Armagedon.se

Spel! => Rollspel => Ämnet startat av: Den Gamle skrivet augusti 04, 2009, 13.29

Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 04, 2009, 13.29
Jag kommer att köra igång en ny Eberron-kampanj under hösten och vill härmed kolla intresset av att vara med. De spelare som var med i min förra kampanj har förtur.

Eberron är en av världarna i Dungeons & Dragons och det som utmärker den är att den är mörkare, mer vuxen och att den är mycket mer modern än klassiska fantasy-världar.

Anmäl ditt intresse här på tråden.

/Erik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 04, 2009, 13.32
Jag anmäler härmed mitt intresse för kampanjen.

Kram /F 8)
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet augusti 04, 2009, 17.17
Anmäles.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 04, 2009, 18.12
Anmäler även jag mitt intresse
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 04, 2009, 20.42
Ni som har varit med innan, har ni några tankar om vilken typ av kampanj ni vill spela?

Min tanke är att hålla det mer enhetligt än tidigare, en mer sammansvetsad grupp med en gemensam bakgrund och ett gemensamt övergripande mål.

4e Eberron skiljer inte så mycket från tidigare utgåva, världen är i stort sett densamma. Det som har tillkommit är några nya raser (som alla är väldigt sällsynta).
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 04, 2009, 23.47
Hur ligger kampanjen till tidsmässigt, utspelar den sig i en parallell tidslinje?

Skulle vara bra om alla karaktärerna hade någonting som band dem samman. Det behöver inte vara speciellt mycket men ändå en sammanbindande faktor. Exempel som poppar upp i huvudet är att man alla har kopplingar till någon familj eller liknande. Om man är avlägsen släkting, barn till någon av de andra karaktärernas fars bästa vänner eller liknande. Det viktiga är att det är någonting som gör att man känner lojalitet till varandra från början.

Alternativet är att vi alla kommer överens om att skapa de sista åren av vår bakgrundshistoria tillsammans för att på så vis komma fram till att karaktärerna faktiskt känner varandra sedan några år.
Detta kan vara mer smakfullt och dessutom ge en rolig stund av skaparglädje och spontanitet.  :D

Får man spela shifter igen? :shock:

/F 8)
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Dina skrivet augusti 05, 2009, 10.00
Jag är på!
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 05, 2009, 14.53
Den nya kampanjen kommer att ligga direkt efter den gamla.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Barcus skrivet augusti 05, 2009, 23.21
vill vara med.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 06, 2009, 21.34
Efter lite diskussioner så har jag bestämt att kampanjen kommer att börja i Karrnath, ett land i norra delen av kontinenten. Återkommer med mer info om tillgängliga raser och klasser.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet augusti 07, 2009, 16.55
Gott
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: patrikcarlsson skrivet augusti 08, 2009, 17.40
Hej
Efter läst lite om Karnath och Eberron världen, bla, bla
Jag vill spela halvlingstjuv och har jag samma bakgrund som i förra kampanjen så borde det gå ganska bra. Karnath är ju den nordliga grannen.
Jag ha till och med ett - Haldir
8) "Alla jämförelse med karaktären i föregående kampanj är helt felaktiga!"

Frid Patrik Carlsson
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 09, 2009, 00.48
Min karaktärsidé är en Shifter druid (predator).

Bakgrund i stort är att han varit spejare åt ett Karnathförband under kriget (fiendens fiende är vår vän) och svurit lojalitet till dess befälshavare tills dess att kriget är slut, vilket är nu (typ). alltså inte längre bunden till löftet men har fortfarande en bra kontakt med befälhavaren.

För att det skall bli trovärdigt får det vara ett förband som ej använde odöda och en befälhavare som nog ansåg användandet av odöda som ett onödigt ont som han/hon ej hade i sitt förband.

Vad säger SL?

/F 8)
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 09, 2009, 11.41
DM säger att Druid kan nog bli knepigt, vi kan diskutera det.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 09, 2009, 15.16
Jag har ingen direkt karaktärside utan skulle vilja spana i lite regelböcker för att kunna bestämma mig.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 11, 2009, 14.27
En fråga, point-buy eller rulla?
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 11, 2009, 15.41
Finns fördelar med båda. Om man köper blir det lika för alla men man kan inte "stick ut" mer än någon annan. Jag hatar ju tärningar rent generellt så för mig är nog valet enkelt. Skulle man vara som Nisse så vill man nog hellre rulla tärning.

Inte mycket till svar...

/F
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet augusti 11, 2009, 16.19
Vilket som funkar för mig.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 11, 2009, 17.37
Ehhh... som Fredrik tyckte så skulle jag kunna tänka mig att rulla. Vore dock önskvärt med något minivärde för den som inte slår så bra... ;-)
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Tamara skrivet augusti 14, 2009, 20.16
Hej

jag är också intresserad!  8)
Finns platser kvar?

Har inte spelat eberron innan men d and d.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: pannan skrivet augusti 16, 2009, 23.29
Kan också tänka mig att vara med om det finns plats kvar.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 19, 2009, 06.34
Bekräftar att följande personer är anmälda till kampanjen:

Ewers
Stefan Nilsson "spider"
Nisse
Dina
Markus
Patrik Karlsson
Tamara
Pannan
Nättorp
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 20, 2009, 03.03
Bakgrundsinformation:

Vad skiljer Eberron från andra fantasy-världar?
Stämningen i Eberron är vuxnare och mörkare. Folk man möter har ofta egna agendor och motiv och det är inte alltid man vet vem som egentligen är vän eller fiende.

Eberron har även moderna inslag, luftskepp, järnvägar och telegram är ingenting folk i allmänhet förvånas över. Allt drivs givetvis av magi i olika former.

