Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - soulreaper

#41
Hej tänkte sälja av starters jag inte vill ha för att jag redan har en av varje följande är till salu för en hundring styck:

1x Brujah antitribu starter
1x Tremere antitribu starter
1x Malkavian antitribu starter

Alla starters är inplastade och fina intresse att köpa anmäls i den här tråden leverans förslagsvis på gedon
#42
Rollspel / Konvents scenarios skrivar tävling!
november 20, 2008, 18.56
Hej!

Hade lite funderingar idag på hur man kan få lite fler rollspels-arrangemang på nästa års bsk. Jag kom då fram till att ett av problemen är avsaknaden av nya fräscha scenarion som går att spela på 3-5 timmar.

Så nu har jag kommit fram till att i egenskap av medlem denna spelförening arrangera en liten konvents scenario tävling.

Reglerna är väldigt enkla!
Skriv ett scenario till valfritt spelsystem eller om du vill friform. Scenariot ska helst gå att spela på 3-5 timmar då detta är normal konvents standard. I scenario beskrivningen så ska de mest grundläggande reglerna finnas med så att vem som helst kan spelleda scenariot. Jag vill även att ni hittar på lämpliga spelarkaraktärer som rimligtvis bör vara någonstans mellan 4-6 personer beroende på vad som passar scenariot. För att få delta i tävlingen måste man vara medlem i spelföreningen armagedon år 2009 och även godkänna att scenariot spelleds på BSK. Scenariot får inte vara ett redan befintligt scenario som spelats på tidigare konvent. De 3 bästa scenario skrivarna kommer av mig att belönas med fin fina rollspelspriser under ett cermoniellt tillfälle!

Scenariona hade jag tänkt att en grupp med frivilliga spelledare skulle spela igenom och med både nybörjare och gamla rävar för att sedan disskutera vilket scenario som får pris. Därför efterfrågar jag här även spelledare!

Scenariona ska vara nedskrivna i word eller som pdf och mailas till mig på pierre_1200@hotmail.com senast den 31/3 -09. Även om ni vinner tävlingen kan jag inte lova att scenariot kommer att vara med som arrangemang på BSK 2009 då vi ej ännu inte officiellt startat upp förberedelserna!

Så sätt nu igång och skriv jag vet att potentialen hos många på föreningen är stor och kanske är det just du som lyckas rå hem ett pris!


MVH Pierre
#43
Warhammer Tabletop / REA PÅ HOBBEX!!!
juni 13, 2008, 12.29
I helgen är det 50% på allt på hobbex i knalleland även wfb prylarna! Tänkte att ni ev. ville veta detta!
#44
Brädspel / Twilight imperium 13/7
juli 12, 2007, 23.59
Vet att det är väldigt sent men vi tänkte spela ti 3:ed imorrn ska vi säga runt 13? Vilka är på förutom per och sebbe? Johan är du pepp? nån mer vi har plats för 8 st.
#45
Hej! Tänkte fråga hur stort intresset är för ett TI 3ed parti den 14/7?!? Tanken var att om vi är upp till 6 pers så spelar vi bara orginalet om vi är fler upp till 8 pers så spelar vi även med expansionen! Start med regelgenomgång kl.10:00 så att vi hinner spela ett helt parti! Posta i tråden ifall ni är intresserade får vi ihop minst 3 pers så spelar vi annars tar vi det en annan dag! OM vi inte spelar detta så kommer jag att vara nere vid 10 för att spela andra brädspel så om ni är intresserade av andra brädspel så pma mig eller ryck tag i mig på lördag men detta är som sagt var bara om vi INTE spelar TI! Svara i tråden eller pma mig så fyller jag på platserna!

MVH Brädspelsansvarig: Pierre Åberg
#46
BSK 24 / Armband!
oktober 25, 2006, 11.36
www.mera.se har pappersarmband! Otryckta levereras omgående...100-499st - 1,95/st plus moms...Messar detta till dig jimpen...
#47
BSK 24 / Reklam på sverok.se
september 25, 2006, 14.07
Detta är saxat ifrån sverok.se:

Regler för bildannonsering
Om ni har ett arrangemang med anknytning till Sverok så kan ni få ha en bildannons på Sveroks hemsida. Om ni vill göra reklam för t.ex. lanseringen av er nya hemsida så går det också bra. Bildannonser för arrangemang ligger uppe i minst 30 dagar eller fram tills dess att arrangemanget börjar. Övriga bildannonser ligger uppe i minst 10 dagar.

Maila oss en icke-animerad JPG-bild som är exakt 150 pixlar bred och upp till 120 pixlar hög, tillsammans med en adress dit vi ska länka samt önskemål om vilken period ni vill annonsera under.

