Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Neverending67

#1
Jag har försökt att nå honom i två veckor på det föreslagna numret men ingen som svarar. Ingen som vet något mer om honom? E-mail eller liknande. Har t.o.m sökt på internet men ingetmer funnit.
#2
Hej

Ja helt bestämt är det Stalingrad. Det fanns mycket WW2 på det konventet vilket imponerade mig. Nuförtiden ser man mest Warhammer i dioraman.

Denna Johan Berg. Är det någon som vet var han kan ha tagit vägen? Var han medlem av Armagedon? Någon som har hans e-mail?
#3
Kan inte minnas de vid det namnet.

Jag lyckades få ner några bilder på nätet. se länken nedan. Kanske kan det väcka några minnen. Personerna på bilderna var spelare under konventet.

http://picasaweb.google.com/Fredrik1215/MiniatureWargame#
#4
Kanonbra! tror att det fanns ett program för alla aktiviteterna där denna fanns med. Misstänker att han kan ha haft spelet med på Gothcon eller senare Boråskonvent också.
#5
Hallå där ute

Jag har kanske en omöjlig fråga men jag gör ett försök.

Jag var en frekvent besökare av konvent i GBG och Borås för 10 år sedan.
Under Boråskonventet 1997 spelade jag ett figurslag i ett diorama som hade
byggts av en person från som jag tror var från Borås trakten och om jag inte minns fel medlem i Armageddon. Temat var Berlin/Stalingrad där man sprang omkring i ruiner i skala 1:72 och sköt ryssar/tyskar. Ett kanonspel om man gillar detta temat. Jag minns alldeles riktigt att killen (som jag inte minns namnet på) hade byggt det så att dioramat kunde vridas i olika vinklar så att  layouten kunde varieras.

Med mycket nostalgi i bakhuvet och intresset att bygga något liknande skulle jag vilja komma i kontakt med honom för att se om han har
kvar dioramat. Visserligen har det gått 10 år men har man lite tur.... Om
ni vet vem det är eller var jag kan få tag på honom så gör ni mig en
stor tjänst.

PS: Om jag visste hur man kunde bifoga bilder så hade jag kunnat göra det. Tog flera stycken under spelandet.