Det finns också multinationella företag, Dragonmarked Houses, som vart och ett har i stort sett monopol på en viss verksamhet. Deras makt är baserad på speciella symboler (Dragonmarks, ungefär som tatueringar) som de som tillhör en viss familj kan utveckla. Dragonmarks ger den som har turen att få ett stora fördelar inom ett visst yrke, något som med tiden har gett dessa familjer en dominerande ställning inom sin gren.

Drakar spelar också en mycket stor roll i Eberron. Det var tre drakar (Siberys, Eberron och Khyber) som genom strid skapade världen. De flesta drakar bor på kontinenten Argonessen, där de skärmat sig från resten av världen. Några gånger under årtusenden har de tagit en aktiv del i omvärlden. Då tar tusentals drakar gemensamt upp kampen mot det de uppfattar som ett hot och tillintetgör det, något som Xendrik's jättar och Aerenals alver bittert fått erfara. Men för det mesta håller sig drakarna för sig själva och studerar den profetia (The Draconic Prophecy) som förtäljer hur Eberron skall gå under.

Religion:
Den dominerande religionen kallas för The Soverein Host och består av tolv gudar (tänk lite som asa-gudarna eller de grekiska gudarna) som var och en representerar en aspekt av civilisationen. De flesta vördar gudarna som en helhet, med särskilda högtider eller tillfällen
tillägnade enskilda gudar. Vid sidan av The Sovereign Host finns även The Dark six, sex gudar från samma familjeträd som The Host men med mer destruktiva och ondare syften. Katten bland hermelinerna är The Traveller som inget riktigt vet var han kommer från (men han räknas till
The Dark Six). Många offrar då och då till någon av dessa sex gudar för att be om tjänster eller för att skydda sig mot olyckor, även om få kanske skulle erkänna det.

En annan stor religion som dessutom växer är The Silver Flame. Religionen grundades för ungefär 700 år sedan och har sedan dess kompromisslöst bekämpat alla former av ondska. Vissa hävdar att kompromisslösheten ibland gått för långt. The Silver Flame har sedan ett tag tillbaka makten i en av de fem stora nationerna, Thrane, som numera är en teokrati.

I Karrnath är även The Blood of Vol ganska vanligt, en åskådning som fokuserar på självförbättring och att agera i nuet. Blodet som en symbol för livet och den egna kraften spelar också en stor roll.

Eberrons alver dyrkar sin förfäder på olika sätt.

Om Khorvaire:
Kampanjen kommer att fokusera på kontinenten Khorvaire. Khorvaire domineras idag av människor men har tidigare varit härskad av bl a Goblins. Människorna kom som flyktingar från kontinenten Sarlona för flera tusen år sedan och har sedan vuxit i inflytande på bekostnad av de andra raserna. De knuffade snabbt undan det av en demon-invasion försvagade Goblin imperiet Dhakaani och spred ut sig över kontinenten.

Över århundraden skapades fem stora nationer. Aundair, Breland, Cyre, Karrnath och Thrane. För ungefär tusen år sedan lyckades kungen av Karrnath med det som många innan honom misslyckats med. Kung Galifar kunde med politik, våld och list förena de fem kungadömerna till ett imperie sedermera döpt efter honom själv. Det Galifarianska imperiet varade i nästan tusen år och förde med sig välstånd och utveckling till hela Khorvaire.

För hundra år sedan dog kung Jarot utan att ha en tronarvinge i rakt nedstigande led. Drottning Mishann av Cyre förkastas av de andra fyra härskarna och inbördeskrig (The Last War) utbryter. Under hundra år skiftar allianser och fiendeskap mellan de olika nationerna men ingen lyckas få ett definitivt övertag. Det hela tar ett abrupt slut en fruktansvärd dag för sex år sedan när en grå våg av dimma förgör hela Cyre på mindre än en dag. Dimman stannar exakt vid Cyres gränser, ingenting utanför är rört av den. Allting innaför gränserna är ödelagt och ligger kvar än idag som om de föll för en timme sedan. Ingen vet än idag var denna dimma kom ifrån men dagen då det skedde kallas numera för The Mourning. Det som innan hette Cyre heter numera Mournland.

Ingen av de kvarvarande nationerna vågade fortsätta stridigheterna och kung Kaius III av Karrnath tog efter ett år initiativ till fredsförhandlingar. ytterligare ett år senare underteckande alla parter The Treaty of Thronehold och det var äntligen fred. I fredsfördraget erkändes också flera mindre stater som passat på att bryta sig ut under kriget. Ingen tror egentligen att freden kommer att vara speciellt länge...
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 20, 2009, 04.17
Om Karrnath:
Karrnath ligger i nordöstra delen av Khorvaire med den kalla Karrn Bay norrut, Ironroot Mountains och dvärgariket Mror Holds österut, de barbariska halvlingsstammarna ute på Talenta Plains och det ödesmättade Mournland söderut. Väster om Karrnath, på andra sidan Scions Sound  ligger Thrane och Aundair. Landskapet i Karrnath domineras av jordbruk och boskapsskötsel. Den vidsträckta Karrnwood täcker de norra delarna och den mörka och vilda Nightwood ligger mitt i landet. De västra delarna av landet var flera gånger under kriget utsatta för invasioner och är numera i stort sett ödelagda. Huvudstaden Korth och flera andra av Karrnaths större städer bär tydliga spår av krig och belägring.

