[Protokoll] Styrelsemöte 2008-01-27

Startat av Spiff Rymdspionen, januari 29, 2008, 17.09

Föregående ämne - Nästa ämne

Spiff Rymdspionen

Styrelsemöte 2008-01-27

Till alla våran glädje lyckades vi klämma in en möte till innan verksamhetsårets slut.


§1   Mötets Öppnande

Ordförande Andreas Carlsson förklarade mötet öppnat.

§2   Inledande Punkter


a)   Val av mötessekreterare

Carl Tatti valdes till mötessekreterare.

b)   Dagordningens godkännande

Dagordningen godkändes.

c)   Närvarande

Närvarande var Andreas Carlsson, Carl Tatti, Fredrik Ewers, Per Odlund, Marie Näsström, Marcus Johansson och Anders Bersten.

d)   Val av justerare tillika rösträknare

Per Odlund och Fredrik Ewers valdes till justerare tillika rösträknare.

§3   Uppföljningar


•   Andreas Carlsson arbetar fortfarande med medlemsdatabasen som kommer att förenkla behandlandet av medlems-information för nästkommande styrelse avsevärt. Samma person är också ansvarig för att se till att bräd- och rollspels listorna efter inventeringen läggs ut på hemsidan.
•   Då Elin Linden inte hört av sig eller närvarade på mötet har vi ingen information hurvida överklagan gjorts angående vårt försäkringsärende.
•   En industridamsugare är nu inköpt till föreningen, och även om den inte kommer att användas regelbundet så tror vi att den kommer att förenkla avsevärt under till exempel lokalveckorna.
•   Medlemskort är tryckta och kommer att finnas att köpas senast till årsmötet.
 
•   Vad som står klart är att nästa styrelse behöver prioritera rekrytering. Detta blev tyvärr väldigt sent uppenbarat för den sittande styrelsen. Reklam på skolor, föreningar, butiker, lördagsarrangemang och internet är några alternativ som diskuterats men ej följts upp. Det som dock skett är vidare planering inför ett LAN. Högskolan har tagit kontakt med Fredrik Ewers för förfrågningar om ett sammarbete. Ansvarige Per Odlund kommer att ta upp kontakten snarats och förhoppningsvis ta det till nästa steg. En fest med Armagedon som med-arrangörer hålls också på Trädgården den 8/2. Det står nu klart att bandet på plats blir Spetznas. Anders Bersten och Marie Näsström assisterar klubben Mirage med arrangemanget som förhoppningsvis blir bra reklam för föreningen.

•   Ljudisolerningen av det gröna rummet kommer inte att ske föränn efter årsmötet. Andreas Carlsson är fortfarande ansvarig.
•   Dioramarummet har blivit städat. Hatten av för Greger, Ivar och andra som har haft ett finger med i det.

§4   BSK


Konventet gick bättre än de preliminära uppgifterna och har efter granskning gjort en vinst på cirka 19.000 kronor.

§5   Nyckelansökningar


Efter årsmötet går samtliga nyckelkontrakt ut och det är där med dags att ansöka om en förlängning av kontraktet för de som är intresserade. Året innan krävdes en större mängd nycklar in från de som inte brydde sig om att förnya sitt kontrakt. Det rekommenderas att ni som detta berör är ute i god tid och att ansökningarna finns att behandlas på det första ordinarie styrelsemötet efter årsmötet.

§6   Årsmötet

Detta är en påminnelse att årsmötet hålls den 3/2 2008, klockan 13:00. Kom gärna i god tid och var beredd på att det, som de flesta andra år, troligtvis kommer att pågå i många härliga timmar. Då flertalet motioner lämnats in rekommenderas det att alla läser igenom dem för att vara väl förbredda. En kortare version av motionerna kommer att finnas upplags på nätet, förhoppningsvis strax efter att du läser detta.

§7   Städdagar


3/2, 12:00:   Styrelsen.

§8   Övriga frågor


Då allting var kristallklart blev punkten överflödig.

§9   Mötets avslutande


Ordförande Andreas Carlsson förklarade mötet avslutat.
"Det finns tillfällen när inte ens mina turrymdskeppskalsonger hjälper."