När vi prioriterar bildannonser så går vi efter:

Arrangemang framför lanseringar/nyheter.
Ideell verksamhet framför vinstdrivande.
Hur nära i tiden det ligger.
Hur många besökare som planeras.
Hur väldesignad bilden är.  
Hur bred inriktningen är,  dvs hur många potentiellt intresserade det finns.
Hur nära Sveroks verksamhet det ligger.
Huruvida sidan annonsen länkar till länkar tillbaka till Sverok.
Sveroks hemsidegrupp har rätt att avslå annonser om de finner det lämpligt.

Är det någon som är duktig på att göra bilder, för jag är det inte...Förslag på hur annonsen ska se ut?
#48
BSK 24 / Div. Frågor främst till Ewers
september 12, 2006, 13.26
Det är ju sagt som så att folk får sova på gedon, vandrarhem eller hotell. Men hur ska dem med butik som vill sova vid sina grejer göra? Bara en liten fråga som dök upp i min skalle när jag kopplade att folk ville sova vid sina grejer, men vi inte har sovrättigheter i lokalerna...Sen kom jag på en ny fråga, dem som kommer utsocknes ifrån, har dem nåt ställe att ställa bilen på billigt/gratis, så som jag förstod det som förra året kunde man parkera bilen vid skolan, men hur gör vi i år?
#49
Köp/Sälj / Jimpen kolla hit!
september 12, 2006, 13.08
Här finns hellgame pluss exp. http://www.worldofboardgames.com/boardgame-info.php?boardgameID=261  

här har dem det också: http://www.gamersvault.nu/

Jag har hittat det på fler ställen tidigare men inte nu...
#50
Hej! Noterade igår att vi har ett antal uppsättningar av regler och uppdragshäften till Mutant kampen om citadellet nere på föreningen. Jag införskaffade mig nyligen ovan nämnda spel men det saknades regler och uppdragshäfte. kan föreningen tänka sig att sälja regler och uppdragshäfte för en billig penning?
#51
Brädspel / Formula dé
augusti 30, 2006, 16.43
Spelas det någonting nu för tiden? Läste i nån gammal tråd om ett gp, jag har nämligen beställt spelet men vore kul att få testa innan det dyker ner i lådan...
#52
Köp/Sälj / VRS till Mutant:UA Köpes
augusti 24, 2006, 13.18
Som titeln säger, är det någon som mot förmodan ett ex. som dem vill bli av med så kontakta mig.
#53
Brädspel / Eurospel någon som vill spela?
augusti 23, 2006, 19.28
Jag har följande spel hemma som bara väntar på att få spelas igen: Carcassone (inkl. några expansioner), Puerto Rico(inkl. expansion), Thurn and Taxis, Ticket to Ride, Ticket to Ride Märklin Edition och Ricochet Robots. Jag är sugen på vilket som anmäl er här och kom med datum när ni kan, jag kan snart vilken dag som helst. Alla andra spel som ni vill skriva kan ni ju skriva in här.
#54
Brädspel / The Hellgame
juli 15, 2006, 14.48
Tja! Sitter här hemma med ett ex. av hellgame har precis läst igenom reglerna men har ingen att spela med...Några på föreningen som är intresserade? Vore bra om det fanns nån som spelat det tidigare då det kan bli lite jobbigt för en grupp nybörjare att spela igenom. Just nu vet jag inte hur jag jobbar men om vi får ihop en grupp ska vi nog kunna finna ett lämpligt tillfälle.
#55
Köp/Sälj / Jag antar att...
oktober 18, 2005, 13.59
Jag antar att det var här som jag skulle posta det här....det är nämligen så att efter att ha kollat lite på warhammer har jag kommit fram till att jag vill köpa mig ett warhammer box set eller vad det nu hette...nu är det så att på gws onlineshop kunde man beställa box set med ett hobby set och jag undrar om någon vet om det är möjligt att köpa detta paket på gwshopen i gbg så att jag slipper importera kan nog bli ganska dyrt om det fastnar i tullen nämligen...
#56
BSK 23 / Frågor...
september 22, 2005, 16.50
Hej!

Jag och en vän funderar mycket starkt på att komma och besöka er på bsk23. det vi undrar lite över är följande:
1. Kommer det att kosta pengar? I sådana fall hur mycket?
2. Vi tänkte inte delta i något spelande av något slag, är detta ok, eller måste man spela?

Tack på förhand//Soulreaper
#57
Warhammer Tabletop / Nybörjare
september 19, 2005, 14.50
Hej!
Jag är en nybörjare vad gäller det här med warhammer, så nu tänkte jag ställa lite frågor...
Det är så här att jag och en vän starkt funderar på att börja spela warhammer och vi undrar nu om vi är helt fel om vi funderar på att köpa varsitt startpaket med lite figurer tärningar och regler?
Fråga nr 2, är det jättekrångligt att sätta sig in i reglerna eller går det ganska snabbt?

Tack på förhand//soulreaper