Karrnath har en mycket stark militär tradition och var länge kärnan i den Galifarianska krigsmakten. Landet har fortfarande allmän värnplikt, alla måste tjänstgöra i armén eller flottan i minst två år. Khovaires mest prestigefyllda militärakademi ligger fortfarnade i Rekkenmark i västra Karrnath. Denna militära tradition präglar även folk i gemen. De är lojala mot sin kung, disciplinerade och sätter ofta plikten först. De kan vara svåra att lära känna men är sedan ofta vänner för livet. Man klär sig helst i uniformsliknande kläder i framför allt mörka färger.

Karrnath tog stora förluster under kriget och hade svårt att hävda sig mot folkrikare nationer som t ex Breland och cyre. Detta tvingade fram drastiska åtgärder. Karrnath är den enda av de fem nationerna som återanvände sina soldater efter döden och har flera legioner bestående av skelett och zombies. Detta är i stort sett accepterat inom landet men ses med oblida ögon av andra. De dödas legioner är nu i stort sett avvecklade men rykten säger att det finns underjordiska salar med tusen och åter tusen odöda som tyst väntar på order.

Landet har haft svårt att återhämta sig efter kriget och är hårt drabbat av svält och sjukdomar. En allmän befolkningsbrist och det faktum att många gårdar och byar blev brända under kriget gör att man har svårt att försörja sig. Karrnath exporterar kött (något man är vida känd för) och virke och importerar den största delen av sin mat. Det blir sakta med säkert bättre men folk är oroade eftersom de forna fienderna verkar återhämta sig snabbare. Många pratar om att man borde slå till nu innan det är försent men än så länge så har kung Kaius lyckats hålla krigsivrarna stången.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 20, 2009, 10.45
Tack SL!
Bra sammanfattning som hjälpte mycket tror jag.

Att världen är mörk och det inte alltid går att lita på folk är ju en trade mark för Erik...  :wink:

Jag tycker det vore bra om alla spelarna funderade på vad de vill spela och att vi sedan träffas i en så stor grupp som vi kan för att göra karaktärer ihop.


Kram /F
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Fredrik skrivet augusti 20, 2009, 19.08
Jag skulle nog vilja slå fram ett gäng värden och se vad det kan få för slagsida, därefter forma ett lämpigt yrke utifån det i samråd med SL.
Skulle nog kunna tänka mig någon Karnatisk ödödlover till skillnad från förra karaktären :)
Dvs - slump ger grundvärden och dessa värden har nog format vad jag har för yrke, sen fixar jag ihop en story som funkar med det.
Hur är det på jobbfronten nu? - Kanske någon EM innan nattjobb?
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 20, 2009, 19.14
Att göra karaktär:

4e bygger väldigt mycket på att gruppen samarbetar och jobbar tillsammans. Man har delat in klasserna i fyra roller och för att gruppen skall fungera behövs det minst en karaktär inom varje roll.

Rollerna är:
Controller: Påverkar och skadar många motståndare samtidigt, oftast offensiv.
Wizards, Druid, Invoker

Defender: Står i frontlinjen och håller tillbaka motståndarna och skyddar de andra.
Fighter, Paladin, Warden

Leader: Hjälper och helar de andra i gruppen och brukar kunna försvara sig själva mot motståndare som kommer för nära. Det är inte troligare att dessa individer är gruppens ledare än någon annan.
Cleric, Warlord, Bard, Shaman, Artificier

Striker: Rör sig fritt i striden och kan göra massiv skada mot en enskild motståndare. Bör inte ställa sig i frontlinjen.
Ranger, Rogue, Warlock, Avenger, Barbarian, Sorcerer

Raser:

I Karrnath är följande raser vanliga:
Människor, Dvärgar, Halvlingar (tänk er nordamerikanska indianer fast mindre). Någon av dessa väcker ingen som helst uppmärksamhet och är helt normalt.

Mindre vanliga raser:
Alv, Halv-alv, Warforged, Gnomes. Ger inte heller någon särskild reaktion men man blir lättare ihågkommen och man kan råka ut för diskriminering.

Ovanliga raser:
Shifters, Changelings, Kalashtar, Eladrin, Tieflings, Dragonborn, Half-orcs, Orcs, Goblinoids. Om man är någon av dessa raser möter man oftast en hel del misstänksamhet och blir nästan alltid diskriminerad på något sätt. Changelings ses som kriminella men har ju goda möjligheter att dölja sitt ursprung.

Jag skulle vilja att ni funderar lite på vilka karaktärer ni vill spela och tillsammans diskuterar hur ni vill dela upp rollerna. Det skulle underlätta mycket om ni hade detta klart när vi väl sätter oss ner och gör karaktärer.

Alla karaktärer kommer att ha en anknytning till Tredje Karrnatiska Livgardesregementet (Kaius Näve), det är det som gör att ni känner varandra. SL och spelaren funderar tillsammans ut hur den enskilda karaktärens koppling till regementet ser ut.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 20, 2009, 19.17
Vi kommer att slå fram värden men man kommer att få placera ut dem efter eget huvud. Det är med andra ord inte tärningarna som styr valet av klass.

Tar gärna en fika och snackar om vad fan som helst.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 23, 2009, 15.00
När vill ni göra karaktärer, jag är ledig den här veckan?
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 23, 2009, 16.30
Jag kan tänka mig att slå värden och påbörja karaktär på tisdag 1800.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 23, 2009, 20.22
Ska på bio klockan 19 på tisdag så det kan nog bli tight.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: pannan skrivet augusti 23, 2009, 20.40
Är ledig kvällar i veckan.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Dina skrivet augusti 23, 2009, 21.26
Jag sticker till Juggeland i veckan och är hemma först 10 september.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 23, 2009, 21.36
Kommer vara på Gedon på torsdag oxå. Kommer säkert ha tid att rulla lite tärning utöver brädspelandet
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet augusti 23, 2009, 23.14
Jag är ledig större delen av veckan med vissa undantag. Onsdag ASL men det kanske kan kombineras med...?
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 24, 2009, 01.31
Torsdag före brädspelandet kanske?

