Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Rollspelsgruppen GothCon

#1
Rollspel / GothCon söker spelledare
mars 10, 2005, 13.20
Förlåt att jag kastar mig in på ert forum bara så där MEN:

Jag heter Åsa Roos och är en del av rollspelsgruppen på GothCon XXIX. Vi har ont om spelledare i år, och behöver hjälp från alla håll och kanter. Är du kanske intresserad av att hjälpa oss?

Om så är fallet så kontakta rollspelsgruppen på rollspel@gothcon.se så snabbt som möjligt för att få mer information.

Om du ställer upp så får du ett GothCon Meal per spellett pass. GothCon Mealet består av en summa pengar du kan plocka varor ur kiosken för. Dessutom får du inträdet tillbaka om du spelleder tre pass för oss. Ett pass ger 25% tillbaka och två 50%. Om du vill spela och spelleder tre pass är det alltså fritt fram. Spelleder du dessutom tre pass får du en übersnygg t-shirt.

mvh

.åsa - rollspelsgruppen GothCon XXIX
#2
Hemsidan och forumet / Förbättringar.
januari 19, 2005, 23.08
Lite konstruktiv kritik.
Se till att koden till sidan följer  W3C standarden. Som det är nu ser sidan riktigt hemsk ut i webläsare som faktiskt respekterar gällande standarder, till skillnad från IE.
Anledningar att inte använda IE orkar jag inte gå in på, det skulle göra att detta inlägg skulle bli allderles för långt. Men ni kan börja här.
Förutom att sidan inte ser ut som den ska. Så är det saker som inte funkar  som det ska pga detta, tex galleriet.

För att testa koden kan man gå till denna sidan.