[Hârnmaster] Lir für alle!

Startat av emil, april 27, 2004, 11.55

Föregående ämne - Nästa ämne

emil

JAAAA! Plan B: Så om prinsussan nu visar sig vara en artefakt, då måste ju tjockisarna va dom där havstrollen som blev inspärrade i en grotta av skumma riddare en gång i tiden. Så då kan vi ju locka ut trollen ur grottan med läckerbiten, samtidigt som vi länsar DERAS artefaktkammare.
:D

Ekelund

TROLL... ARTEFAKTER... VAR Ä ROM... VILLL HAAAAA (lägg till glansig blick och träben).

God plan B... Vi kör på det
Tjoff... That was a crossbow...

emil

Marcus sa väl att havstrollen fanns utanför Ifane ngnstans om jag inte missminner mig. Ngn märklig ritual tvingade väl in dom i en grotta? Så klart att artefakterna ligger där också? :? Aja, det lär ju bli vinter innan vi ens kommer komma i närheten...

emil

Ja-happ... I nästa avsnitt av destination Twin Peaks och Tysta Dalen, där endast knarkörterna växer: Morgaths förbannelser kommer att hagla över oss. Fyfan vad vi kommer döden dö... "Dead men tell no tales!" :pirate:

Ekelund

Döden dö var ordet sa Bull... Det är fetekört naturligtvis. Bästa att stryka med med flaggan och träbenet i topp. Beo lär ju stendö redan av klättringen. Men... vi blir i alla fall de coolaste liken i hela tysta dalen.

Apropå Twin Peaks så letar vi ju nästan efter Haarbals svar på Laura Palmer... New Shoes "dreggel, spott och fräs..."
Tjoff... That was a crossbow...

emil

He! He! Och tillsammans med prinsussan/Laura Palmer lär vi ju bli snyggaste liken oxå för den delen, fast Ortan kanske drar ner betyget ngt. Hört ngt om nåt nytt speldatum btw? :pirate:
Ortan?  :arrow: "havstrollen fanns utanför Ifane ngnstans om jag inte missminner mig. Ngn märklig ritual tvingade väl in dom i en grotta?"

Ekelund

Visst. Tre riddare fängslade havstrollen utnaför Ifane. Nånting kom upp ur havet också... vad det nu har med saken att göra... Det kanske var trollet.... ? :?

Nåväl, när Orthan är hanterad kan vi med gott samvete titulera oss experter på troll. Varför inte ta Havstrollet i grottan lite i farten när vi ändå visar upp kuttersmycket för marskalken...

Beppo utlovade fett med bråk nästa lir... så se till att öva noga på att slå 05... eller åtminstone crit. Annars blir vi nog både de coolaste och snyggaste liken sedan Laura Palmer. Dan kan ju alltid tjuvbe till Agrik... "Fire Walk with me". Bara vi slipper jazzande dvärgar så är jag nöjd.
Tjoff... That was a crossbow...

emil

05:or och crits é jag på! :D Ligger i hårdträning. *rull*

Men neeej! Inte! Nu är du kaosets förespråkare Ekis, IGEN! :shock: Den Agrikk-ritualen undanber jag mig gärna. :)  Det blir så konstigt när man bekämpar eld med eld, eller försöker släcka den med bensin, bara för att man spontant självantänder. Man bränner sig, trots att man redan är utbränd, och då blir é 800 grader. Jazz svänger ju, trots dvärgar. :toothy5:

Ekelund

Keep up the good work... Själv har jag hittat en kompis som låter mig slå tärningar i ett slakteri (Adriaaaaaaan). Jösses vilken effekt det har... (pampig musik och tärningar som rullar och hamnar på 05 högst upp på rådhusterassen...).

Vi kanske skall dricka råa ägg under spelningen oxå. Så att vi är på den säkra sidan.


Kaos... Vad är det för fel på kaos... Förstår inte alla klagomål. Kaos är vår bästa vän. Om inte kaos fanns så skulle vi ha såååå tråkigt. Let´s rock... Dessutom kan kaos ibland misstas för en smart plan...  :lol:

Har ännu inte hört något om datum... Beppo kom med förslag...
Tjoff... That was a crossbow...

emil

Jaja, jag ger upp... Heja Kaos, eller "OSKA OSKA" heter det ju när jurgårdens tifosupportrar försöker stava till det. Kapar trossarna och revar inga segel, in i stormens öga, kanske det kan gå hela vägen. Annars har vi ju alltid en Larani-munk att offra på ngn gudoms altare. Mot tysta dalen, där alla kan höra dig fjärta. :pirate:

Tippar på spelning ngn gång i Juni först.

Ekelund

Gött att höra... kapa trossarna var det. Fullständig satsning... Ända in i kaklet... Bollen är rund... lönen kommer radioaktivt.

Om djurgårdens tifogrupp är så dåliga på att stava vill jag inte ens veta vad AIK lyckas kladda ned på sina banderoller...

Mot tysta dalen...

Glöm inte att träna :wink:
Tjoff... That was a crossbow...

Ekelund

Då var det dags. Hoppas att ni toppat tärningsformen... Vi ses i morgon

P.s Klarar vi Orthan så har vi fått en doc höghöjdsträning på köpet och kan direkt ta oss an mörkrets furste.
Tjoff... That was a crossbow...

emil

Den tärningsformen vi innehar slår allt! NOT! :lol:

Ekelund

Visst.. Snacka om sämst när det gäller. Särskilt då Dan som snubblade ut för ett stup... Tragiskt.

Nu är det bara kärntruppen kvar om vi inte kan övertyga Hawkvin att ställa in sitt bröllop (bruden är säkert ändå en tjockis :)).

Mot trollet.
Tjoff... That was a crossbow...

biggabush

Hej Ekelund och Harniacs,

Ursäkta intrånget här på er tråd men tänker att någon av erkan vara intresserad.

Jag ska åka på HarnCon i Leeds 7-9 september och vill att så många som möjligt följer med! Därav dena post. Häng med! Cirka 30-talet harn- och medeltidsfreks från hela världen (Canada, USA, UK, Tyskland, Nya Zeeland, Australien, och flera skandinaver) träffas, käkar, dricker bärs och spelar Harn tillsammans.

Arrangemanget går av stapeln i medeltidsmuseet The Armoury (!) som hyrts in för konventet. Där kan vi sitta bland järnsärkar och svärd och diskutera allt från jordgolvs beskaffenhet, torvtaks livslängd och hovherrars syn på livet – utan att skämmas och i gott sällskap!

http://www.ivinia.se/harnconv/Welcome.html

Hittills är det jag, Mikael Hegardt (Harn veteran liksom jag), Gunnar Alm och kanske Patrick Nilsson (Columbia Games kartritare under flera år, och god vän) som åker.

Det vore grymt om skaran kunde utökas med fler. Men det är brådis. Om någon av er vill hänga på så hojta - vi bokar biljetterna på fredag denna vecka.

Tanken är att vi reser från Köpenhamn eftersom det är 2-4 ggr dyrare från Landvetter.

Prisexempel CPH-LEEDS T&R:

Hotellrum kostar 740SEK för ett dubbelrum - utgåendes från att vi klarar av att dela Smile så blir det 370SEK per natt och person.

British Midlands (2294SEK)

Ut : 070907 13:25 - 14:25

Hem: 070911 10:00 - 12:55

Totalt: 3x370+2294=3404SEK
\"Bättre att dö till sjöss än som en ko på halmen\"
(Anders Bersten, styrelseledamot)