Eller kanske före ASL-spelandet på onsdag?

/F
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 24, 2009, 03.02
Onsdag före ASL (typ 14 kanske?) samt torsdag kväll. Jag kommer till Geddon. Låter det ok?
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 24, 2009, 09.55
Funkar bra. Hoppas tärningsgudarna är på plats.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 24, 2009, 11.20
Jag och Nättorp ska ta en fika idag (måndag) 16.15 på Bakgården. Om det är någon som är sugen så är ni välkomna.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet augusti 24, 2009, 12.35
Onsdag låter bra. Kanske fika idag med.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 27, 2009, 00.20
Då har det skapats en hel drös med karaktärer idag.

Stefan Nilsson spelar en Human Warlord (Leader)
Fredrik Ewers spelar en Human Sorcerer (Striker)
Fredrik Nättorp spelar en Human Wizard (Controller)
Markus Johansson spelar en Warforged Paladin (Defender)
Johan Eriksson (Pannan) spelar en Human Cleric (Leader)
Robin Fredman spelar en Shifter Fighter (Defender)

Jag vill att ni som gjort karakärer börjar fundera på en bakgrund till era karaktärer. Var kommer ni ifrån? Vad gjorde ni under kriget? Familj?

Ni får gärna bolla idéer med mig här på forumet eller mer privat på mail om ni vill.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 29, 2009, 20.38
Niklas Johansson har gjort en elven ranger (archer).
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet september 07, 2009, 19.21
Tamara har idag gjort en change... , ehh, jag menar en Shifter Rogue

Patrik kommer att göra en Dwarf Fighter, sedan är det bara Dina kvar.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Dina skrivet september 10, 2009, 19.45
Dina kom hem idag. När kan du?
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet september 11, 2009, 03.55
På måndag eftermiddag?
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Dina skrivet september 11, 2009, 11.25
Jag jobbar till 19.30. Efter det?
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet september 12, 2009, 02.38
Visst, men jag kan bara köra fram till 21.30.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Niklas skrivet september 15, 2009, 22.49
Blev det någon karaktär och var/när kommer vi lira första gången?
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet september 16, 2009, 04.40
Det blev uppskjutet tills i morgon.

Jag skulle behöva allas e-mail adresser! Jag kommer att skicka ut karaktärsbladen som pdf'er så att ni kan kolla över dem innan vi spelar. Maila mig på erik-noren[krumelur]bredband.net
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet september 21, 2009, 10.54
Dina har insett att hon har för ont om tid för att kunna vara med och har hoppat av kampanjen.

Här nedan kommer ett par förslag på mötesdatum:
Fredag 9/10
Lördag 10/10
Söndag 11/10 antar jag att det spelas T2K?
Fredag 16/10
Lördag 17/10
Söndag 18/10

Skriv ditt namn efter de datum som du kan på!

Karaktärerna kommer.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Robin skrivet september 22, 2009, 11.08
Fredag 9/10 Robin
Lördag 10/10 Robin

Fredag 16/10 Robin
Lördag 17/10 Robin
Söndag 18/10 Robin
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet september 22, 2009, 13.33
Ett förtydligande. Den 11/10 spelar spelledaren Twilight 2000.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Barcus skrivet september 22, 2009, 20.43
Fredag 9/10 Robin, marcus
Lördag 10/10 Robin, marcus

Fredag 16/10 Robin, Marcus
Lördag 17/10 Robin, marcus
Söndag 18/10 Robin, marcus
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: patrikcarlsson skrivet september 25, 2009, 15.59
Fredag 9/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson
Lördag 10/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson

Fredag 16/10 Robin, Marcus, Patrik Carlsson
Lördag 17/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson
Söndag 18/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson

Hälsningar
Patrik Carlsson
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet september 25, 2009, 23.26
Med fem spelare så kör vi.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Robin skrivet september 27, 2009, 02.10
Fredag 9/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson
Lördag 10/10 marcus, Patrik Carlsson

Fredag 16/10 Robin, Marcus, Patrik Carlsson
Lördag 17/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson
Söndag 18/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson

Uppdaterat mina datum
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Ewers skrivet september 28, 2009, 10.02
Fredag 9/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson
Lördag 10/10 marcus, Patrik Carlsson

Fredag 16/10 Robin, Marcus, Patrik Carlsson
Lördag 17/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson
Söndag 18/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson, Ewers
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet oktober 02, 2009, 05.06
Kom igen nu då!!!

Alla karaktärer är nu utskrivna dubbelsidigt och i färg, värsta lyxen.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet oktober 02, 2009, 10.02
Fredag 9/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson
Lördag 10/10 marcus, Patrik Carlsson

Fredag 16/10 Robin, Marcus, Patrik Carlsson Stefan
Lördag 17/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson
Söndag 18/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson, Ewers
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Niklas skrivet oktober 02, 2009, 21.46
Fredag 9/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson
Lördag 10/10 marcus, Patrik Carlsson

Fredag 16/10 Robin, Marcus, Patrik Carlsson Stefan
Lördag 17/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson
Söndag 18/10 Robin, marcus, Patrik Carlsson, Ewers, Niklas
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet oktober 03, 2009, 00.59
Då kör vi söndagen den 18:e oktober. Klockan 13.00 på Armageddon (någon vänlig själ får gärna boka det stora rollspelsrummet).
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Tamara skrivet oktober 03, 2009, 18.52
Hej,

jag är med den 18 oktober.
Vet inte än tiden beror på bokningar och besök av mina kunder.

