Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Björn

#1
Habla MP-5 / Ang. Kiosk
mars 30, 2005, 22.55
:shock: Det var verkilgen beviset för att ironi inte funkar på internet  :oops:
#2
Brädspel / World in Flames
mars 30, 2005, 16.43
Är det vanligt speltempo som avses, dvs inte "WiF-vecka"...

är ju oxå sugen, men lever ju i exil  :cry:

WiF-vecka i sommar?
#3
Habla MP-5 / Ang. Kiosk
mars 30, 2005, 14.52
Kinderägg?  :wink:

Det tycker du väl låter bra, Sebbe?
#4
Datorspel / WoW
mars 21, 2005, 17.23
Nisse: lite otydligt, passar du på Maqs eller Apanpapans erbjudande?  :wink:
#5
fast bara om man tittar del olika topicsen under Hemsidan går man in på den står det Freij   :o   :wink:
#6
Apanpapan: You rebel scum!

....iofs är kamera en bra idé men inse att Filmsektion kommer missbruka den fett :!:
#7
Sen vore väl en bra idé att någon vänlig själ med digitalkamera kunde ta lite bilder på själva lokalen (även om det är kul med bilder när folk spelar spel oxå)
#8
För det första: En eloge åt den som gjorde de senaste jobbet på sidan, schyst med ljusa färger! (höll dock på att få en schock under den lilla period som geddonloggan var vit, såg ut som en isglass  :shock: )
ps. Schyst att man kan logga in på mailen från startsidan ds.

för det andra: jag anser, eller nej, jag KRÄVER ( :wink: ) att de senaste 2 verksamhetsberättelserna för den onda filmsektionen läggs ut på hemsidan  :!:
#9
BSK 23 / BSK 23 - 2005
mars 20, 2005, 15.31
Citat från: "sebbe"vad som kommer hända är väl att dina kommer sammankalla folk till ett möte där vi bestämmer en del saker och sen ett till och ett till och under något av dessa möten bestämmer vi vilka som skall vara i staben eller vad man ska kalla det.
så som svar på din fråga, förutsatt att jag inte är ute och joggar (sannolikt inte, jag är lat och det är kallt), så består bsk-gruppen av vem som helst som vill vara med.

Jo, för att göra det lite klarare: innan det har hållts ngt första möte, vilket borde sammankallas av sekt.chef, finns det bara en person nämligen sekt.chef:en. Alla andra är bara "intresserade idioter".

Martin: Var det en uppriktig undran eller skulle din fråga bara vara en känga åt ansvarig att sammankalla möte?
#10
Nej, BSK-melemmarna är inte införda i Armagedons register. Däremot finns de ju i BSK databasen, där det borde vara relativt lätt att samanställa en lista, men jag är inte så haj på den databasen..
#11
Brädspel / Brädspelssugen som attan...
mars 19, 2005, 20.31
Citat från: "Martin Larsson"Här nu nävar :?:
Aj fan, det funkar ju inte riktigt :? Måste komma upp med nått bättre...

Ulan Bator, om en kvart, croissant  :?:  :wink:
#12
Habla MP-5 / Yar!!!!!
mars 18, 2005, 18.00
Citat från: "Martin Larsson"regisören kräver att folk går på Bio för att få in maximalt med klirr i kassan :?

vilket är helt j*vla sjukt, jag trodde åtmindstone att alla företagare hade genomgått kursen: Samhällskunskap A
#13
Brädspel / Brädspelssugen som attan...
mars 18, 2005, 17.56
Citat från: "Martin Larsson"
Citat från: "Judas"Ni kanske skall gå med i en skytteförening istället så ni får öva lite  :wink:

Asså jag borde ju va skitbra på det här spelet eftersom jag e slugt bra på 40k och där skjuts det ju  massor :P

Jo ta med dig ett par tärningar och när du står med bössan i handen är det bara att fråga dig själv: vad har jag i BS, å rulla tärningen!  :roll:
#14
Habla MP-5 / Yar!!!!!
mars 17, 2005, 14.07
Citat från: "Martin Larsson"Håller inte med dig Björn, Regisören sa i princip rakt ut att alla måste gå på bio för att deras verksamhet ska gå runt. Man kan inte tvinga folk att betala för något som de inte vill betala för :idea: Om man inte kalrar sig med nuvarande verksamhet får man hitta på fler altenativ, inte kräva saker av allmänheten :x

Nej självklart inte, självklart måste marknaden anpassa sig efter kunderna.  :arrow: Det handlar inte om JA eller NEJ till fildelning, utan om av vem och hur dessa delas ut. Kallar man sig för piratbyrån så skicvar det ju ut signalen (till mig aif) att det är ok att sno filerna utan någon som helst ersättning. Eller har jag missat något vessentligt i begreppet PIRAT :?:

*OT-varning*
MEN som jag ser det finns det i dagens sammhälle en mentalitet att saker och ting skall inte kosta någon ting. Allt i dagens sammhälle verkar handla om konkurens och låga priser som om att det skulle vara ngt slags självändamål. Det är för dyrt att gå på Bio så jag snor (tankar) filmen (ok, det haltar lite iom att det inte finns några vettiga  alternativ)

There is no such ting as a free lunch :!:
/*OT-varning*
#15
Habla MP-5 / Yar!!!!!
mars 16, 2005, 17.30
Citat från: "Martin Larsson"Förresten, såg folk debatt igårkväll :?: Annars så kolla på reprisen, det var riktigt kul. En viss jurist + en rabiat filmregisör var helt oresonliga...

Jag tycker dock att den sidan (med Pontén i spetsen) var rätt nyanserade (med vissa undantag, t.ex om Jens of Sweden) fram till de sista 5 minuterna. Bohemkillen från Piratkillens argument var ju lika slipade som min smörkniv :wink:  

Det är inte hurvida det är/borde vara brotsligt eller inte jag tycker debatten skall handla om, snarare APB arbetsmetoder, rättsliga påföljder, samt hur man skall komma till botten med problemet.