Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Dennis

#1
Rollspel / D&D Carl's campaign of pro-ness +5
augusti 13, 2011, 08.42
Jag är medveten... men alltså jag tycker inte det är rättvist att lämna Erik utanför, tror mycket väl vi hinner avsluta på söndag om vi så måste börja tidigare.. En del av er har tex haft jobb under veckodagarna och därför har vi inte spelat då istället vilket även det har varit del av planen? no? Vill väldigt gärna avsluta denna delen av kampanjen innan julen med, men som sagt, tycker inte att allt hänger på att Erik inte har kunnat denna gången, det har varit annat som gjort att vi inte kunnat spela också..
#2
Det låter bra, men har vi spikat 6:e och 7:e nu eller?
#3
Det låter bra, jag kan spela alla dagar dock, så är gärna på för mer spel / något annat kul om någon har lust =) kanske finns något annat rollspel en del av oss kan dryga med medans inte alla har möjlighet att komma =)
#4
Kan alla dagar, det brukar inte vara något problem
#5
Rollspel / D&D Carl's campaign of pro-ness +5
januari 06, 2011, 00.49
Ack, det går ju, men ntråkigt att börja så sent, men inget att göra åt, ha det så kul på kalaset, går bra för mig från 16:30, men då känns det trist att sluta vid 8-9 tiden dock...
#6
Rollspel / D&D Carl's campaign of pro-ness +5
januari 03, 2011, 15.15
Jag kan, vilken tid kör vi på och vart?
#7
Rollspel / D&D Carl's campaign of pro-ness +5
december 28, 2010, 09.23
Kan resten av veckan med, men behöver gärna lite förvarning innan vi spelar, då jag är i sandared (iaf idag)
#8
Rollspel / D&D Carl's campaign of pro-ness +5
november 30, 2010, 06.20
Så just nu ser det ut som det blir helgerna efter jull?
Som det ser ut nu passar det bra för mig : )
#9
Rollspel / D&D Carl's campaign of pro-ness +5
augusti 11, 2010, 09.48
Ons: hos Carl kl12:00 -Erik, Julian , Martoow, FiBe, Carl, dennis
Tor: hos Martoow kl12:00 -Erik, Julian, Martoow, FiBe, Carl, dennis
Fre: hos Dennis kl12:00 -Erik, Julian, Martoow, FiBe, Carl,dennis
#10
Rollspel / D&D Carl's campaign of pro-ness +5
augusti 08, 2010, 18.52
Jag kan spela onsdag, torsdag, fredag, jag hade helt glömt jag har klipptid på tisdagen kl 15:30... men 3 dagar kanske blir ganska lagom iaf? vi hinner ju en hel del på det :) d.v.s om vi inte tappar den röda tråden :) ledsen för besväret dock.

Edit: Vi kan vara här, alla de nämnda dagarna, det ska inte vara något problem, sålänge vi inte väsnas allt för mycket mitt i natten då min styvfarsa jobbar tidigt. Men det brukar inte vara något problem, jag dundrar på ganska bra med musiken i vanliga fall :)
#11
11:30 blir bra, ni kan komma tidigare med ;)
Åker ni allihop med filip hit eller? för jag är inte säker på att buss är så lämpligt ^^
#12
Det skulle nog inte vara något problem att spela hemma hos mig till helgen om ni vill dock, kanske någon av dagarna om ni har lust iaf =)
#13
Hejsan på er alla glada ^^ jag är nu tillbaka från Slovenien :) Har haft den bästa veckan i mitt liv :P Jag kan spela den 17:e, vet ni om det blir någon mer vecka då vi kör pg hela veckan eller inte? ^^
#14
Jag kan tyvärr inte på måndag, men jag kan resten av dagarna, eventuellt om jag åker tidigare imorrn isf... kanske redan vid 7-8 tiden... Resten av dagarna kan jag pusha dock!


Mvh Dennis
#15
Låter nice med spel den 20:e Jag kommer nog hem på förmiddagen från tyskland den 19:e så det kan gå iaf om alla är på, flyget går på förmiddagen så jag hoppas att vara hemma verkligen senast kl 3, eftersom det även är en vardag så kanske det funkar bra med tanke på att filip ändå jobbar. Jag vet inte hur trött jag kommer vara, men vi har säkert en påse plopp någonstanns ^^ :roll:

Edit: Om ni vill nå mig de närmsta dagarna, så smsa mig =) Jag åker till tyskland om 9 timmar