Men hit hills ser det jätte bra ut ( ingen bokning)

Hälsning
Tack för min karaktär!
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 04, 2009, 16.26
check!

/F
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet oktober 06, 2009, 02.53
Ok 18 funkar för mig.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Niklas skrivet oktober 06, 2009, 07.04
Thanir är på.  Har en liten fråga till Ewers och Stefan. Ni är inte dubbelbokade då? T2K
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet oktober 06, 2009, 11.39
Trodde det med men eftersom Spelledaren skrivit upp sig här gjorde jag det med.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 06, 2009, 13.26
FAAAAAN!!!!!

Nu har jag dubbelbokat mig igen! :x  :x  :x  :x  :x

Måste nog tyvärr dra mig ur spelningen för den andra var bokad tidigare. Stefan hälsar att även han står fast vid sin tidigare bokning och kommer spela T2K:USSR.

Väldigt ledsen för att det blev så här. :oops:

/F 8)
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet oktober 12, 2009, 11.38
Med bara tre eller fyra spelare så blir det ingen spelning. Spelningen på lördag (18/10) är med andra ord inställd.

Här kommer förslag på lite mer datum:

Lördag 24/10
Lördag 7/11
Lördag 14/11
Lördag 21/11
Lördag 28/11

Ha det gött.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Tamara skrivet oktober 14, 2009, 20.09
Hej Erik

synd....

Lördag 24/10 Tamara
Lördag 7/11
Lördag 14/11 Tamara
Lördag 21/11 Tamara
Lördag 28/11 Tamara
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Tamara skrivet oktober 14, 2009, 20.10
Hej Erik

synd....

Lördag 24/10 Tamara
Lördag 7/11
Lördag 14/11 Tamara
Lördag 21/11 Tamara
Lördag 28/11 Tamara
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet oktober 14, 2009, 22.58
Lördag 24/10 Tamara
Lördag 7/11
Lördag 14/11 Tamara Stefan
Lördag 21/11 Tamara Stefan
Lördag 28/11 Tamara Stefan
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: patrikcarlsson skrivet oktober 15, 2009, 20.40
Hej
Jag kan följande datum

Lördag 24/10 Tamara, Patrik
Lördag 7/11 Patrik
Lördag 14/11 Tamara Stefan, Patrik
Lördag 21/11 Tamara Stefan, Patrik
Lördag 28/11 Tamara Stefan, Patrik

Hälsningar Patrik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Fredrik skrivet oktober 16, 2009, 17.23
Lördag 24/10 Tamara, Patrik
Lördag 7/11 Patrik Fredrik
Lördag 14/11 Tamara Stefan, Patrik Fredrik
Lördag 21/11 Tamara Stefan, Patrik Fredrik
Lördag 28/11 Tamara Stefan, Patrik Fredrik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 18, 2009, 22.32
Lördag 24/10 Tamara, Patrik
Lördag 7/11 Patrik Fredrik
Lördag 14/11 Tamara Stefan, Patrik Fredrik, Ewers
Lördag 21/11 Tamara Stefan, Patrik Fredrik
Lördag 28/11 Tamara Stefan, Patrik Fredrik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet oktober 19, 2009, 10.38
Då bokar jag in Lördagen den 14:e November. Klockan 13.00 på Armagedon.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 19, 2009, 12.43
check!

/F
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Tamara skrivet oktober 21, 2009, 18.34
Hej

sorry, jag är inte med den 14 nov. Jag är troligvis fortfarande i tyskland.
Men ni kan gärna spela så är jag med nästa spelning.

Hälsning
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet oktober 21, 2009, 22.47
14 är Mariedals fritidsgård...jag vet fortfarande inte hur jag gör.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet oktober 22, 2009, 16.10
Då får vi avboka spelningen den 14:e. Vad jag har förstått så har Ewers dessutom signalerat att han inte kommer att hinna vara med i kampanjen.

Återkommer med fler datum.

/Erik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Robin skrivet oktober 23, 2009, 13.45
Lördag 21/11 Tamara Stefan, Patrik Fredrik, Robin
Lördag 28/11 Tamara Stefan, Patrik Fredrik, Robin

ifall det fortfarande är aktuellt.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet oktober 23, 2009, 17.09
Sista helgen i Novemeber är lokalen inte tillgänglig.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: patrikcarlsson skrivet oktober 24, 2009, 11.04
Hej
Jag kan båda datumen.
När det gäller plats, kan vi inte spela hos Erik?

Hälsningar Patrik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet oktober 24, 2009, 11.26
Lördag 21/11 Tamara Stefan, Patrik Fredrik, Robin Stefan
Lördag 28/11 Tamara Stefan, Patrik Fredrik, Robin


Erik bor i Göteborg Patrik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Barcus skrivet oktober 24, 2009, 12.24
Jag kan inte de datumen smma med robin om han inte planerar att skippa slidresan han måste betala för även om han inte åker med.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet oktober 24, 2009, 16.52
Citat från: "Barcus"Jag kan inte de datumen smma med robin om han inte planerar att skippa slidresan han måste betala för även om han inte åker med.
Här vårdar vi språket...... :lol:
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Niklas skrivet oktober 24, 2009, 19.05
Stefan, Göteborg är inte på andra sidan jordklotet.

En slidresa låter trevligt. Frågan är om man får betala för sånt utan att bryta mot lagen.  :D
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Tamara skrivet oktober 25, 2009, 20.30
Hej

lördagem 21 nov. passar mig bäst!
Jag är kanske med i ÅHaga julmarknad med en linbana.


Hälsningar
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet oktober 26, 2009, 09.56
Då gör vi ett nytt försök på lördagen den 21:e november. Klockan 13 på Geddon.

