Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Anathema

#1
Habla MP-5 / Var fanken är ni? :)
februari 03, 2011, 22.13
man tackar.
#2
Habla MP-5 / Var fanken är ni? :)
februari 03, 2011, 20.25
Hej där.

Hade tänkt att komma till lokalen idag men hittade inte var ni sitter. Adressen hittade jag och gick in där Borås fighting gym är (enda dörren med den adressen jag hittade), men var är ni? Inga skyltar eller lappar eller så... Kan nån förklara så jag hittar nästa vecka? :)
#3
Habla MP-5 / Vem är Vem på forumet?
februari 03, 2011, 14.15
Kan ju presentera mig jag med.

Tony heter jag, 29 år gammal, bott i Borås sen 2008. Kom hit från Jämtland via Karlstad och Göteborg.

Har spelat Magic i min ungdom samt en hel mängd olika rollspel men har fastnat för Vampire:tM och CoC. Tänker spelleda framöver när jag fått spela lite som rp för att hitta tillbaka till stämningen. Är inte medlem i Armageddon men tänkte komma förbi och kolla stämningen och verkar det bra så betalar jag för mig!

Ha det!
#4
Rollspel / Nygammal i gemet
februari 02, 2011, 13.23
jo jag hade tänkt det ändå, men ju fler krokar man lägger ut, desto större chans att få fisk tänker jag.

Men som sagt, planen var att besöka lokalen oavsett. Tack för välkomnandet iaf!
#5
Rollspel / Nygammal i gemet
februari 02, 2011, 10.34
Hej där.

Är en inflyttad Boråsare som fått ett otroligt sug efter att spela rollspel igen efter några års uppehåll.

I min ungdom spelade jag mycket D&D i olika inkarnationer samt Mutant, och på senare år har det varit nästan uteslutande V:tM men med avbrott för CoC-DG som change of pace.

Jag är inte med i Armagedon men har tänkt att bli det om det skulle göra att rollspelsabstinensen dämpades. Jag har länge tänkt att spelleda både CoC och V:tM (föredrar det systemet framför det nya) men känner att det var så länge sen jag rollspelade att jag behöver vara rp ett tag för att komma in i det igen.

Så det jag eg frågar efter är; Nån grupp som vill testa att ha med en erfaren men ringrostig snubbe som har några äventyr/kampanjer att SL framöver?

Hur är det? Får exilnorrlänningar vara med er och leka? :)