[Hârnmaster] Lir für alle!

Startat av emil, april 27, 2004, 11.55

Föregående ämne - Nästa ämne

emil

17:00 börjar vi, men... Ev. ska Fredik Ros göra karaktär med Beppo då, för Ros ska börja lira med oss, se det som allmän info för övriga. Vi behöver mer spelare för att våra karaktärer kan trilla av pinn enligt Beppo.

Så man kan väl hälsa Ros välkommen, välkommen Ros, genom att skratta rått när han slår fram usla värden till sin karaktär!  :lol:

Ekis

Wlikommen Ros... Givetvis kommer jag 17.00 prick... Enkom för att njuta av karaktärframslagningen... (Mouhahaha...)

Kul att vi blir fler spelare...

emil

Antingen så blir det läckert guld, eller våra huvuden som kommer rulla nästa spelning. Så det kanske inte kommer att bli en så jättelämplig och trevlig introduktionsspelning för Rose-buddy, eller..? :lol:
Kanske lite onödigt att göra karaktär bara för att få den dödad, men med lite god vilja och tro, så går förhoppningsvis allt nääästan som vi vill nästa spelning. M.a.o mot alvskatten! Jag ska den löjliga hjälmen till varje pris! :wink:

Bo

Hur som helst så lever alla ännu även om det är på gränsen...
Frågan är om det samma gäller er???

Ekis

Jag kan fortfarande inte begripa vad Emil har emot det totala kaosets plan... Varför inte använda informationen vi har på så många ställen som går... samtidigt... :twisted:  :?:

Suck... Vi får väl nöja oss med skrället till kammarherre... Går något fel skyller vi på utlänningarna från harn... Så kan vi jaga efter platsen där det regnar magiska svärd och dvärgsmidda ringbrynjor... :D

emil

Alla lever, men på gränsen... Men vi har ju fortfarande ett snitt på ca 9 i morality i våran grupp, och det är ju inte så dumt. Antar att Svens rackatär tillsammans med några övriga sänker erat rejält.  :lol:

emil

Citat från: "Ekis"Jag kan fortfarande inte begripa vad Emil har emot det totala kaosets plan... Varför inte använda informationen vi har på så många ställen som går... samtidigt... :twisted:  :?:

Suck... Vi får väl nöja oss med skrället till kammarherre... Går något fel skyller vi på utlänningarna från harn... Så kan vi jaga efter platsen där det regnar magiska svärd och dvärgsmidda ringbrynjor... :D

Såklart att vi som Harbalbor vill sänka våran egen stolta huvudstad i ett mörker som endast Hin Håle själv skulle se genom. Ett alldeles eget Golotha fast i Harbal.

Var det Morgath eller Sarajin du tillbad? :wink:
Nä, mot den randiga alvkatten, där väntar rikedom och alvartefakter i överflöd!

Kul snack om gamla legendariska PCs och NPCs f.ö. Vi borde starta en egen topic om rackatärers beryktade manövrar. Vilka som är i liv, vilka som ej är med oss mer, och vilka som är dom mest hatade NPCs, typ Eldstorm, Marky Mark´s Funky Bunch. :D Kan inte så många namn utantill själv, men med lite hjälp så kanske bilden klarnar lite.

peter r-w

Hmm, problemen fortsätter, är siten förbannad såsom kampanjen? Min reply blev ett eget ämne! Damm!

På uppmaning av o store SL skall Dave ge sig itu med att skriva lite på detta forum. Efter mycket besvär med att registrera sig (en nästan heroisk bedrift av en missförstådd advokat) så möts man av fördommar mot vår vackra spelgrupp.

Måste å det grövsta invända mot förtalet av vår grupps moral. Med Sven och sällskap är till och med en vacker laraniprästinnas mödom säker!

Till de i min grupp vill jag meddela att jag inte längre är lika övertygad om att peeping Tom (den Bullseye ville skjuta) är skruken. Att han tittar på Jungfruns duell ger honom alibi. Han måste dock veta vilka som riggat scenen.

Om inte Jungfrun skall råka riktigt illa ut så måste vi ställa upp för henne! Det vore skammigt om advokaten blev tvungen att utmana hennes "älskade" och hackas till bitar. Spiderman bör ta sig in och plantera något i den "älskade" med äkta Golotha kärlek. Det lär skapa mer kaos. Jag måste bearbeta den sörjande som förlorat sin dotter. Vi kommer att behöva hans fulla stöd. Om peeping Tom är inblandad så saknar han en reell maktbas men han kan använda svärdet. Vi är varandras enda chans!!! Jag tycker fortfarande att det är morgothianskt misstänkt att den döende peeping Tom inte har sin dotter hos sig! Var i hela Dolithor är fruntimmret!

I pennans tjänst!

Dave the Brave

Golotha, Harns östliga ros.
Dave the Brave

emil

Välkommen Peter, du har just klarat av en steg 1 i en IT-utbildning. "Förtal" får man nog leva med i takt med att gliringar haglar.  :wink:

deadbolt

Harns östliga ros? nu håller du väl kartan uppåner ;) tjena förresten .
för övrigt anser jag att planen med kammarherren bör pratas igenom  bättre, vi har inget konkret å ta på , bara en massa svammel som producerades i ett delirium av att inte va huvet kortare vid midnatt i fredags. faktum är att surret  med rådsherren är ganska ogrundat, varför skulle skulle han bry sig om att belöna oss? trolígare kapa oss..
nä fan bussa 30 sjövilda blodhämndstörstande bindgalna sarajinmuppar me yxor på de kroknästa juvelerarmördarlyxlirarna.
“Elvis is that which is. Bigfoot is that which was. Space aliens are that which will be. The Holy Trinity of white-trash religion. "

peter r-w

Det här med IT är på tok för överskattat, ungefär som Hula-Hula i Harn. Utövas mest och bäst av motståndarsidan. De fördömda morgathiska *** hula-hula gav mig något i ögat (men det sitter fortfarande kvar - Dave the Brave är tuffare än vad SL tror - armbortloden bara //glider undan!). Får man förresten några högskolepoäng för kursen? Som när man var tvungen att bevisa att ens högskolegrupp behärskade Power Point? "Hoppfull" ;)

En stämning kommer när vi möts! (jag har självklart skrivit den själv). Vad är Haarbal för ställe egentligen - ingen talar Larkis! Helt obildade!

