Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Lord Black

#16
Figurspel / SV: BSK-lag för Warmahordes
oktober 06, 2013, 09.32
skall det skrivas listor och sånt? och hur skall de se ut? Har ju aldrig skrivit en arme lista till det här men det verkar ju nästa löjligt enkelt finns ju inte mer än min/max att notera per infanteri enhet.
#17
jo jag kan väll alla dagar och jag behöver verkligen något som får mig att måla mer än 30 minuter per dag om det skall bli mer än 3 färger per modell.
#18
Figurspel / SV: Bygga Hordemachine bord!
september 27, 2013, 12.59
Det tolkar jag som att jag initialt inte behövs för taxi verksamhet så jag infinner mig vid lokalen typ 12  ;)
#19
Figurspel / SV: Bygga Hordemachine bord!
september 25, 2013, 16.55
jag kan var med. Vilken tid börjar vi?
#20
Som vanligt vill jag kontrollera att det finns någon att spela mot imorgon
#21
kommer någon idag?
#22
Figurspel / SV: BSK-lag för Warmahordes
september 12, 2013, 07.50
hummm då kanske det inte är helt omöjligt att måla 40p ca 15 av det är ju klart. 
#23
Figurspel / SV: BSK-lag för Warmahordes
september 11, 2013, 16.45
Hade varit kul att vara med men jag känner verkligen inte för att spela med svarta armlösa modeller och jag ser det inte heller det som särskilt realistiskt att jag skulle lyckas ta mig tiden att måla allt som behövs  :(

Hur var det turnerings listorna skulle vara konstruerade var det 2 40p listor med 10p som man kunde byta ut eller var det bara en lista?
#24
ha ha och det var inte allt jag fuskade med kom jag på i efterhand lär mig aldrig att man inte får använda Feat och sen spring. Sen som sagt läsa scenarion är väll inte min starka sida  ;)

Blir troligen ingen möjlighet för rematch nu på torsdag ser ut som det blir massa övertid på jobbet om jag nu inte blir sjukare än jag redan är och då blir det definitivt inget.
#25
jag kommer göra ett försök till med 40K när det nya Tyranid codexet kommer fram till dess så liget mina tyranider i dvala
#26
Skall bli kul att se vad som har blivit av med alla modeller du har köpt Robin och kul med lite mer variation i spelare att förlora mot  ;) kommer vara där från ca kl 18 troligen några minuter innan.
#27
Hur blir det nu på Torsdag, har jag någon att spela mot?
#28
ahh så var det ja ingen Jack marchal utan en Caster men hur ofta spelar man 2 casters? Det kanske händer om något år när man har lite mer modeller med färg på ::)
#29
Figurspel / SV: Bygga Hordemachine bord!
augusti 15, 2013, 18.28
jo det kan man väll vara med på, skall bara lyckas med bedriften att komma ihåg något så länge  ;)
#30
ok det låter bra tror ändå inte jag hade orkat spela imorgon. Skorne har ju redan en Jack marchal som är "villig" att följa dem(blev torterad till lydnad enligt fluffet).