/Erik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: patrikcarlsson skrivet november 05, 2009, 18.43
Jag kan den 21

Hälsningar Patrik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Fredrik skrivet november 06, 2009, 02.01
21:e funkar fortfarande.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet november 08, 2009, 01.14
Med risk för demens så tror jag att jag kan detta datum.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet november 20, 2009, 20.16
Är vi fortfarande go for game Lördagen 21:e?
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Fredrik skrivet november 20, 2009, 20.53
Det skiter sig för mig den 21/11 :(
Jag kan inte vara med!
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Niklas skrivet november 21, 2009, 10.07
Jag kommer inte att kunna vara med idag. Inte kunnat fixa någon som kan vara här hemma under dagen tyvärr. :-(
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet november 21, 2009, 10.59
Jajemen, vi kör igång idag med de som kan vara med. Ska bara åka lite buss sen är jag i Borås och på Armagedon.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Robin skrivet november 22, 2009, 13.31
Haha, katter är coola:

http://www.dn.se/nyheter/varlden/katter-mastare-pa-att-manipulera-1.999259

Feed me! Najani ska börja öva på spinneriet snart.... ;)
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Tamara skrivet november 24, 2009, 18.16
Spelning var cool.

När är nästa spelning?

Hälsning
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet november 26, 2009, 16.55
Förslag på nya datum:

Fredag den 18 dec klockan 17
Lördag den 19 dec klockan 14

Fredag den 1 jan klockan 15
Lördag den 2 jan klockan 14

Fredag den 8 jan klockan 17
Lördag den 9 jan klockan 14

Fredag den 22 jan klockan 17
Lördag den 23 jan klockan 14

Även söndagar funkar fast då får vi spela i Göteborg (sista bussen brs-gbg går 21.00, sista tåget gbg-brs går 22.52)
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Robin skrivet november 30, 2009, 13.30
Fredag den 18 dec klockan 17: Robin
Lördag den 19 dec klockan 14: Robin

Fredag den 1 jan klockan 15: Robin
Lördag den 2 jan klockan 14: Robin

Fredag den 8 jan klockan 17: Robin
Lördag den 9 jan klockan 14: Robin

Fredag den 22 jan klockan 17: Robin
Lördag den 23 jan klockan 14 : Robin
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: patrikcarlsson skrivet december 02, 2009, 07.33
Hej
Jag kan följande datum
Fredag den 18 dec klockan 17: Robin, Patrik
Lördag den 19 dec klockan 14: Robin, Patrik

Fredag den 1 jan klockan 15: Robin, Patrik
Lördag den 2 jan klockan 14: Robin, Patrik

Fredag den 8 jan klockan 17: Robin, Patrik
Lördag den 9 jan klockan 14: Robin, Patrik

Fredag den 22 jan klockan 17: Robin, Patrik
Lördag den 23 jan klockan 14 : Robin, Patrik

Hälsningar Patrik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Tamara skrivet december 02, 2009, 08.08
Hej
Jag kan följande datum
Fredag den 18 dec klockan 17: Robin, Patrik
Lördag den 19 dec klockan 14: Robin, Patrik

Fredag den 1 jan klockan 15: Robin, Patrik
Lördag den 2 jan klockan 14: Robin, Patrik

Fredag den 8 jan klockan 17: Robin, Patrik, Tamara
Lördag den 9 jan klockan 14: Robin, Patrik, Tamara

Fredag den 22 jan klockan 17: Robin, Patrik ,Tamara
Lördag den 23 jan klockan 14 : Robin, Patrik ,Tamara
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet december 02, 2009, 13.53
Citat från: "Tamara"Hej
Jag kan följande datum
Fredag den 18 dec klockan 17: Robin, Patrik
Lördag den 19 dec klockan 14: Robin, Patrik

Fredag den 1 jan klockan 15: Robin, Patrik
Lördag den 2 jan klockan 14: Robin, Patrik

Fredag den 8 jan klockan 17: Robin, Patrik, Tamara
Lördag den 9 jan klockan 14: Robin, Patrik, Tamara

Fredag den 22 jan klockan 17: Robin, Patrik ,Tamara
Lördag den 23 jan klockan 14 : Robin, Patrik ,Tamara

Eftersom jag inte vet hur/när jag jobbar så föreslår jag att ni bestämmer utan mig och så hoppas vi att jag kan.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Tamara skrivet december 03, 2009, 13.31
Hej

ska vi tar då lördagen 9 jan.

Hälsningar
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet december 03, 2009, 19.57
Jag väntar fortfarande på svar från Nättorp och Marcus men den 9/1 ser ju rätt bra ut.

Jag preliminärbokar lördagen den 9:e januari så får vi se om de andra kan.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Fredrik skrivet december 05, 2009, 13.18
Fredag den 18 dec klockan 17: Robin, Patrik
Lördag den 19 dec klockan 14: Robin, Patrik

Fredag den 1 jan klockan 15: Robin, Patrik ,
Lördag den 2 jan klockan 14: Robin, Patrik , Fredrik

Fredag den 8 jan klockan 17: Robin, Patrik, Tamara , Fredrik
Lördag den 9 jan klockan 14: Robin, Patrik, Tamara , Fredrik

Fredag den 22 jan klockan 17: Robin, Patrik ,Tamara , Fredrik
Lördag den 23 jan klockan 14 : Robin, Patrik ,Tamara , Fredrik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet december 07, 2009, 05.21
Då spikar vi den 9/1.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Barcus skrivet januari 03, 2010, 23.05
jag kommer den 9
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: pannan skrivet januari 03, 2010, 23.31
ursäkta att jag varit inaktiv, men om jag fortfarande kan vara med så är jag gärna det 9e!
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Tamara skrivet januari 04, 2010, 21.07
Hej,

jag har också tid och glädjer mig.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Robin skrivet januari 05, 2010, 08.51
woohoo! alla då :)
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet januari 05, 2010, 13.00
Gött mos. Kan någon kolla om det finns ett ledigt rum på Geddon, kommer inte ihåg om jag har bokat?

