Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - KOBOLDKUNGEN

#1366
Habla MP-5 / Allmän gräl och pajkastningsplats
september 13, 2005, 09.59
böööl
beror väl på att ingen använder skiten :idea:
#1367
Oookaj! Skojja bara, va inte nojjiga nu... Bajen är bäst!

/Emil
#1368
Citat från: "Robin"Vart bor hans mailadress då?
Kanske någonstans på hans hemsida som det kanske finns en länk till under hans profil. Annars är telefoner ganska bra redskap, fast det är väl jag som är gammal  :)

Dilba
Inte insatt, men du får väl kräva någon slags kompensation.
Men givetvis ska league commissioners ta upp eventuell uteslutning, eller annat lämpligt straff, av fuskarna Tommi och Robin.  8)
#1369
Brädspel / World in Flames
september 11, 2005, 16.08
LL
Du har helt rätt i ditt resonemang, förutom slutsatsen. Iom att man förlorar PRODUCTIONPOINTS och inte fabriker så är det ju ganska självklart.
R å F blir PP. Dra bort PP för stratbombning. Kvarvarande PP * multipel blir BP.
13.6.3
Total your production points and then subtract the number of production points you lost to strategic bombardment (see 11.7).

Ganska så logiskt. En runda är 2 måndader lång och det är ju inte så att all produktion och resurstransport sker sista dagen i månad 2 bara för att produktionsfasen infaller i slutet på rundan.
#1370
Brädspel / World in Flames
september 11, 2005, 14.18
Precis, där har vi nog gjort fel någon gång.

13.6 Första stycket
Each factory that receives a resource makes one production point. You multiply this by your production multiple to give you build points. Build points are what you spend to buy new units.
#1371
Figurspel / Mean Mountain Manglers Trophy FAQ!
september 08, 2005, 12.22
Citat från: "Eriksson"Hur ska man tolka reglerna vid turn over??
Igår när vi spelade så spelar min motståndare ut ett Magic Card. På detta står det att han får lägga en block på valfri spelare spelare i mitt lag. Han gör detta och spelare ifråga blir badly hurt. Så långt är allt okej. Men det inträffar vid Kick off när jag har slagit en Blitz på kick off table och är på väg att flytta mina spelare.
Så frågan jag har är om det blir turn over för mig vid ett sådant tillfälle.  :roll:
Personligen tycker jag inte det ska vara turn over, med tanke på att det inte är jag som valt att göra en block.

Risken finns ju att det kan komma upp liknande tillfällen.

Solklart, det spelar ingen roll varför en spelare ramlar. Det är alltid turnover.
Men nu vet ju inte vad det står på kortet om när det ska spelas ut?
#1372
Rollspel / kamPAnjen
september 02, 2005, 15.55
Charlie  :?:  Larsson  :?:
Det är ju samma kille :lol:
#1373
bah, var är din tävlingsspirit? Det är ju i cuperna det avgörs om man är man eller mus, ligan är ju bara en transportsträcka. Buddy Grafstein trohpyn är min, mIN, MIN :twisted: (å alla andra med)

Erikssons idé är inte så dum men det kan bli pyssligt att administrera, innebär att folk kommer försöka använda ligamatcher som återhämtningsmatcher mellan cupmatcherna, ligamatch? cupmatch? Förvirring  :?
hmm, vid närmare eftertanke anser jag det vara en dum ide :)
#1374
Kan tillägga att jag inte är helt emot endagskonceptet, fast jag tror snarare det blir ett enhelgskoncept, men tycker det är taskigt mot de som inte kan men vill vara med. Jag lär vara en av dom, eftersom det inte lär finnas många helger som jag har tid att helt lägga på BB. Fast det kan jag leva med. Andra kanske inte kan det. Förstår inte hur ni tänker när ni tycker att man ska spela en dag för att folk ska slippa få vänta. Det är väl bättre att få vänta ett par veckor än att inte få vara med alls.
Håller med om att det är tråkigt om man åker ur cupen tidigt och inte får spela på länge, men det blir ju en extra morot att hänga kvar då. Dessutom så ska cuperna nog kunna klaras av på 1-2 veckor om folk anstränger sig lite. Som sagt 4 veckor är ett worst case scenario.
#1375
Citat från: "Heavy"
Deadbolt - som sagt, det som inte går vidare kommer förmodligen tröttna. Jag vet inte om jag personligen skulle stå ut med ett 4 veckors speluppehåll för att vara med igen, under tiden har man förmodligen börjat spela en Lustriakampanj istället :D

Så bra, då blir vi av med alla gnällspikar som måste spela varje dag för att vara nöjda  :wink:

Citat från: "Heavy"
KK - Nej, det kommer inte att hända om inte Leauge Commissioners (tm) sätter ett datum och kör på det, de som vill vara med är det, andra är inte det  

Problrmet är att det antagligen inte blir mycket till cup då eftersom inte särskilt många kan vara med. Dessutom ojämn fördelning, massa WO mm. Dessutom skulle de som går till final få spela BB i 20+ timmar. Inte min idé om vad som är kul i alla fall.
#1376
Citat från: "dilba"När vi är klara med ligan så är det bara att kolla om alla kan spela nästa lördag/söndag. De flesta jobbar väll inte på helgerna så det borde funka.
Om någon tycker att de måste supa eller kolla på fotboll just den dagen så behöver de inte var med.

visst, lycka till
#1377
Fan var lite realistiska, folk har svårt att lyckas spela EN match i VECKAN, så lycka till med att samla ihop alla 16 spelare på en specifik dag  :x Dessutom finns det inte planer mm som tillåter så många att spela på en dag. Visst, det låter som ett spännande projekt, grattis till den som lyckas samordna det :roll:
Som jag skrev innan, minst en match i veckan, men om folk kan och vill så är det ju inget som hindrar att man spelar fortare. Det finns inget som hindrar att man spelar alla matcher på en dag heller, men det kommer inte att hända.  8)
#1378
Håller med föregående talare, och eftersom jag tänker gå till final i alla cuper så är det inget problem för mig i alla fall 8)

Angående cupmatchande så lutar det åt en match i veckan verkar det som, men som spider skrev så är det ju lämpligt att alla cupdeltagare spelar så fort de bara hinner så cuperna avslutas så fort som möjligt.
#1379
Citat från: "emil"
Citat från: "KOBOLDKUNGEN"Kan nån be Dvärg-Torbjörn kontakta mig, angående när vi ska spela match?

PMa honom om du inte gjort det, alt cykla förbi geddon och ta hans nummer. Jag PMade honom och det gick bra.

Och vad är hans nick?
#1380
Kan nån be Dvärg-Torbjörn kontakta mig, angående när vi ska spela match?