Om några ur GTB gruppen är på siten hör av er! Det låter mycket flashigare att vara i BRS gruppen. ALVSKATTER!!! SL måste ha ett gott öga till er. Dave tror att SL förföljer honom med Hula-Hula och Laranitemplars! Jag fick nog av den varan under hans senaste kampanj. De är helt opålitliga och helt inkompetenta (i bästa fall) - må de svälja kanalvatten (finfin Golotha curse!)! Pirater har vi också stött på!!! SL kan Daves alla svagheter...

Var det den 21/8 GTB gruppen spelade igen? Vi måste diskutera händelseutvecklingen...  Det finns något MKT EVIL därute och vi måste ta hand om vår svärdsjungfru!!! Vi måste förresten se till att ta den förvunnas leksakssvärd!!! vem vet vad det är värt!!! Varför berättade ingen för mig att Björnklanen visste mer om den försvunna än vad vi gjorde! Sådana detaljer är ***viktiga. Vi måste slå till nu när de Haarbalesiska "hedersmännen" festar! Vi skall allt lära dem något om Harnisk rättvisa (eller ännu hellre, Golothansk rättvisa...).

Jag funderar en hel del på varför peeping Tom gör sig allt besvär att bjuda in vårt sköna sällskap. Han måste inte vara morgothiansk hula-hula. Hans dotter fattas! Kanske någon master-mind hula-hula har en hake på dying Tom, kanske hans dotter är gisslan? Det är väl standard i detta köld hål. Man tar inte livet av folk på hederligt vis, man tar gisslan. Ungefär vad som håller på att drabba Jungfrun. När de väl har henne har de somliga av oss i ett stadigt grepp om...  Ni andra kanske skiter i henne, men inte Dave. Och tänk inte tanken på att dra!!! Ni kan inte vara på flykt i alla av Beppos kampanjer!!! Make a stand!!! Glory to the Brave! Glory to Dave!  Eller något...

Visst vore det skönt att avliva den ena björnklansättlingen efter den andra! Ni har ju redan avlivat en hund, varför inte resten? De FÖRSÖKTE faktiskt plantera en skäkta i MIG! :twisted:  :twisted:  :shock:

You only live twice!

Golotha är Harns östliga ros!
(Taggig och Morgothansk...)
Dave the Brave

emil

Ang. kammarherren. Varför skulle han vilja döda ngn som kliar hans rygg, på ren reflex? För att han är Navehpräst undercover?
Själv så tänker jag åtminstonde tjäna så mycket som möjligt på "affären", jag behöver guld, om ni sedan är fega landkrabbor som knappt vågar spela i kampanjen så är ju det upp till er.
Tycker ni borde vara lite mer positiva istället för att alltid se alla svårigheterna.

...o ida spöar bajen aporna...

Ps. Peter, Morgath för h-e, inte Morgoth din LotR-mupp! :wink:  Ds

deadbolt

jo guld är kul. men kammarherren är mest ogrundat dravel i dagsläget, juvelerar gillet och de hämndlystna nordmännen är det inte. klia du på theo...
“Elvis is that which is. Bigfoot is that which was. Space aliens are that which will be. The Holy Trinity of white-trash religion. "

emil

Juvelerargillet har väl större anledning att tysta oss, iom att de skyddar en brottsling och har ett anseende att rädda. Blodshämnarna har inga pengar till skänks.

Själv kommer jag att ha ångest resten av kampanjen om man inte försöker ta bingolotten.

Ekis

Nu pratar Evil-E om att andra är fega.....!!!!! När han själv inte ens VÅGAR se vad som händer när vi förvandlar det lyckliga och välmående  Ifane (med bara en galen knivmördare...) till en mordisk häxkittel av slående proportioner.

Kan dock kanske se att vi blir de första offren... men ändå... Ni måste hålla med om att det vore kul... (faan att jag inte spelar gycklaren i denna kampanj... eller Anselm). Jag står fast vid att vi skall prata med kammarherren, med tranke på alvskatten. Sen kan vi ju se till att få vara de raska gossar som "befirar" staden från lustmördarn, och hans hem från onödiga dyrbarheter.  Kammarherren är faktiskt den enda vi känner till som kan tänkas se informationen vi har som värdefull. Vi är nästan tvugna att satsa på honom eller på eget bevåg fimpa mördarn.

Är det någon som kommit på ett slugt sätt att hantera Oliver på ? Jag har ett par idéer...

Bra idé med nostalgiforum... Där kan vi vältra oss i gågna tiders stordåd... Tror faktiskt att lyckades med att nämna de två mest avskydda genom tiderna, Eldstorm och Marky Mark. Kan bara tänka mig Lan du Val som kan konkurera. Fast han var ju ingen NPC. Hamnkaptenen i Cherafir är ju också en gammal goding. Impopulär så det förslår.

Apropå Morgathcurse så har Henk det perfektan motmedlet. Ducka under spelbordet och skrik...


Alver? Är inte det sådana där ni vet... som har en förkärlek att gräva ned prylar i onödan... MOT SKATTEN!