Spider, kommer du?
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet januari 05, 2010, 14.56
Bokat.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: patrikcarlsson skrivet januari 06, 2010, 23.30
Hej
Jag kan också den 9:e

Hälsningar Patrik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet januari 07, 2010, 22.38
Jobbar till 1600 Lördag men dyker upp efter det.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet januari 09, 2010, 09.56
Jag kommer att vara på Geddon från 12.30 ungefär. (hoppas att någon har nyckel).
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Robin skrivet januari 11, 2010, 21.41
Next?
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet januari 13, 2010, 13.04
Förslag på speldatum:

Fredag 29/1 klockan 17.00
Lördag 30/1 klockan 13.00
Söndag 31/1 klockan 13.00

Fredag 5/2 klockan 17.00

Fredag 12/2 klockan 17.00
Lördag 13/2 klockan 13.00

Söndag 28/2 klockan 13.00

Fredag 5/3 klockan 17.00
Lördag 6/3 klockan 13.00
Söndag 7/3 klockan 13.00

Till nästa gång vill jag att ni funderar på hur er närmaste familj ser ut (föräldrar, syskon osv) samt bestämmer en sak som er karaktär gillar samt något som de tycker illa om.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Robin skrivet januari 14, 2010, 10.44
Fredag 29/1 klockan 17.00 Robin
Lördag 30/1 klockan 13.00 Robin
Söndag 31/1 klockan 13.00

Fredag 5/2 klockan 17.00 Robin

Fredag 12/2 klockan 17.00 Robin
Lördag 13/2 klockan 13.00 Robin

Söndag 28/2 klockan 13.00

Fredag 5/3 klockan 17.00 Robin
Lördag 6/3 klockan 13.00 Robin
Söndag 7/3 klockan 13.00  Robin
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Tamara skrivet januari 15, 2010, 11.08
Fredag 29/1 klockan 17.00 Robin Tamara
Lördag 30/1 klockan 13.00 Robin
Söndag 31/1 klockan 13.00

Fredag 5/2 klockan 17.00 Robin

Fredag 12/2 klockan 17.00 Robin
Lördag 13/2 klockan 13.00 Robin ( Twillight)

Söndag 28/2 klockan 13.00 Tamara

Fredag 5/3 klockan 17.00 Robin  Tamara
Lördag 6/3 klockan 13.00 Robin Tamara
Söndag 7/3 klockan 13.00 Robin Tamara
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet januari 16, 2010, 19.41
Fredag 29/1 klockan 17.00 Robin Tamara
Lördag 30/1 klockan 13.00 Robin
Söndag 31/1 klockan 13.00

Fredag 5/2 klockan 17.00 Robin

Fredag 12/2 klockan 17.00 Robin

Söndag 28/2 klockan 13.00 Tamara

Fredag 5/3 klockan 17.00 Robin Tamara
Lördag 6/3 klockan 13.00 Robin Tamara
Söndag 7/3 klockan 13.00 Robin Tamara

Tog bort den 13/2.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: patrikcarlsson skrivet januari 18, 2010, 19.12
Hej
Jag kan följande datum.

Fredag 29/1 klockan 17.00 Robin Tamara, Patrik
Lördag 30/1 klockan 13.00 Robin, Patrik
Söndag 31/1 klockan 13.00

Fredag 5/2 klockan 17.00 Robin, Patrik

Fredag 12/2 klockan 17.00 Robin, Patrik

Söndag 28/2 klockan 13.00 Tamara, Patrik

Fredag 5/3 klockan 17.00 Robin Tamara, Patrik
Lördag 6/3 klockan 13.00 Robin Tamara, Patrik
Söndag 7/3 klockan 13.00 Robin Tamara

Hälsningar Patrik C
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet januari 18, 2010, 19.59
Fredag 29/1 klockan 17.00 Robin Tamara, Patrik, Stefan (2000)
Lördag 30/1 klockan 13.00 Robin, Patrik, Stefan
Söndag 31/1 klockan 13.00 Stefan

Fredag 5/2 klockan 17.00 Robin, Patrik, Stefan (2000)

Fredag 12/2 klockan 17.00 Robin, Patrik, Stefan (2000)

Söndag 28/2 klockan 13.00 Tamara, Patrik

Fredag 5/3 klockan 17.00 Robin Tamara, Patrik Stefan (2000)
Lördag 6/3 klockan 13.00 Robin Tamara, Patrik
Söndag 7/3 klockan 13.00 Robin Tamara
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Fredrik skrivet januari 19, 2010, 09.57
Fredag 29/1 klockan 17.00 Robin Tamara, Patrik, Stefan (2000) Fredrik
Lördag 30/1 klockan 13.00 Robin, Patrik, Stefan Fredrik
Söndag 31/1 klockan 13.00 Stefan Fredrik

Fredag 5/2 klockan 17.00 Robin, Patrik, Stefan (2000) Fredrik

Fredag 12/2 klockan 17.00 Robin, Patrik, Stefan (2000) Fredrik

Söndag 28/2 klockan 13.00 Tamara, Patrik Fredrik

Fredag 5/3 klockan 17.00 Robin Tamara, Patrik Stefan (2000) Fredrik
Lördag 6/3 klockan 13.00 Robin Tamara, Patrik Fredrik
Söndag 7/3 klockan 13.00 Robin Tamara Fredrik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Robin skrivet januari 19, 2010, 09.58
Fredag 29/1 klockan 17.00 Tamara, Patrik, Stefan (2000) Fredrik
Lördag 30/1 klockan 13.00 Robin, Patrik, Stefan Fredrik
Söndag 31/1 klockan 13.00 Stefan Fredrik

