Dark Heresy - Maggots in the Meat

Startat av cracked_open, januari 25, 2009, 23.48

Föregående ämne - Nästa ämne

cracked_open

Max fyller upp den tomma stolen i gruppen och axlar Commissiar mössan. Då det är allmänt känt att imperiet då och då behöver hålla koll på moralen och hålla ett vakande öga på sina psykers  :twisted:
If everyone is thinking alike, then somebody isn't thinking.
George S. Patton

Martin Larsson

When one person is delusional it's called insanity
When millions are delusional it's called religion

"Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience" ㅡ Mark Twain.

Waaaagh


cracked_open

-Trenches and Diplomats-

fortsättningen....

Efter dagens minst sagt intensiva spelning så har några få svar kommit fram men större frågetecken dykt upp.

Ni har kunnat bekräftat att en av de döda kropparna som de lokala polismyndiheterna hittade har en inristning av en logotyp tillhörande inquisitationen med ett romserskt X i pannan. Samt att persnonen ifråga högst troligen har bränts levande tillsammans med några andra personer.

Ni besökte brottsplatsen där ni sprang ihop med ett gäng som "försvarade" sitt område och där ni stiftade kontakt med en kroot. Vilket bekräftade Taus närvaro på planeten.

Taus diplomat As´X Luié blev skjuten och avled under sitt tal till folket på Azerion VII. På samma tillställning springer Zuriel, Havelock och Barboza ihop med en Mrs.Zentia som bar en likadan symbol på sin arm  som den döda kroppen de tidigare granskat.  

Samtidigt som Taus diplomat blir skjuten uppstår flera stora uppror i staden och de kejserliga styrkorna mobiliserar för att kväva upprorsmakarna.

Gruppen hjälper de andra två Tau repsentanterna att fly ifrån staden så att de kan berätta för sina överordnade om vad som har hänt och därigenom hoppas på att en öppen konflikt kan undvikas.

Efter att gruppen tvingats ta sig igenom ett stridszon mellan de kejserliga styrkorna och upprorsmakare för att få kontakt med Överste Varn så skjuts gruppens transportfordon sönder av upprorsmakarna vilket resulterar i att Ischmael bryter armen och Barboza slår upp djupt sår i pannan.

Jag återkommer med datum så fort jag vet hur det ser ut efter julhelgen när saker och ting faller tillbaka i rutiner igen. Ha det gott så länge-
If everyone is thinking alike, then somebody isn't thinking.
George S. Patton

Waaaagh


Ewers

Vill inte verka tjatig på bäste herr SL men det var några veckor sedan jul...

Snart kommer nog spelarnas riksorganisation att kopplas in för att förhandla.  :wink:

Kram /F

Waaaagh

Citat från: "Ewers"Vill inte verka tjatig på bäste herr SL men det var några veckor sedan jul...

Snart kommer nog spelarnas riksorganisation att kopplas in för att förhandla.  :wink:

Kram /F

Kan ju vara så att Jerry menade denna julen!!  ;)

cracked_open

*mummel, ser mig omkring och letar efter en kalender* syftar på julen 2015 *mummel* ni har helt rätt. Det här har runnit ut i sanden lite pga av mycket andra uppgifter i livet, men vi måste räta upp skutan. Är ni fortfarande intresserade så  8)
If everyone is thinking alike, then somebody isn't thinking.
George S. Patton

Waaaagh

kan en få nog av ewers ständiga skjuta först svara sen, Karis trippning och köttpåsar, Martins ständinga "varför  bry sig?" inställning och max`s vakande öga på folk? i think not ;)

Kari

Citat från: "Waaaagh"max`s vakande öga på folk? i think not ;)

I think yes!
"O divine art of subtlety and secrecy! Through you we learn to be invisible, through you inaudible, and hence we can hold the enemy's fate in our hands."
― Sun Tzu, The Art of War

Waaaagh

Citat från: "Kari"
Citat från: "Waaaagh"max`s vakande öga på folk? i think not ;)

I think yes!

Hehehehe,

Ewers

avtryckarfingret är helt klart utvilat och redo för mer arbete på min stillsamma karaktär.  :wink:

Fixa förslag på speldatum så skall jag se om det finns tid att spela. Samboliv, egen rollspelskampanj och heltidsjobb (med arbete var tredje helg) gör saker mer komplicerat.

Kram /F 8)