://youtube.com/watch?v=yLawzheGnzc

/henk
#12
Warhammer Tabletop / Nu börjar flytet igen!
augusti 06, 2007, 12.02
Äntligen efter några månaders dåligt tärningsrullande har Fru Fortuna förlåtit mig för mina vredesutbrott och mitt missbruk av hennes namn. Helgens 3 duster vann jag stort, jättestort, 2 gånger och förlorade en gång. Men det känns som man är på rälsen igen och det känns göörgött.

John, Next time i get u good!!!


Lite kuriosa om hur det kan va från en ickeobjektiv tabletoppare :)


Mvh

Henk
#13
Grombold och hans allierade krossade fullständigt allt vad Drakkenwald skogens grönskinn kunde mustra ihop. Från seger till seger total dominerade han.  Imperiet som kom till hans undsättning ägde ännu mera.

Kort sagt och en av tabletopparnas äldsta ursäkter var hans tur och min otur, men i det här fallet är det sant!!! Så jag bockar och bugar för Johns funky bunch, INTE GROMBOLD!!!, för att förnedrat mina grönskinn på ett sånt pinsamt sätt. 4 förluster av 4 möjliga. Det e inte illa det av mig.


Henk

Over and out
#14
Pratat med Jerry och jag är självklart med. Spelar nog O&Gs, men kanske blir det Imperiet. Blir ett konkret svar på lördag förmiddag  som senast vilken ras jag spelar.

Mvh

Henk
#15
Warhammer Tabletop / John!!!
juni 24, 2007, 10.19
Vita dvärgen ligger på min burk, så du kan läsa på Grombold`s oath del 3 och 4. Men vi kan väl sikta in oss på nästa helg, då en ny helvetes arbets vecka är nära antågande. Om det går bra för dig vill säga.


Mvh

Henk
#16
Tjo! Titlen säger allt!

Handsken är kastad. Någon som vågar ta emot utmaningen? Kan även lira på lördagen, fast då e jag bakis o kan inte köra ut till Kinna.

Mvh

Henk