[Protokoll] Styrelsemöte 2008-01-06

Startat av Spiff Rymdspionen, januari 08, 2008, 19.05

Föregående ämne - Nästa ämne

Spiff Rymdspionen

§1   Mötets öppnande

Ordförande Andreas Carlsson förklarade mötet öppnat.

§2   Inledande punkter

a)   Val av mötessekreterare

Carl Tatti valdes till mötessekreterare.

b)   Dagordningens godkännande

Dagordningen godkändes.

c)   Närvarande

Närvarande var Fredrik Nättorp, Erik Noren, Carl Tatti, Andreas Carlsson, Per Odlund, Fredrik Ewers, Marcus Johansson, Anders Bersten, Marie Näsström och Elin Linden.

d)       Val av justerare tillika rösträknare

Fredrik Ewers samt Marcus Johansson valdes till justerare tillika rösträknare

§3   Uppföljningar


Det finns fortfarande ett fåtal punkter som behöver få ett korrekt avslut så som försäkringsärendet, men utöver det så har de flesta åtaganden under 2007 följts upp och lösts.

§4   Arrangemangsrelaterat

Den 8/2 håller klubben Mirage en fest på Trädgården i sammarbete med Armagedon. Band kommer att finnas på plats, men det är i skrivandets stund inte klart vilket detta är. Dyk upp, ta med en vän eller tre, ha trevligt.

§5   Borås Spelkonvent


Konventet gick cirka 8000 kronor med plus och det är jättetrevligt att så många var engagerade. Förhoppningsvis ser lika många fram till 2008 års konvent.

§6   Städdagar

Följande personer kommer att leda städningen under veckorna som följer;

12/1:   Marie Näsström
19/1:   Andreas Carlsson
26/1:   Anders Bersten
2/2:   Per Odlund


§7   Nyckelansökningar

Följande har lämnat in en ansökan och godkänts en ytterdörrsnyckel, Erik Brink, Carl-Gustaf Samuelsson, Stefan Nilsson dy samt Pasi Sneck. Tala med nyckelansvarig Marcus Johansson så kommer du att tilldelas en nyckel.


§8   Övriga frågor


a)   Årsmöte 2008

Styrelsen kallar till årsmöte 2008-02-03, 13:00. Motioner och propositioner skall finnas styrelsen tillhanda senast en vecka innan mötet, det vill säga 2008-01-27. En dagordning kommer att finnas tillgänglig på hemsidan någon gång efter den 27/1. Om du är nyfiken på styrelsearbete, tala gärna med valberedningen, bestående av Anders Ivarsson och Marcus Clifford. En påminnelse går också ut till sektionsansvariga. Rapporter för 2007 skall finnas inne senast den 27/1.

b)   Medlemskort

Det är dags att lösa nya medlemskort för 2008. Kostnaden är 100 kronor för de 25 eller under, samt 200 kronor för de 26 eller äldre. Dessa håller på att tas fram och kommer förhoppningsvis att finnas tillgängliga mot slutet av januari månad.

c)   Lördagsarrangemang

Fredrik Ewers har tagit på sig att ordna något roligt arrangemang för nya såväl som gamla medlemmar under de resterande lördagarna fram till årsmötet. Kika gärna in och sätt honom på plats i vilket spel det måhända bli.

§9   Nästa möte

Då årsmötet infaller om fyra veckor var dagens styrelsemöte det sista för den sittande styrelsen.

§10   Mötets avslutande

Ordförande Andreas Carlsson förklarade mötet avslutat.
"Det finns tillfällen när inte ens mina turrymdskeppskalsonger hjälper."