Fredag 5/2 klockan 17.00 Robin, Patrik, Stefan (2000) Fredrik

Fredag 12/2 klockan 17.00 Robin, Patrik, Stefan (2000) Fredrik

Söndag 28/2 klockan 13.00 Tamara, Patrik Fredrik

Fredag 5/3 klockan 17.00 Robin Tamara, Patrik Stefan (2000) Fredrik
Lördag 6/3 klockan 13.00 Robin Tamara, Patrik Fredrik
Söndag 7/3 klockan 13.00 Robin Tamara Fredrik


Darn, fick editera bort fredagen 29 eftersom Carlos bokade oss där igår.

30:e och 5/3 kanske?
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet januari 19, 2010, 16.03
Då spikar vi lördagen den 30/2 13.00 samt fredagen den 5/3 17.00. Kan någon boka röda rummet åt oss dessa datum?
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet januari 20, 2010, 22.42
Citat från: "Den Gamle"Då spikar vi lördagen den 30/2 13.00 samt fredagen den 5/3 17.00. Kan någon boka röda rummet åt oss dessa datum?
Det datumet existerar inte.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet januari 24, 2010, 20.34
Det är givetvis helt korrekt, jag menade den 30/1.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Tamara skrivet januari 27, 2010, 19.05
Hej

jag har en klättring på lördag vet inte om jag kan komma.
Det ser jag på lördag.
Om jag kommer so kommer jag senare vid 17:00 tror jag.

Den 5 februari kan jag spelar.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: pannan skrivet januari 27, 2010, 20.30
jobbar på lördag, kanske kommer senare isåfall.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Barcus skrivet januari 28, 2010, 16.32
Jag skall till Gbg och spela på lördag men dyker upp så fort jag kan efter det.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet januari 29, 2010, 00.12
Jag kommer att vara på Åhaga och mäta lite mellan 12 och 13, kommer bort till Geddon efteråt. Det vore jättebra om någon med nyckel till lokalen kunde se till att vara där vid 13 så att jag kommer in.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: patrikcarlsson skrivet januari 29, 2010, 17.43
Hej
Jag kommer på Lördag och den 5:e
Hälsningar Patrik Carlsson
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Tamara skrivet mars 01, 2010, 10.50
Hej

vi har nu spelningen på fredag eller?

Hälsningar
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet mars 01, 2010, 12.49
Det stämmer, fredag klockan 17.00 på Geddon. Jag har inte bokat något rum så har någon vägarna förbi Geddon får de gärna boka något av rummen.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: pannan skrivet mars 01, 2010, 22.12
tror jag ska kunna då
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Niklas skrivet mars 04, 2010, 19.44
Jag har tänkt att medverka på morgondagens spelning. Någon som kan dra kortfattat vad som hänt? om min karaktär har varit med i handlingen tidigare vill säga.

Brukar vara i borås runt 1715 så jag kanske kommer lite senare. Ska försöka påverka mina samåkare om att åka lite tidigare.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet mars 05, 2010, 00.48
Nisse, du har inte plats över?
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Robin skrivet mars 17, 2010, 13.42
New dates :)
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: patrikcarlsson skrivet mars 29, 2010, 22.18
Hej
När är nästa spelning?

Hälsningar Patrik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet april 28, 2010, 18.06
Jag ber om ursäkt för att jag har varit seg med att lägga ut nya datum men jag skyller på att det är rätt mycket nu.

Fredagen den 21/5 klockan 15.00
Lördagen den 22/5 klockan 13.00
Fredagen den 28/5 klockan 15.00
Lördagen den 29/5 klockan 13.00
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Robin skrivet april 29, 2010, 09.22
jagkanjagkan

Fredagen den 21/5 klockan 15.00 Robin
Lördagen den 22/5 klockan 13.00 Robin
Fredagen den 28/5 klockan 15.00 Robin
Lördagen den 29/5 klockan 13.00 Robin
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: patrikcarlsson skrivet april 30, 2010, 21.31
jag kan också och den här gången ska jag vara med hela tiden

Fredagen den 21/5 klockan 15.00 Robin, Patrik
Lördagen den 22/5 klockan 13.00 Robin, Patrik
Fredagen den 28/5 klockan 15.00 Robin, Patrik  
Lördagen den 29/5 klockan 13.00 Robin, Patrik

Hälsningar Patrik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Niklas skrivet maj 03, 2010, 22.38
Fredagen den 21/5 klockan 15.00 Robin, Patrik, Niklas (prel)
Lördagen den 22/5 klockan 13.00 Robin, Patrik
Fredagen den 28/5 klockan 15.00 Robin, Patrik, Niklas (prel)
Lördagen den 29/5 klockan 13.00 Robin, Patrik, Niklas (prel)
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Barcus skrivet maj 04, 2010, 07.30
Kan ingen av datumen jobbar alla dagar tror jag iaf.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet juni 02, 2010, 10.37
Jag kommer inte att hinna spelleda innan hösten, jag får återkomma.
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: patrikcarlsson skrivet oktober 12, 2010, 16.58
Hej
Jag undrar om kampanjen kommer fortsätta eller om den är nedlagd?

Hälsningar Patrik
Titel: Eberron 4e
Skrivet av: Den Gamle skrivet oktober 23, 2010, 06.19
Den är ganska djupfryst för tillfället iaf.